Akıllı telefonu en etkili kim kullanıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Akıllı telefonu en etkili kim kullanıyor?
Cnet, TecCrunch ve MobilThinking sitelerinden bir araya getirdiği verilerle Trinity adlı dijital pazarlama şirketinin bir çalışma yaptı. Şirket yaptığı araştırma ile dünya üzerindeki mobil abone sayısından, akıllı telefonunu en etkili şekilde hangi milletin kullandığına kadar pek çok konuya yer verdi.

Araştırmanın en çarpıcı sonuçları ise şöyle;

Dünya üzerinde yaklaşık 6 milyar mobil abonelik var. Bu rakam tüm dünya nüfusunun %87′sine karşılık geliyor. Şirket hatlarını ve birden fazla hatta sahip kişileri düşersek bu rakam biraz aşağı inecektir ama yine de oran oldukça büyük.

-Çin ve Hindistan‘daki mobil aboneler tüm dünyanın %30′unu oluşturuyor.
-1.2 milyar kişi internete mobil cihazlarından giriyor.
-Son 3 yılda yaklaşık 300.000 mobil uygulama yazıldı.
-Google, mobil reklamlardan yılda 2.5 milyar dolar kazanıyor.
-250 milyon cihazda Android işletim sistemi bulunuyor.
-Satılan her iki akıllı telefondan bir tanesi Android işletim sistemi kullanıyor.
-İnternet sitelerindeki ziyaretçi sayılarının %8,5′i mobil cihaz kullanıcılarından oluşuyor.
-Akıllı telefonlarını en etkili şekilde Japonlar kullanıyor. Amerikalılar ve Avrupalılar ise genelde sadece mesajlaşıyor veya oyun oynuyorlar.
-Mobil cihazlar en çok; haberler, hava durumu, sosyal ağlar, arama yapmak ve haritalar için kullanılıyor.

(teknolojioku)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Google işi biliyor oyun uygulama diye millete yedirdi android virüsünü şimdi o kadar olay çıksa da kimse şikayet etmiyor herkes görmezden geliyor

serinaga

serinaga

Üye
Sanırım bende en etkili kullananlardanım :) 4 adet e-mail, biri exchange üzerinde, yurt dışı görüşmelerinde görüntülü görüşmeyi fring, sesli görüşmeyi skype, nimbuzz, internet, bluetooth kulaklık gün boyu açık, navigasyon, vlingo sesli komut kullanma, araç kiti özelliği, veeeee elbette MAXICEP ...

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Etkili kullanımdan kasıt internet kullanımımı acaba?

- - - Eklendi - - -

Etkili kullanımdan kasıt internet kullanımımı acaba?

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
android sayısı o kadar fazlamı

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Avrupalılar sadece mesaj ve oyun için almışlar :kıskıs:

tempestshine

tempestshine

Üye
Sanırım bende en etkili kullananlardanım :) 4 adet e-mail, biri exchange üzerinde, yurt dışı görüşmelerinde görüntülü görüşmeyi fring, sesli görüşmeyi skype, nimbuzz, internet, bluetooth kulaklık gün boyu açık, navigasyon, vlingo sesli komut kullanma, araç kiti özelliği, veeeee elbette MAXICEP ...

şarj dayanmıyordur o zaman :D

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Japonlar herşeyde çok ileri abi :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
MaxiCep'e giriyorsan tamamdır etkili kullanıyorsun :oke:

15097

15097

Üye
İlginç.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Google işi biliyor oyun uygulama diye millete yedirdi android virüsünü şimdi o kadar olay çıksa da kimse şikayet etmiyor herkes görmezden geliyor

Android virüsü mü?
Biliyor musun bazen gerici türk ailelerine benzediğini düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
ben telefonu her yönlü kullaniyorum tv izleme avi filmleri izleme pc için pes 2012 filan indirme internette gezinme oyun indirme proğram yapma v.s v.s v.s

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
internet kamera harita muzik

MrExpert

MrExpert

Üye
Oyun , internet, oyun,mesaj , internet hep ayni dongu :)

PriveT

PriveT

Üye
Valla ben arama yapmanin disinda cok nadir olarak ara sira navigasyon, ara sira internet kullaniyorum. Baska da dogru durust hic birsey yapmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt