n8 resimler ve videolar galeride görünmesin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
atmaca508

atmaca508

Üye
    Konu Sahibi
n8 resimler ve videolar galeride görünmesin
forumda bazı arkadaşlar yazmıştı resimler ve videoların galeriyi açınca görünmesin diye n8 de görünmesini istemediğiniz video ve resimleri bilgisayardan atarken videolar kısmına degil veya resimler kısmına değilde depo hafızasında herhangi bir dosyanın içine atın ozaman galeride görünmez. belki forumda yayınlanmıştır ama hala soran arkadaşlara yardımcı olduysam ne mutlu türküm diyene...

--------------- Ekleme ---------------

deneyen ve kullanan varsa bi teşekür etsin

arkadaşlar dosya uzantıları .flv olanlar görünmüyor diger bir kaç format denedim göründü uzantısını flv yaptım görünmedi artık videoları rahatlıkla yüklüyorum

SPLNTR

SPLNTR

Üye
anında görüntü geliyo bende :) hatta yüklediğim programların simgelerinin resimleri + uygulama resimleri fln yani telefonun içindeki bütün çizimleri gösteriyo ( bak resim bile demiyorum)

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
anında görüntü geliyo bende :) hatta yüklediğim programların simgelerinin resimleri + uygulama resimleri fln yani telefonun içindeki bütün çizimleri gösteriyo ( bak resim bile demiyorum)

aynen öyle

atmaca508

atmaca508

Üye
    Konu Sahibi
ben sadece o video ve resimlere sadece dosya yöneticisinden görebiliyorum galeride görünmüyor benimkiler sizde nasıl oluyor anlamadım.

najanaja

najanaja

Üye
mod yüklediysen ondan kaynaklanıyor. Bende nereye atsam görünüyo sadece download klasörüne attıklarım görünmüyor.

atmaca508

atmaca508

Üye
    Konu Sahibi
konu düzeltildi ilk msj da yazdım

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
o nası saçmaymş ya olurmu öyle şey :D bende sadece resim ve video görünüyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt