Samsung S3653 Corby hafıza kartı problemi

Sponsorlu Bağlantılar

woop

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S3653 Corby hafıza kartı problemi
Samsung S3653 Corby telefonum var. Telefonu açtığımda hafıza kartını algılıyor fakat sonra algılamamaya başlıyor. Tekrar kapatıp açınca düzeliyor. Hafıza kartım kingston 2gb. hafıza kartını telefon üzerinden biçimlendirdim ve telefonumu fabrika ayarlarına döndürdüm ama düzelmedi. ne yapmamı önerirsiniz. telefonumu alalı 1 ay oluyor. bir kaç gündür bu sorunla karşılaşıyorum.

celibar

celibar

Üye
kingston olmayan bi hafıza kartı al.forumda aynı sorunu yaşıyan bir çok kişi gördüm.kingston marka kartlar telde sorun çıkartıyo sanırım.tabi bunlar benim kişisel görüşlerim.benim telde sorun çıkarıyordu.tabi sorun biraz tel kaynaklıydı.şimdi usb bellek niyetine kullanıyorum.

woop

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşımdaki 1gblik hafıza karıtını denedim. gayet normal çalıştı. sorun hafıza kartındaymış

tughan50

Üye
kingstonu neden calistirmiyor bilen varmı

10messigs

Üye
Arkadaşlar Lütfen Yardımcı Olun...Bende Samsung Corby s3650 Var.Youtube Hariç Hiçbir siteden video İzliyemiyorum.İnternetim sınırsız ama ne facebook ne de başka bir siteden VİDEO İZLİYEMİYORUM.Flash player isteniyor.Ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum.Jar veya java destekli bir flash player biliyorsanız LÜTFEN YARDIM EDİN SAYGILAR...çünkü youtube den video izlerken çok kasıyor donuyor,ayrıca görüntü kalitesi mecburen düşük tutarken videoları gösteriyor...

hoss

hoss

Üye
Arkadaşlar Lütfen Yardımcı Olun...Bende Samsung Corby s3650 Var.Youtube Hariç Hiçbir siteden video İzliyemiyorum.İnternetim sınırsız ama ne facebook ne de başka bir siteden VİDEO İZLİYEMİYORUM.Flash player isteniyor.Ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum.Jar veya java destekli bir flash player biliyorsanız LÜTFEN YARDIM EDİN SAYGILAR...çünkü youtube den video izlerken çok kasıyor donuyor,ayrıca görüntü kalitesi mecburen düşük tutarken videoları gösteriyor...

java lı telefonlarda flash player destegi yok , ancak telefonuna bolt programın yüklersen facebooktan video izleyebilirsin :oke:

10messigs

Üye
kardeşim yükledim fakat hata verip çıkıyor..sende linki varsa atsana bide seninkini deneyelim..bolt linki..saygılar..

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Kingston bendede öle sorun yapıyordu değiştirdim hafıza kartını...