NDrive Türkiye !!! Spof Olmuyan firmwareler İçin

Sponsorlu Bağlantılar

erçay

Üye
anlatımın için çok sagol arkadaşım ben de de şif re istiyor applist .exe dosyası

dencity

Üye
konumumdan bakıyorum buluyor ama n drive ı acınca gps yok diyor nasıl yardımcı olabilirsin ?

bygeforce

bygeforce

Üye
wave 723 kullanan arkadaşlar lütfen nasıl türkçe yaptığını açıklayabilir mi....? sanırım yazdıklarım ciddiye alınmıyor.. gerçekten türkçe seslendirme dosyasını ve türkçe yapmayı başaramadım...

dencity

Üye
baktım gps acık anlayamadım neden boyle ??

fermanyk38

Üye
kardes crome var en ıyısı super hatta
hıc bır pc bıle bukadar hızlı nette dolasamaz...
wave 2 kullanıcıları ıcın soyluyorum super bısı bu....
forumda var crome ındırın kurun

faruk72

Üye
evet arkaşdaşlar olayı çözmüş bulunmaktayım. ispanya kiesten ndrive indirdikten sonra Bilgisayarım / Memori Card / Others / __@@bada_applications@@__ / y0250j52st klasörünü bulamayanlar son çıkan firmwareler o klasörü gizliyor ve işlem yapamıyoruz. bunun için hafıza kartınızı kies uyumu olmayan başka bir telefondan veya kart okuyucudan direkt bilgisayara bağlamanız gerekiyor. sonra diğer bütün işlemleri yapabilirsiniz. bende oldu sonunda

erçay

Üye

üstat önce paylaşımın dan dolayı teşekkür ederim ben de s 8530 var wave 2 bu link lerin ikisini de mi indirecem C:\ Documents and Settings\ User\ Belgelerim\ samsung\ Kies\ Download\ Applications konuma yerleştirmek için bir tane si indireceksem benim tl ye han gi link uyar birde benim kies de ndrive nin ispanya olanı vardı onu direk yüklüyorum sorun olurmu olmaz heral de

dragondurul

dragondurul

Üye
    Konu Sahibi
ikisi tek dosya bölünmüş

xsileah

Üye
bu adreste verilen uygulama yok, sanırım Europcar bu ancak uygulama hata ya da bakım nedeniyle kapalı diyor...

dencity

Üye
valla bana yardımcı olacak kimse yok sanırım kactır yazıyorum ama herkes aynı seyleri kopyalayıp yapıstırıyor sonra hzılı bağlanmak için 4097 muhabbetleri falan yok abi yaptık hepsini aynen program acılıyor gayet güzel ama gps yok yazıyo ekranda hadi bakalım ne yapıcaz ?

nightmaree65

nightmaree65

Üye
valla bana yardımcı olacak kimse yok sanırım kactır yazıyorum ama herkes aynı seyleri kopyalayıp yapıstırıyor sonra hzılı bağlanmak için 4097 muhabbetleri falan yok abi yaptık hepsini aynen program acılıyor gayet güzel ama gps yok yazıyo ekranda hadi bakalım ne yapıcaz ?

bendede aynı sorun var 4097 -fabrika ayarları-hard format hepsini denedim düzelmedi dün badayı 1.2 ye yükselttim sırf bu yüzden hala uydu bulamıyor.servise vercem yakında.

birsutanem

Üye
yaw ben çok uygulama indirdim.kieste yüklü olan uygulamaları silmem isteniyor tekrar yükleme yapamıyorum.nasıl silinir.yardım edermisiniz

cefriohm

Üye
indirdiğimiz ve rar dan çıkardığımız dosyalar pc üzerindemi olacak. yoksa kendimiz telefonda bir klasorun içinemi kopyalıyoruz.

suit

Üye
wave 723 de türkçe yapamıyorum indirdiğim programı kurdum ama malesef bu sefer ndrive hiç açılmıyor .acil yardım

kdr1903

kdr1903

Üye
teşekkür

dragondurul

dragondurul

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar güncel haritada lisans sorunları yasanmaktadır popilasyon değerlerini karşılaştırarak yeni harıtanın gerekip gerekmediğine kara verebilirsiniz

magicstigvolki

Üye
Bazı arkadaşlar yok artık olmuyor denemeyin falan demişde hangi sürümle denediklerini merak ediyorum.

Bende 1.0.2 sürümü vardı bunda uyguladım çalıştı en ufak sorun çıkmadı sonrasında, S8500XXJID versiyonunda denedim yine çalıştı, sonunda S8500XXJL2 versiyonunda denedim yine sorunsuz çalıştı. Dediğim gibi bu versiyonların hepsinde sorunsuz çalışıyor bizzat kendim denedim çalıştı.

Çoğu kişide gördüğüm sorun şu dosyayı ilgili klasöre attıktan sonra indirdiklerimde görünmüyor deniyor. Bunu yapmakla hiç uğraşmayın son sürüm kies indirin kurun sağ altta Türk bayrağına tıklayın ispanyayı seçin ndrive spain olan programı bulun. Telefona kurmadan önce telefonu bilgisayara yığın bellek modunda bağlayın C:\ Documents and Settings\ User\ Belgelerim\ samsung\ Kies\ Download\ Applications klasöründeki tüm dosyaları silin arkasından kies modunda telefonu bağlayın ve ndrive spain kurun.

Bu işlemlerden sonra tek yapmanız gereken lisans, yama, harita ve melahat ses dosyasını ilk sayfada anlatıldığı şekilde yerleştirmek. Eğer bunları yapmanıza rağmen sorun çıkıyorsa mutlaka bir yeri yanlış yapmışsınızdır herşeyi silin ve baştan deneyin.

Son olarak bu güzel paylaşımı bizlere sunan dragondurul arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum. Sayesinde bedava navigasyon kullanıyoruz.

hyperhamdi

Üye
emegine saglık cok sagol

Üst Alt