Nokia C6 Hakkında Önemli !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

combox

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6 Hakkında Önemli !!!
Merhaba Arkadaşlar ...

Nokia' nın symbian işletim sistemi olan 5320 Xpress Music' le başladım bu telefon işine.Şu anda Nokia C6-00 Aldım Symbian V5 işletim sistemi var.Şimdi benim gibi bu işlerden anlamayan arkadaşlar da faydalanabilsin diye birkaç şey soracağım.

1. Nokia C6-00 "V20.0.042" nasıl hackleyeceğim ? [Forumda paylaşılmış ancak biraz daha açık anlatılması lazım şahsen ben ve birkaç arkadaşım anlamadık]
  2. Normalde hepimiz telefonları güncelliyoruz.Cihazı hackledikten sonra güncelleyince, Örn: V30.0.042 olacak.Onun için de cihazı tekrar hacklememize gerek varmı ?
  3. Hack bize ne gibi ekstra faydalar sağlayabilir ?
  4. Unsigned uygulama,tema,oyun ları hackledikten sonra yükleyebilirmiyiz ?

Cevaplarını alabilirsem çok sevineceğim.Mutlaka bunları anlamayan benden başka arkadaşlar da vardır.Şimdiden teşekkürler ...

'Şeref'

Emekli Yönetici
1. Nokia C6-00 "V20.0.042" nasıl hackleyeceğim ? [Forumda paylaşılmış ancak biraz daha açık anlatılması lazım şahsen ben ve birkaç arkadaşım anlamadık]

dediğin gibi forumda var burda daha deteylı anlatılmaz ..

2. Normalde hepimiz telefonları güncelliyoruz.Cihazı hackledikten sonra güncelleyince, Örn: V30.0.042 olacak.Onun için de cihazı tekrar hacklememize gerek varmı ?

cihazı hackleyince normal bi şekilde telden wlan la filan güncelleyemezsin
tekrar hackli bi fw yi yüklemelisin

hack faydaları saymakla bitmez mesela ... unsigned uygulamalar - süresi geçmiş sertifika - istenen uygulama erişimine izin verilmedi - gibi hatalardan kurtulmuş olursun
ayrıca sistem dosyalarına erişim sağlayabilirsin..

üsteki cevap bu soru içinde geçerli..:oke:

-efşan

-efşan

Üye
Merhaba Arkadaşlar ...

Nokia' nın symbian işletim sistemi olan 5320 Xpress Music' le başladım bu telefon işine.Şu anda Nokia C6-00 Aldım Symbian V5 işletim sistemi var.Şimdi benim gibi bu işlerden anlamayan arkadaşlar da faydalanabilsin diye birkaç şey soracağım.

Cevaplarını alabilirsem çok sevineceğim.Mutlaka bunları anlamayan benden başka arkadaşlar da vardır.Şimdiden teşekkürler ...

arkadaşım bende c6 kullanıyorum ve şuan kendi yaptığım modifiye hackli fw var telefonda
hackli yazılımı kullanmaya başladıktan sonra önceden bu telefonmuymuş bee :) demeye başladım ve arkadaşımda da var c6 onunki orjinal yazılım karşılaştırdığımda yüzlerce fark çıkıyor ortaya
telefon sürümünü yükselttikten sonra eski sürüme dönemezsin ben şuan v20.0.043 kullanıyorum birkaç kez 42 atmazı denedim fakat telefon çöktü
hatta kvk ya getirdim onlarda çökertti telefonu ve istanbula göndercez dediler bende çökmüş teli iade alıp evde fw attım teknik servis bayağı bozuldu tabiki :)

• Beğen
Tepkiler: hotan1

combox

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim arkadaşlar...Bugün telefonu hackliyorum :)

'Şeref'

Emekli Yönetici
hadi hayırlısı.. takıldığın yer olursa bu konudan sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım..:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...