Bada 2.0 Mayısta Geliyor :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eaagent

eaagent

Üye
    Konu Sahibi
Bada 2.0 Mayısta Geliyor :D
Evet arkadaşlar bugün gsmarenada araştırırken bi detay gözüme çarptı bazılarımız farketmiş olablr :D geçen gün bi arkadaşımzı bada 2.0 yalan oldu die bi konu açmıştı o konuda bada 2.0 kullanan bi telefonun gsm arenadan linkini vermş ve telefonun kötü olmasndan şikayet etmşti ( bu konuya ayrı bi yorumum var bada 2 tek bi telefonla birlikte çıkacak diye birşey yok alt kitleyede hitap ederek kitleyi genişletiyorlar üst modellerde çıkacaktır ) o telefonu incelerken farkettm yazanları :

2011, February Coming soon. Exp. release 2011, May

2011 mayısta telefon çkacağına göre telefonda bada 2 kullandğına göre mayısta ( daha öncede olablr ) bada geliyor demektir :) :D

bakmak isteyenler için link :

cezalper

cezalper

Üye
İnşallah gelir sabırsızlıkla bekliyoruz...

bibooo

bibooo

Üye
hepimizin umudur bada 2.0 :) umduğumu bulamazsam ya xperia ya da galaxy ancak beni durdurur :)

ceycey111

ceycey111

Üye
Samsung neden s8500 den üstün badalı telefon çıkarmıyor acaba :hmmm

sonys119

sonys119

Üye
hepimizin umudur bada 2.0 :) umduğumu bulamazsam ya xperia ya da galaxy ancak beni durdurur :)

Konu hakkında bişeyler söylemek gerekirse daha bada :aman2:2ye çok var bada 1.2ye benzetmeyelim:)

bibooo

bibooo

Üye
Teşekkür ederim avatarım hakkında yorumlarınıza :oke::d:

tesadüf05

tesadüf05

Üye
Evet arkadaşlar bugün gsmarenada araştırırken bi detay gözüme çarptı bazılarımız farketmiş olablr :D geçen gün bi arkadaşımzı bada 2.0 yalan oldu die bi konu açmıştı o konuda bada 2.0 kullanan bi telefonun gsm arenadan linkini vermş ve telefonun kötü olmasndan şikayet etmşti ( bu konuya ayrı bi yorumum var bada 2 tek bi telefonla birlikte çıkacak diye birşey yok alt kitleyede hitap ederek kitleyi genişletiyorlar üst modellerde çıkacaktır ) o telefonu incelerken farkettm yazanları :

2011, February Coming soon. Exp. release 2011, May

2011 mayısta telefon çkacağına göre telefonda bada 2 kullandğına göre mayısta ( daha öncede olablr ) bada geliyor demektir :) :D

bakmak isteyenler için link :

O zaman bu videodaki bada 2.0 ??

iceman007

Üye

wave 578'de bada 1.1 vardır 16. saniyeye bakın görün..

milletin kafasını bulandırmayın, bu donanımda cihazların bada 2.0 kaldırma şansı yok

eaagent

eaagent

Üye
    Konu Sahibi

wave 578'de bada 1.1 vardır 16. saniyeye bakın görün..

milletin kafasını bulandırmayın, bu donanımda cihazların bada 2.0 kaldırma şansı yok
milletin kafasını bulandırmayan falan düzgün konuş kafanı bulandrrlar..!
orda yazıo bizde keyfimizden yazmadk heralde görmüomusun, anlamada mı sorun var ?
nasl knşcağna dkkat et mllete laf atcğna önce iyice bi bak ben idda etmedm heralde gsmarena.comda yazıo ..

bibooo

bibooo

Üye
Tamam arkadaşlar böyle tartışmaya gerek yok :) Nasılsa hepimiz aynı olay için çabalıyoruz :)

lpkaan

Üye
sanırım bada 2.0 bu çünki 2.0la gelicek ödeme olayı örneklendirilmiş

eaagent

eaagent

Üye
    Konu Sahibi
Tamam arkadaşlar böyle tartışmaya gerek yok :) Nasılsa hepimiz aynı olay için çabalıyoruz :)
o arkadaş o yorumu yazana kadar gayet iyi gidiyoduk bazı insanlar nasıl konuşcağnı bilmio işte insanlarla . e tabi insan içine çıkmak lazm...

iceman007

Üye
ben o cihazın bada 1.1 kullandığını gösteriyorum, milletin kafasını karıştırmayın diyorum..
direk hakaretlere başlayan sensin...

neyse başta demek istediğimi yeniliyorum. bu cihaz gelecek diye bada 2.0 gelecek sanmayın, bu cihazda modifiye edilmiş 1.1 versiyonu kullanılacak

sonys119

sonys119

Üye
gelir gelir :D bada 2de gelir 3de gelir :D zamanla

eaagent

eaagent

Üye
    Konu Sahibi
ben o cihazın bada 1.1 kullandığını gösteriyorum, milletin kafasını karıştırmayın diyorum..
direk hakaretlere başlayan sensin...

neyse başta demek istediğimi yeniliyorum. bu cihaz gelecek diye bada 2.0 gelecek sanmayın, bu cihazda modifiye edilmiş 1.1 versiyonu kullanılacak
arkadaşım sen bana ilk önce mlletn kafasını bulandrma dedin bende doğal olarak sert çıktım sonuçta kendi yaptğm bişey yok ben sitede gördüğümü yazıorum .kafasını karıştırmayın diyosun tabi benim gsmarenanın sahibi milletin kafası karışsın diye ben yazdım onu oraya ... dkkat braz ya karşındakide insan.. ayrıca hakarete başlayan sensn dedn de hakaret göremiorum ben senn yazdğını bende sana yazdım.. düzgün yorum yapsan hiç sorun olmcak..

mkarakas058

mkarakas058

Üye
Az kaldı hissediyorum gelecek bada 2.0 yolda ama memleketimiz uzak olduğundan bize anca gelir.... bada 2.0 bize gelir onlar bada 3.0 yolla koyarlar
:=)))))))))

kizmayantepe

Üye
Az kaldı hissediyorum gelecek bada 2.0 yolda ama memleketimiz uzak olduğundan bize anca gelir.... bada 2.0 bize gelir onlar bada 3.0 yolla koyarlar
:=)))))))))
8500 wave telefonlara bada 2.0 geleceğine dair bir umut belirtisi daha

bu linkte öyle bir şeylerden bahsediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt