Nokia X6 kullanıcıları yardım lütfen! :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alpereno

Üye
    Konu Sahibi
Nokia X6 kullanıcıları yardım lütfen! :)
Arkadaslar nokia x6 16Gb alıcam telefon fiyatlarını 750-600 tl arası buldum fakat orjinal mi sahtemi bu konuda çok çekiniyorum orrjinal olduğunu nasıl anlayabilirim bu konuda yardım edersenız sevinirim bide telefonda yasadığınız sorunlar varsa söylersenız sevinirim başka telefonda önerebilirsiniz şimdiden teşekkürler...:bilmm

modexl48

Üye
arkadaşım alacagın yere sor paralel ithalat mı diye deil derse muhtemelen kvk garantilidir eğer paralel derse dokunma onlar sadece izmir,istanbul ve ankarada garanti alıo ve bozulduğunda fazla ilgilenmezler.bide ürün orjinalliği için yıldız kare 0000 kare yi tuşla arama ekarnında orda nokia x6 felan yazarsa telefon orjinaldir.

alpereno

Üye
    Konu Sahibi
E alacağım yerdeki doğruluk payı ne kadardır ki:S

murat6118

Üye
iki gün önce aldım nokia shoptan diğerlerine güvenemedim teknolojixte 911'e var geçenlerde çin malı olan denk geldi baktım aynısını yapmışlar. telefonu aldıgında yeni sürümü yüklettir. hiç bir sorunu yok bence mükemmel bir cihaz 5800 alacaktım sonradan vaz geçtim x6 aldım iyikide bunu almışım... alırsan hayırlı olsun ben nokia shoptan aldıgım için biraz pahalıya geldi peşin fiyatı 900 liraya taksitli 970 oluyo sanırım.

hakancelik06

Üye
internetten alacagın genelde paralel üretim oluyor onlar ucuz olur ama ileride sorun yaşarsan cihazın elinde kalabilir bence bilindik yarden al senin için daha iyi olur ...

yilmaz_27

Üye
arkadaşlar ben x6 almayı düşünüyorumda yalnız bu x6 lar hakkında çeşitli söylentiler var.donuyor diyorlar kullanışlı degil diyorlar,aldıgına pişman olursun diyorlar.acaba x6 kullanan arkadaşların herhangi bi şikayeti varmı

hoss

hoss

Üye
arkadaşlar ben x6 almayı düşünüyorumda yalnız bu x6 lar hakkında çeşitli söylentiler var.donuyor diyorlar kullanışlı degil diyorlar,aldıgına pişman olursun diyorlar.acaba x6 kullanan arkadaşların herhangi bi şikayeti varmı

x6 almak yerine galax ace alman daha iyi tercih olur :oke:x6 5800 ın makyajlanmış hali tavsiye etmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt