Bazı arkadaşlar yok artık olmuyor denemeyin falan demişde hangi sürümle denediklerini merak ediyorum.
Bende 1.0.2 sürümü vardı bunda uyguladım çalıştı en ufak sorun çıkmadı sonrasında, S8500XXJID versiyonunda denedim yine çalıştı, sonunda S8500XXJL2 versiyonunda denedim yine sorunsuz çalıştı. Dediğim gibi bu versiyonların hepsinde sorunsuz çalışıyor bizzat kendim denedim çalıştı.
Çoğu kişide gördüğüm sorun şu dosyayı ilgili klasöre attıktan sonra indirdiklerimde görünmüyor deniyor. Bunu yapmakla hiç uğraşmayın son sürüm kies indirin kurun sağ altta Türk bayrağına tıklayın ispanyayı seçin ndrive spain olan programı bulun. Telefona kurmadan önce telefonu bilgisayara yığın bellek modunda bağlayın
C:\ Documents and Settings\ User\ Belgelerim\ samsung\ Kies\ Download\ Applications klasöründeki tüm dosyaları silin arkasından kies modunda telefonu bağlayın ve ndrive spain kurun.
Bu işlemlerden sonra tek yapmanız gereken lisans, yama, harita ve melahat ses dosyasını ilk sayfada anlatıldığı şekilde yerleştirmek. Eğer bunları yapmanıza rağmen sorun çıkıyorsa mutlaka bir yeri yanlış yapmışsınızdır herşeyi silin ve baştan deneyin.
Son olarak bu güzel paylaşımı bizlere sunan
dragondurul arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum. Sayesinde bedava navigasyon kullanıyoruz.