N8 vs Galaxy

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
N8 vs Galaxy
selam arkadaslar.

ben yeni bir telefon almak istiyorum ama n8 ve galaxy arasinda kaldim.
Not: fedata nın yazısını okudum ve işlemci yüzünden galaxy al demeyin.başka sebep söyleyin.

n8 nokia olduğu için güven veriyor. Ama samsung 3d ,süper, amoled ekran, hd falan var.

Bi yardımcı olur musunuz? (lütfen sebep de söyleyin.)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ikisininde kendine göre güzel yanları var.n8 in usb deligi,galaxynin işletim sistemi.eger usb deligini önemsemiyorsan galaxy.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
usb deligi ne ise yarıyor
şarj falansa önemli değil.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
flash bellek falan baglayabiliyorsun

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
tamam sagol. biraz daha yorum gelsin.
goz onune alacagim

--------------- Ekleme ---------------

tamam sagol. biraz daha yorum gelsin.
goz onune alacagim

hoss

hoss

Üye
galaxy s in işletim sistemi yeter , daha büyük ekranı var , daha iyi çözünürlügü sahip , internet hızı n8 e göre çok daha iyi , işlemci hızı ve ram oranında solluyor zaten ,
n8 in kamera dışında alınabilecek bir yanı yok yani

işte bunlarda iki telefon arasında kalanların açtıgı konular incele işine yarar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
Zaten ben de samsung düşünüyorum. android için uygulama ve oyun nereden bulacağım peki?

hoss

hoss

Üye
Zaten ben de samsung düşünüyorum. android için uygulama ve oyun nereden bulacağım peki?
android market türkiye için açıldı donanım forum samsung bölümüne bakarsan galaxy s ile ilgili bir cok uygulama var
aslında bir cok site var android için :oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
tesekkur ederim

çılgınkarpuz

çılgınkarpuz

Üye
galaxy tabiki

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
neden?

silver021

silver021

Üye
Galaxy s i eline alıp kullanınca ve birde o ekranı görünce mükemmeliyetin hissine kapılırsın. n8 öyle deil ama :D al eline kullan çin malı oyuncaklar gibi kalır yanında.

franzliszt

franzliszt

Üye
Galaxy s i eline alıp kullanınca ve birde o ekranı görünce mükemmeliyetin hissine kapılırsın. n8 öyle deil ama :D al eline kullan çin malı oyuncaklar gibi kalır yanında.

dalga geciyorsun heralde galaxys plastik oldugu gibi hemde plastik yan seritleri bile tam metal degil n8full aliminyum ana govde .

galaxys alma android market hep ucretli arti verdigin paraya yazik ekran islemci cok guzel tabiki ama o malzemesi adam koyuyor yani yazik gunah birde 44dereceye kadar isiniyor cihaz bence baska bir cihaza yonel nokiada al demiyorum bekle bence yeni cihazlar geliyor motorola atrix falan boyle cihazlar geliyor

baranselona

baranselona

Üye
:ehe n8 galaxy s den üstün yani öylemi valla akşam akşam güldüm ya resmen n8i dünyanın en iyi telefonu yaptınız forumda:hmmm

hoss

hoss

Üye
arkadaşlar uzatmya gerek yok 3 tane link verdim orada inceleyince galaxy s in daha üstün oldugu görülüyor zaten nokia fanlarına birsey anlatamazssınız :oke:anlamak istemezler çünkü 1000 tl verdikleri cihazın kötü yanlarını duymak onların hosuna gitmiyor :islik

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
arkadaşlar uzatmya gerek yok 3 tane link verdim orada inceleyince galaxy s in daha üstün oldugu görülüyor zaten nokia fanlarına birsey anlatamazssınız :oke:anlamak istemezler çünkü 1000 tl verdikleri cihazın kötü yanlarını duymak onların hosuna gitmiyor :islik
kesinlikle katılıyorum:oke::oke:

tulkas

tulkas

Üye
Tartışmasız Galaxy S diye düşünyorum.

dla11

Üye
20 tane n8 bir tane galaksi yapmaz arkadasım hiç bulasma n8 e git rahat rahat galaksini al keyfini sür.benden sana tavsiye dikkate al

• Beğen
Tepkiler: hoss
AYNA

AYNA

Üye
kardeş sen ihtiyaçlarına göre al.mesela fotograf senin için çok önemliyse git n8 al ama sen ben fotograf fazla çekmem görsellik benim için önemli dersen git galaxy al.görsellikle kastım işletim sistemidir.

franzliszt

franzliszt

Üye
bazi insanlarin okuma yazmasida yok ben n8 ondan ustun bundan ustun demedimki iki cihazin kategorileri yollari farkli biri kamera serisi digeri islemci bunlari karsilastirmam bile . ben dedimki kasasi bespara etmez yalanmi yalanmi soylim galaxys in plastik kasasi n8 den guzelmi diyim ,biri plastik biri aliminyum

:ehe n8 galaxy s den üstün yani öylemi valla akşam akşam güldüm ya resmen n8i dünyanın en iyi telefonu yaptınız forumda:hmmm
kendi kendine guluyorsun sen ozaman:oke: ben orda ne yazdim sen ne diyorsun bir oku anla

sen şimdi neden n8 ile galaxy s in karşılaştırıldığı konuyo gereksiz tartışma katmaya çalışıyorsun. saygıyı senden mi öğrenecem.para bende değilmi istediğimi alırım ister gider 5110 kullanırım sanane

ben sana bunu al sunu al diye birsey soyledigimi hatirlamiyorum hani halisilasyon goruyorsan serbestsin paranda hic umrumda degil :oke::oke: sen saygiyi gunun birisinde birisinden cok fena ogreneceksinya boyle giderse hadi hayirlisi. hadi daha telefonun yok senin aklini hayalde yasattigin galaxys 2 le iyi gunler sana bol bol hayalini kur saga sola yazmayi egolarini tatmin et :oke::oke:

iyi yanlarini sayarsam ve heleki senin elindeki cihaza gore siralarsam ekstralarini uzulursun istersen bir karsilastirma yapalim

• Beğen
Tepkiler: pRime.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...