N8 vs Galaxy

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ramakm86

ramakm86

Üye
al al sen n8 al sanki galaksi alıp win7 mi kurcan n8 le en azından hd ready cekersin n8 de flash 10 varmı bilmiyom android de var galiba bunları da düsün

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Kardeşim 1ghz ile 680 mhz karşılaştırılır mı diyosun da n8'in broadcom cpu'su işin içine girince N8 ile galaxy'nin işlemci seviyesi aynı oluyo bi fark olmuyo bu bilgi çoğu sitede de mevcut bilip bilmeden yorum yapmaya gerek yok klavyesi birbirine karışıyo falan filan diye ben kaç aydır kullanıyorum bu telefonu bi kere bile başıma gelmedi bu iş.8-10 uygulama açık kasma yaşamıyo siz nerden bu kanıya varıyosunuz kasıyo ediyo işlemcisizi yetersiz filan gibisinden?Symbian 3'ü beğenmiyosunuz android'in ne farkı var görsel olarak daha iyi olmasının dışında ? android'in gösterdiği değişkenlikler zaten telefonun pil ömrünü kısaltıyo 1 günde bi şarjı bitiyo telefonların adam gibi bi kullanımla.

• Beğen
Tepkiler: pRime.

pzero

Üye
Nasıl ki Windows7 Xp'ye göre Fazla Ram yiyor. Samsungun 1Ghz işlemciside Androidin güç ihtiyacına göre konulmuştur. Yani Android, Symbiana göre pili fazla tüketir. N8'dede 1 Ghz işlemci olsa pil ömrü kısalır ve gereksizdir. Teknik detayları bilmeden yorum yapmak yalnış. Mühendislik alanıdır bunlar.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Nasıl ki Windows7 Xp'ye göre Fazla Ram yiyor. Samsungun 1Ghz işlemciside Androidin güç ihtiyacına göre konulmuştur. Yani Android, Symbiana göre pili fazla tüketir. N8'dede 1 Ghz işlemci olsa pil ömrü kısalır ve gereksizdir. Teknik detayları bilmeden yorum yapmak yalnış. Mühendislik alanıdır bunlar.

Katılmamak elde değil çok doğru söylemişsin.

mavrick

mavrick

Üye

mühendis bey wavedeki 1 ghz ı açıklarmısın,bada da heralde 1 ghzın altında çalışmıyor, android gibi yoksa ben mi yanlış biliyorum?600 mhz lik iphone a android yüklendiğinde gayet stabil çalışmasıda enteresan acaba iphone3gs de sanal işlemci falanmı var??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...