Öneri Hafıza kartı bicimlendirmeden Dosyaları kurtarmak

Sponsorlu Bağlantılar

JeeToNN

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartı bicimlendirmeden Dosyaları kurtarmak
Merhaba arkadaslar Samsung s4 i9500 telefonum var.Telefonumda Arrow rom yüklü yani kısaca rom yüklü rootlu falan telefonlar hakkında az bucuk bilgilerim var ama suanda hafıza kartım telefonda ya boş olarak gösteriliyo yada bicimlendir yazısı cıkıyo bilgisayardada aynı sorun var internette arastırdım hepsı sadece hafıza kartını kurtarmak ıcın ona yönelik benım icin hafıza kartı önemli degıl suanda tek istedıgım icindeki resimlerin vesaire dosyalarımı kurtarmak bicimlendirip dosya kurtarmamı yapmam gerekiyo yoksa baska bi yöntemi varmı acilen yardım edermısınız gercekten önemli dosyalar resimler var

vips

vips

Üye
formatlama! veri kurtarma programları ile verilerini kurtar
İlgili mesajım

beruk

Üye
Benim 3 tane hafıza kartım var. Bitanesi telefon normal çalışıyor diğer ikisi de müzik çalar kutusuna taktigim zaman çalışıyor fakat telefon taktigim zaman görünmüyor ? Bazen de görünüyor

vips

vips

Üye
Benim 3 tane hafıza kartım var. Bitanesi telefon normal çalışıyor diğer ikisi de müzik çalar kutusuna taktigim zaman çalışıyor fakat telefon taktigim zaman görünmüyor ? Bazen de görünüyor

son cümlen "bazen de görünüyor" olmasaydı teşhis koymak kolay olabilirdi...
fikirimi sorarsan durum bana fiziksel bir arıza gibi göründü

JeeToNN

Üye
    Konu Sahibi
Suanda telefondaki kartı bicimlendiremiyorum niye böyle bilmiyorum virüs bulasmıs galbia epey araştırma yaptım adaptörle denedım telefonla denedım bilgisayarda bicimlendirmeyi denedıgımde tam bıtmeye yakın sankı cıkarıp takıyomusum gıbı oluyo baska yerlerdede denedım yanı bicimlendırmemek ıcın kesiyo baglantııyo sonra geri geliyo virüs taraması yapılmıyo sdformatt programıyle denedım olmadı cmd komutları ile disk 1-2 falan hangısıyse onlada clean yaptım yine olmadı güvenli modda yaptım yine olmadı Napıcam

vips

vips

Üye
Telefonda da biçimlendiremediysen o kart artık nefes almıyordur...
Bende 8gb bir microsd var. Bazen 8gb bazen 512mb bazen de 132gb görünüyor :) ama hiçbir islem yapılamıyor... yani ölü.

Üst Alt