[Belle] Kamera ile çektiklerim galeride görünüyor ama dosya yöneticisinde yok (ÇÖZÜLDÜ)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kutluk_Han

Üye
    Konu Sahibi
[Belle] Kamera ile çektiklerim galeride görünüyor ama dosya yöneticisinde yok (ÇÖZÜLDÜ)
Arkadaşlar hafıza kartı KULLANMIYORUM. Çektiğim video ve resimler galeride var ama dosya yöneticisinde yok malesef. Bilgisayara bağlıyorum yine yok yine görünmüyor. Bi tarihten sonrası yok, sanırım belle yükledikten sonraki kısım dosya yöneticisinde yok. Videoları silmem gerek hafıza dolu ama yedeklemeden silmek istemiyorum, hepsi benim için önemli videolar. Yardım edin lütfen bunların depolandığı yer neresi olabilir. [Nokia N8 Orjinal Belle]

alp047

alp047

Üye
Kardeş Dcım klasöründedir

• Beğen
Tepkiler: Kutluk_Han

genc_ekselans

Üye
Kardeşim e nin içine gir dcım diye bir klasör var onun içinde

• Beğen
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hafıza kartı kullanmıyorum diyor arkadaş konuyu okumadınız galiba.bellede çekilen resımlerı hem galeriye hemde hafiza kartına dcim 100nokia dosyasına aktarır kartın olmadıgı içın dosya yonetıcide görünmemesi doğal dostum.

• Beğen
kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Annna da ne güzel images dosyasına kayıt oluyordu bende bu yönünü sevmedim işte,
Mesala Video çektiğin de videolar modülünde görünmüyor Galeriye girip oradan Seyretmen gerekiyor. ilk sızma bellede vardı ben orjinalde düzelir dedim aynı ,
aynı şekilde mp3 leride ben Nokia Suit le yükleyemiyorum ,
illa dosya yöneticisinden hafıza atmam gerekiyor.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
videoları kök klasöre taşıyabılırsın

Kutluk_Han

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Dcım klasöründedir

Kardeşim e nin içine gir dcım diye bir klasör var onun içinde

Evet dediğiniz gibi, "E: Depo Hafıza/DCIM/100NOKIA" Klasörünün içindeymiş bütün çekilenler. Fotoğraflar da videolar da aynı klasörde, yalnız fotoğrafların adlandırılması da değişmiş. Önceden (örneğin) "20110712142.jpg" gibi isim veriliyordu, şimdi "2012-02-17-002.jpg" gibi isimlendiriliyor. Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Hafızam çok karmaşık olduğu için DCIM klasörünü farkedememişim.

AмσηR@

AмσηR@

Üye
de onları eskisi gibi videolar videolara resimler resimlere olarak ayarlanabilir mi eskisi gibi ? DCIM a gitmese ?

SilentOne

SilentOne

Üye
sorun çözüldüyse tamamdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt