PARS 5230/5235 RM-588 v40.6.003 & v40.0.003 C6v20.42 CFW

Sponsorlu Bağlantılar

zenowaren

zenowaren

Üye
    Konu Sahibi
Takip ettiğim yabancı forum dailymobilede de kullanıcılar bu konudan şikayetci, mod olsun uygulama olsun yeni geliştirmeler bekliyorlar ama galiba s60v5 de sona yaklaşıyoruz.

CanerArsLan

CanerArsLan

Üye
ram i kullanamıyoruz bn 55 e gecemedjm normalde 128??

zenowaren

zenowaren

Üye
    Konu Sahibi
ve artık c6 cfw den orijinal yazılıma yönelmeye başladılar ve çıkan son yazılımlarda genellikle orijinal yazılım baz alınıyor.

--------------- Ekleme ---------------

Açmak için sürükleyın{popupclock.exe autolock.exe}özelliği çok fazla ram tüketiyor. Ama bunları kapatırsanda C6 nin bi espirisi kalmıyor.,
ve ram in 126 olması için telefon da hiç bir uygulamanin çalışmaması gerekir.bu da çok zor

CanerArsLan

CanerArsLan

Üye
yaa o açmak için sürükleyin varya ben onu istemiyorum onu nasıl kaldırcam ? bana onun kalkms sekılde rofs2 dosyasını upload edeblrmsn zaten kullanmıyorum . ramden ne kadar kazancım olur?

eğer ramdan fazla bi kazancım olmazsa bida flşalayamam simgelerin yerini değiştrme için cok uqrasıyorum .d

ferwasd

ferwasd

Üye
Benm tlfndan Görntüler PARS..

55 RAM ı geçemedim .s :D
üstat bu ev ekranını 3 tane olarak nasıl yaptın

2. EV ekranında saatmi istiyorsun?
Hangi sürüm yüklü telefonunda?
v21 mi yoksa v40.6.003 ?

eğer v40.6.003 ise aşağıdaki dosyayı diğerlerinin içine at flaşla

bu arada 2. ev ekranına sadece saat vidgeti olabilir.
abi verdiğin link ölmüş benim için sürüm farketmiyor benim orijinal product kodum zaten v11 deydi halada v11 de bende sınır yok şu an istediğim fw yükleyebilirim

PARS v40.0.003 yükledim. beğenmediğim 1 kaç şey :

1. e:Music in içndeki klasörleri okumuyor sadece music in içindeki dosyaları okuyor.
2. hafıza kartında Video kliplerde videolar var ama Video/TV ye girince hiçbi video gözükmüyor
3.tusları kilitlerken titreşim kalktı denilmşti tireme kalkmamış
4. telefn geç açılıyor
5. ben ramblow kullandıqım halde boş 50 mb hafızanın üstüne cıkamadım .
6.ana menüdeki uygulama klasörüne girerken takılma var hemen girmiyor.
7. Kamera ingilizce
8.fotoğraflara bakarken üstüne gelip seçenekler diyemiyoruz photo browser olduqu için normal galeri olup video görüntü diye ayrılsa daha iyi olurdu burdan ekrana görüntü ayarlanmıyo

son olarak telefon cok hızlı . bu hatalar düzelirse cok güzel bi cfw olacaktır.
ben çıktım hem de 56 mb

zenowaren

zenowaren

Üye
    Konu Sahibi
ram'a takmayın arkadaşlar genel bir problem o zaten yabancı forumlarda da orijinal yazılıma geri dönmeye başladı millet sıkıldı c6 dan. C6 çıksın diye oluyorlardı simdi de kötüluyorlar :-)
ben ramİ problem yapmıyorum. C6 daki E-posta uygulaması, ev ekranı, 4x4menu orijinal yazılımda olmadıkça ben geri dönmeyi düşünmüyorum.

@ferwasd linki tekrar aktif hale getirdim indirebilirsın. Ve ana sayfada ki uygun core ile telefonuna atabilirsin.

CanerArsLan

CanerArsLan

Üye
konusu değil ama 5230 a 5800 kasası takamazmıyız yaa o yanda seritli olan yer olsun istiyorum arkasına orjnla 5230 kalemli kapağı fln ? uyar aslında abimde 5800 var serit ve ayrıt boyuları aynı

zenowaren

zenowaren

Üye
    Konu Sahibi
Kasayı bilmiyorum ama 5800 ön çerçevesini bulursam takmayı düşünüyorm. Bu arada yukarıdaki ekran görüntüsünde ki fontun adi ne? Güzelmis.

CanerArsLan

CanerArsLan

Üye
evet bi kırmızı cerceve fena olmazdı hanj .d

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...nt-v5-3-1-tek-kurulum-ile-37-font-411558.html

ITC Goudy Sans Fontu
aldıqımdan beri bunu kullanıyorum hem secenekler yazısıda sığıyor :)

burda var tek parca bulamadım 15 TL

bu arada telfn sarjdayken tus kilitlemede titreme yapmıyor

ferwasd

ferwasd

Üye
ram'a takmayın arkadaşlar genel bir problem o zaten yabancı forumlarda da orijinal yazılıma geri dönmeye başladı millet sıkıldı c6 dan. C6 çıksın diye oluyorlardı simdi de kötüluyorlar :-)
ben rami problem yapmıyorum. C6 daki e-posta uygulaması, ev ekranı, 4x4menu orijinal yazılımda olmadıkça ben geri dönmeyi düşünmüyorum.

--------------- ekleme ---------------

@ferwasd linki tekrar aktif hale getirdim indirebilirsın. Ve ana sayfada ki uygun core ile telefonuna atabilirsin.

sağolasın abi

CanerArsLan

CanerArsLan

Üye
zenowaren . geliştirmeler bekliyoruz senden :)

CanerArsLan

CanerArsLan

Üye
PARS ı yüklemeden önceki hafıza kartına kuruduqum temalar pars uygulama yöneticisinde gözükmüyo + smartRemover de de yok nasıl kaldırcam ??

zenowaren

zenowaren

Üye
    Konu Sahibi
aynı temaları tekrar hafıza kartınakur sonra uygulama yöneticisinden kaldır. Ya da hafıza kartındakileri yedekle hafıza kartına format at

CanerArsLan

CanerArsLan

Üye
tm denerim saol

CanerArsLan

CanerArsLan

Üye
5230 için video codec lelri yokmu flv ,avi gibi dosyaları açabilecek geniş bi pack ?

zenowaren

zenowaren

Üye
    Konu Sahibi
Codec ile olmaz s60v5 için genel bir eksiklik avi oynatmaması,
Smart Movie Player var başkada yok.Oda çok problemli maalesef.
O yüzden avi dosyalarını mp4 formatına çevirerek izlemek tek uygun yol.

CanerArsLan

CanerArsLan

Üye
Smart movie cok sorun evet . bi filmi cevrmek te 1 saatten fazla sürüyo .s

yamyam2576

yamyam2576

Üye
v40.0.003 [4x4] yukledim gene videolar görünmüyor

zenowaren

zenowaren

Üye
    Konu Sahibi