buketcik
Üye
ab ye girmek le alakalı demedim .hollandada uyuşturucu var bizde ab olacağız diye bir şey yazmadım.dikkatli okumamışın.ayrıca ben nerenin neyin başkenti olduğunu gayet iyi biliyorum. konuyla eşcinselliğin ne alakası var onu anlamadım. cümlelerim alt alta olması hepsi aynı konuyu anlatıyor anlamına gelme.ve yorumlarını konu ile alakalı yamalısın .yoruma yorumla karşılık vermek burada yanlış olur.burası tartışma konusu değil.amsterdam hollanda'nın başkenti zaten,ayrıca hollanda'da eşcinsel evlilikta serbest bu olayın ab ye girmekle alakası yok zaten ab ye girmek gibi bişeeyde söz konusu değil![]()
--------------- Ekleme ---------------
(...amsterdam ve hollanda gibi bir çok ülkede )
bu cümlem hatalı olmuş dikkat etmedim. buraya ülke yerine şehir diyebilirdim.ama ben halen eşcinseellikle bu konuyu ilişkilendiremedim
--------------- Ekleme ---------------
Hollandada uyuşturucu serbest büfeler gibi yerler var ve gidip oturuyorsun ve istediğin kadar uyuşturucu içiyorsun uyuşturucu yaşı 11 e kadar düşüyor Kırılma Noktası bu kez uyuşturucu maddelerin serbestçe kullanılıp satıldığı Hollanda.
Hollanda denince Avrupa'nın en özgürlükçü ülkesi akla gelir Bir de yel değirmenleri, laleler ve uyuşturucu AB'nin kurucu üyesi Hollanda, her zaman ilkleri ile öne çıktı 'Kırılma Notası'nda uyuşturucuların serbestçe satılıp kullanıldığı coffee shop'lardan, birer uyuşturucu tarlasına dönüştürülen evlerden çarpıcı görüntüler ve bu illete bağımlı olan insanların yürek burkan hali ekrana getiriliyor Ayrıca uyuşturucu bağımlılarına yıllarca kapılarını açan Paulus Kerk Kilisesi'nin hikayesine, Rahip Hans Visser ile yapılan söyleşiye yer veriliyor Hollandalı yetkililer, tepkilere rağmen uyuşturucunun neden serbest bırakıldığını ülkede sık sık anlatıyorlar.bilmiyen arkadaşlara ufak bir tecrübe.