Telefonu modem olarak kullanmak

Sponsorlu Bağlantılar

metnes71

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu modem olarak kullanmak
Herkese günaydın ;

malum internetin pahalı olduğu zamandayız , vodafon reklamlarında dikkat ederseniz telefondan internete ayda doya doya girin 9,8 tl ödeyin diyorlar.Yani limitsiz 9,8 tl.peki biz evdeki ttnet modemin iptal ettiğimizi düşünürsek - 5620monteyi modem ( vodafon hattım var ) olarak kullana bilmemiz lazım oluyordur
internet randımanlı olurmu ve limitsiz olurmu bu konu hakkında bu işden anlayanların fikirlerini rica ederim.Ben 5 yıl önce samsung s60 modelini modem olarak şirket pc ile internete bağlanmıştım.Gayette hızlı idi.:naughty:

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
Herkese günaydın ;

malum internetin pahalı olduğu zamandayız , vodafon reklamlarında dikkat ederseniz telefondan internete ayda doya doya girin 9,8 tl ödeyin diyorlar.Yani limitsiz 9,8 tl.peki biz evdeki ttnet modemin iptal ettiğimizi düşünürsek - 5620monteyi modem ( vodafon hattım var ) olarak kullana bilmemiz lazım oluyordur
internet randımanlı olurmu ve limitsiz olurmu bu konu hakkında bu işden anlayanların fikirlerini rica ederim.Ben 5 yıl önce samsung s60 modelini modem olarak şirket pc ile internete bağlanmıştım.Gayette hızlı idi.:naughty:

*Telefonunuzu modem olarak kullanabilirsiniz.Telefon ve bilgisayar birbirlerine Bluetooth vasıtasıyla bağlanarak bu iş rahatlıkla yapılmakta.Nasıl yapılır?Cevabı bu linkte yer alan konuda anlatılmış.

*Vodafone'un Günlük Limitsiz İnternet Kampanyasına bir bakalım.

*Bu tarife listesinde sizin dikkat etmeniz gereken bir nokta var.O da 7.2 Mbps'ye kadar ibaresi.Sizin normalde evde kullandığınızı söylediğiniz ADSL den farklı olarak 7.2 değeri bağlantının optimum olduğu anda ulaşabileceğiniz maksimum hızı belirtir.Yani bu değer sabit olmayıp GSM şebekesi üzerinden bağlanacağınız için sizin şebekeyle aranızdaki bağlantının kalitesine göre değişkenlik gösterecektir.Yani 7.2mbps değerine her an sahip olamayacaksınız.Bu hız değerinde sürekli bir dalgalanma olacaktır.

*Son olarakta istesenizde Samsung GT s5620 Monte ile bu 7.2 Mbps bağlantı hızı değerine ulaşamasınız.
Çünki bu telefon 3.6 Mbps ( ) değerine çıkabilmektedir.Daha üstüne çıkamaz.

Tüm bunların ışığında kullanıp kullanmamak size kalmış.

encoy

Üye
bu arkadaş galiba vodafone bayisinde çalışmakta :D

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
Ne manada yazdınız bunu anlamadım.Konuya hakimsin mi diyorsun yoksa Vodafon'u poh pohluyorsun mu diyorsun?

Her ikisinede cevap vereyim.
1-Vodafone Avea Turkcell farketmez.7.2 Mbps' a kadar demek maksimum o değere çıkar demek.Yani sürekli o değerde olmayacak ve bunun altındaki değerlerde söz konusu kullanımda.

Biliyorum çünki kullandım ve teknik açıdan test ettim.Gözle bakıp elle dokunmadım yani testten onu anlamayın birde.

2-Konu hakkında bilgin var diyorsan internetten Vodafon' un sitesine link verdim ki bahsettiğim ve belirttiğim rakamları doğrulayabileyim.

Hangisini beğenirsen seç beğen 1,2...

metnes71

Üye
    Konu Sahibi

Sizlere internetin pahalı olduğunu buna alternatif bir yol olup olmadığını sordum , arkadaş gayet teknik cevap vermiş , kalkıp başka imalardan söz etmeye gerek yok .
Sizde keşke başka bir ekonomik çözüm fikri verse idiniz.

karizma927

karizma927

Üye
tesekkurler :D

murat_fc

Üye
telefona kablomu bağlamamız lazım yoksa bluetutla da oluyormuuu??

murat_fc

Üye
kabloyla yada buluetut ile herhangi bir yazlıma ihtiyacımız varmı??telefonun yazılımına vb.

calmas

Üye
ya şimdi ben telefondan bilgisayarda interneti kullanabilirmiyim??????????:allalla::allalla::allalla::allalla::allalla::allalla::allalla::allalla::allalla::vur:vur:vur:vur

mobilci07

Üye
sakin olun la

Takipçi Satın Al

Üst Alt