Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n8 suan ne kadar?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dla11
Üye
Konu Sahibi
n8 suan ne kadar?
n8in fiyatı suan ne kadar?
Starsley
1000 ve 1200 arasında
J_JoKeR_R
Üye
1.050 1.300
dla11
Üye
Konu Sahibi
bu evkurdan alacamda güveneyim mi oraya çin malı falan satıyor diye duydum.950 lira evkurda.
Starsley
Önermem alıcaksan kvk yada genpa olucak
WebStyle
Üye
1100 ile 1200 TL arası fiyatlar ama bir yer de 1350 TL
vardır onda bı sorun ben gecen hafta gırgırına girdim sordum 1680 lıra hazıranda baslarsan 15 ay ıstersen sımdı basla 36 ay taksıtle dedı ıphone zırvasıda 3200 şahin parası nerdeyse
vardır onda bı sorun ben gecen hafta gırgırına girdim sordum 1680 lıra hazıranda baslarsan 15 ay ıstersen sımdı basla 36 ay taksıtle dedı ıphone zırvasıda 3200 şahin parası nerdeyse
hahhahaa!! aynısını demişlerdi bana 1ay önce Bursa evkur da.. merak ettim bunun evkur neresiymişte bu kadar ucuz söylemiş.. garantili al, temiz al abi..
apobaba1234
Üye
bursada 980tl
--------------- Ekleme ---------------
c7 de 850 ye bulursun bursada ama küçük dükkanlarda arkadaş geçen metrodan aldı bursada 1100 tl ben indirim zamanı c7 aldım nakit 750ydi taksit 820 yaptılar 820ye aldım n8 yoktu olsa onu alcaktım 11.ayda almıştım
--------------- Ekleme ---------------
bu arada c7yi electroworldten almıştım
Uruloki
Üye
kvk sitesine girerseniz resmi disbitör fiyatınu görebilirsiniz bir ay önce 1150 tl idi
apobaba1234
Üye
ilk çıktığı zaman o dediğim yer bana bize nokia tarafından bildirilen önerilen fiyat 999tl demişti