PARS 5230/5235 RM-588 v40.6.003 & v40.0.003 C6v20.42 CFW

Sponsorlu Bağlantılar

yamyam2576

yamyam2576

Üye
saati ana ekranda nasıl sabitleyebilriz zenowen

ahmet.220

Üye
slm benim bi konuda yardımınıza ihtiyacım var ben müziklerimi istediğim klasörde okutmak istiyorum yada sadece music klasöründe nasıl okutuluyor bunu öğrenmek istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim birde resimlelride aynısı nasıl yapılıyor bun konuda da yardımcı olun lütfen

yamyam2576

yamyam2576

Üye
cenrep
version 1
[owner]
0x101FFCD2
[defaultmeta]
0
[platsec]
cap_rd=alwayspass
[Main]
0x1 string "E:\\My Music\\" 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x2 string " " 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x3 string ".odf|.dcf|.asf|.m4a|.mp4" 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x4 string "C:\\data\\download\\|E:\\data\\download\\|F:\\data\\download\\|C:\\data\\sounds\\digital\\|E:\\sounds\\digital\\|E:\\download\\|F:\\sounds\\digital\\|F:\\download\\" 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x5 int 0 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x6 int 1 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x7 int 2 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail

yukardakini aynen kopyala private 10202be9 101FFCD2.txt dosyasını aç yapıştır. E:\\My Music\ gösterdiğin yoldur istediğin şekilde değiştirebilirsin zenowen de bize ev ekranı klasörünün adını verse tam süper olacak

zenowaren

zenowaren

Üye
    Konu Sahibi
private>200159c0>install>profile>hsps> 00>widgetconfiguration.xml dosyasıni aç orada ki true yi false olarak değistir.

--------------- Ekleme ---------------

burada diğer modlari bulabilirsiniz.
Cepten giriyorum anca bu kadar oluyor :-)

ahmet.220

Üye
kardeş çok teşekkür ederim yapabilbim vede senin sayende bir bilgi öğrenmiş oldum çok saol

yamyam2576

yamyam2576

Üye
çok çok teşekkür

ahmet.220

Üye
abi telden yaptığım yer imlerini nasıl albalirim yani hangi mod olabilir private falan yardımcı olurmusun

zenowaren

zenowaren

Üye
    Konu Sahibi
abi telden yaptığım yer imlerini nasıl albalirim yani hangi mod olabilir private falan yardımcı olurmusun

ovi suit programını denedinmi? Onunla yedek alınıyor ama yer imleri için varmı bilmiyorum. Ben opera mini kullanıyorum opera link özelliği ile tekbir şifre oluşturuyorum her formattan sonra bir defa o kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapıyorum. aynı şifre ile hem cepten opera mini ile hemde bilgisayardan opera browser ile giriş yapıyorum. Kaydettiğim yer imleri opera sunucusunda saklandığı için yedek almama gerek kalmıyor ve hem cepten hemde pcden aynı yer imlerine ulaşabiliyorum. Not: c6v20 yazılımında opera mobile uygulaması düzgün çalışmıyor kapanıp duruyor. Opera mini ise o kadar sorunlu değil. Bazen oda kapanıyor ama şiddetle bu sistemi tavsiye ederim.

ahmet.220

Üye
teşekkür ederim yardımın için dediğinizi kullanacağım

yamyam2576

yamyam2576

Üye
zenowaren usta tümüyle güzel bir fw olmuş java yukledim jar programlar çalıştı sadece şu video dosyaları nasıl göstercez onu bulamadım sana zahmet bi bakı versen şimdiden teşekkür

zenowaren

zenowaren

Üye
    Konu Sahibi
videolarınızı hafıza kartında Görüntüler klasörüne atın. Pazartesi salı günü düzeltme yayınlayacagim

CanerArsLan

CanerArsLan

Üye
Benm tlfndan Görntüler PARS..

55 RAM ı geçemedim .s :D

zenowaren

zenowaren

Üye
    Konu Sahibi
Bağlantılar yenilendi,
Elinde CORE dosyaları olanlar Sadece Rofs2 dosyaları indirseniz yeter.

Tuşkilidi titreşimi kapatıldı.
Videolar, Video Klipler klasöründen okunuyor.
Kaydırarak tuş kilidi açma penceresi yatay ve dikey otomatik dönüyor.

CanerArsLan

CanerArsLan

Üye
eyvallah zenowaren . telefonu ilk aldqımda kske 5800 alsam dyodum ama bu yazılımla brlkte vazgectm 5800 da böyle bi yazılım yok. + benm hoparlör basslı sarkıda cızırtı yapıyodu buraya da konu acıp sormustum PARS daki codecler sayesnde son bass ta bile cok güzel ses veriyor eline sağlık .

--------------- Ekleme ---------------

son editlediğini yükledjm ama tus kltlerken ttreme var .s

zenowaren

zenowaren

Üye
    Konu Sahibi
Titreme mi var. Peki açmak için sürükleyim otomatik olarak dönüyor mu ¿ Medya klasöründe hangi programlar var ? Çünkü yeni yaptığımda real player ses kaydediciyi oraya tasımıştım.

CanerArsLan

CanerArsLan

Üye
açmak için sürükleyim otomatik dönüyo ama diğerleri hep aynı bi değişklik yok

her flaşladqımda 2 saat simge yeri değiştriyorum yaa insaf :off::ehe

nazif41

nazif41

Üye
NOKIA 5230 RESMİ YAZILIMI v40.0.003
v40.6.003 İSE NOKIA 5235 YAZILIMIDIR

demişsinNOKIA 5230 v40.0.003

v40.0.003 CORE

NOKIA 5230 v40.6.003

v40.6.003 CORE

bende 5230 var hangisini indircem bilemedim:hmmm:hmmm

CanerArsLan

CanerArsLan

Üye
*#0000# yap sürüme bak ilk önce ne zamn güncelledjn telefonu ? eğer 40.0.003 yazıyosa

NOKIA 5230 v40.0.003

v40.0.003 CORE

v40.0.003 [3x4] ROFS2

Bunları indir eğer ekran 4x4 istiyosan core dosyasıyla alttaki 4x4 ü indirceksin.ama telefonun 40.0.003 e güncelli olması lazım.

v40.0.003 [4x4] ROFS2

zenowaren

zenowaren

Üye
    Konu Sahibi
Titreşim neden kapanmaz ya, kusura bakmayın arkadaşlar benim 40.0.003 ü deneme imkanım olmadığı için bu modları test etme imkanım olmyor maalesef.

Ama bu yazılımın problemli olduğu anlamına gelmiyor. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

CanerArsLan

CanerArsLan

Üye
daha geliştrme modları yokmu ? bunlarla sınırlımı? PARS cok iyi titresede olur :D

Üst Alt