Yeni yazılımla gelen N8 gerçeği..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ayhan124

Üye
    Konu Sahibi
Yeni yazılımla gelen N8 gerçeği..
Sonunda 059D576 güncellemeye kavuştu..edindiğim tecrübeden yola cıkarak bayağı bir iyileşme var...1.arama ekranı sensöre duyarlı 2.gönderilen sms ve mms i kaydetme dediğin halde kaydediyordu sorun çözülmüş artık kayıt yok. 3.ekran koruyucuda müzikçalar seçildiği takdirde renkli ışıl ışıl bir görüntü oluşmuş.4.quikoffice ve adobe yi satın almak gerekmiyor,çünkü yeni yazılımda artık ücretsiz.5.kendi tarayıcısında internet bayağı hızlanmış sorunsuz.(ama yinede opera yı öneririm)6.ve en önemlisi arkaplanda calışan fazla uygulamada olsa tel.son derece hızlanmış..ARTIK PR 2.0 Yİ BEKLİYORUZ HATTA 3.0 VE DİĞERLERİNİ.HADİ, NOKIAYLA YOLA DEVAM....

• Beğen
Tepkiler: maykii25, wolverinex ve yyoruge

sh0ck

sh0ck

Üye
Baslik aldatici olmus hocam.. :)

pr 2.0 icn az kaldi ha gayret.. :) icimden bi ses ya bu ayin sonu, yada nisan ortasi diyor.. :)

nihayet tamamladilar lokalizasyonu... Uzun bi surec cidden. 1 ay gecti ardindan.. Gerci benim prod. Code almanyanin oldugundan cok onceden geldi benim koda..

Herneyse, hayirli olsun dielim.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
guzel yorum olmuş bılgıler ıcn tesekkurler=d

yalnız muzik calar ekran koruyucusunda tusları kılıtleyince ısık azaldıgı anda renkler birbırıne gırıyo nedendir acaba

nonamex

Üye
PR2.0 ile nokia bu cihazı adam etti etti, yoksa daha elimi sürmem..

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Bende az önce güncelledim 54 benim! Değişikliklere bakacağım...

Uruloki

Uruloki

Üye
aldığım bilgilere göre martta geliyor PR2.0 ama beklenen arayüz değişikliği olmayabilir ama tarayıcı portre modunda q klavye var PR3.0 ise haziran gibi düşünülüyor onda ise arayüz değişcek ki forumdada açılmıştı konu ona benziyor gördüğüm videoya göre

hadesperado

hadesperado

Üye
Tarayıcıda hissedilir bir iyileşme var mı? Gerçi ciddi anlamda değişmesi gerekiyor aslında... Sanırım biraz da bu yüzden PR2.0'ı bekliyoruz hep birlikte...

Starsley

Acaba daha ne özellik gelecek pr2 ve 3 ile inş yine performans iyileştirmesi olan

mc_mfi

Üye
Acaba daha ne özellik gelecek pr2 ve 3 ile inş yine performans iyileştirmesi olan
ya yeni tanıtılan arayüzü siz görmedinizmi bilmiyom ama bu mwc tanıtılan arayüz gayet güzel

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Tarayıcıda hissedilir bir iyileşme var mı? Gerçi ciddi anlamda değişmesi gerekiyor aslında... Sanırım biraz da bu yüzden PR2.0'ı bekliyoruz hep birlikte...
Ben eskiden online film izleyemiyordum ses akışl mükemmeldi ama görüntü bi türlü gelmiyordu. Yeni güncelledim ve şuan bir film izleyebiliyorum.. Umarım sorun çözülmüştür ve tüm sitelerde sorun olmaz...

ByWorth

ByWorth

Üye
Ya herşey iyi güzel hoşta şu telefona neden oyun ve adam akıllı uygulamalar yapmazlar ki... Bizim şansımız olsa gerek...

akibet2

Üye
(: bende karşı savunmaya hazırlanıyordum kiii Yorumu okuyunca şaşırdım

evet telefonda çok güzel gelişmeler var ve şimdi daha çok seviyorum telefonumu :D Hatta az kalsın satıp i phone aLıcaktım :D

hadesperado

hadesperado

Üye
Ben eskiden online film izleyemiyordum ses akışl mükemmeldi ama görüntü bi türlü gelmiyordu. Yeni güncelledim ve şuan bir film izleyebiliyorum.. Umarım sorun çözülmüştür ve tüm sitelerde sorun olmaz...

Teşekkürler, durum genelde böyleyse iyi bir gelişme, umarım daha iyi olur.

ayhan124

Üye
    Konu Sahibi
Baslik aldatici olmus hocam.. :)

pr 2.0 icn az kaldi ha gayret.. :) icimden bi ses ya bu ayin sonu, yada nisan ortasi diyor.. :)

nihayet tamamladilar lokalizasyonu... Uzun bi surec cidden. 1 ay gecti ardindan.. Gerci benim prod. Code almanyanin oldugundan cok onceden geldi benim koda..

Herneyse, hayirli olsun dielim.
Başlığın aldatıcı olması için içeriğin yalan yada yanlış olması gerekir.yazılan gerçek ise ve konuda N8 ise aldatma nasıl oldu anlayamadım..

melgklay

melgklay

Üye
Arkadaş şunu demek istemiş, başlık sanki güncellemeyi kötülüyor gibi ama içerik güncellemeyi övüyor.. Bi sorun yok yani :) ayrıca bende katılıyorum arkadaşa, başlığa bakınca aha dedim yine birisi nokiaya baya küfür etti :)

AYNA

AYNA

Üye
Arkadaş şunu demek istemiş, başlık sanki güncellemeyi kötülüyor gibi ama içerik güncellemeyi övüyor.. Bi sorun yok yani :) ayrıca bende katılıyorum arkadaşa, başlığa bakınca aha dedim yine birisi nokiaya baya küfür etti :)

aynen bende öyle düşündüm başlığı görür görmez :kop:

Starsley

Aynen aynen :D

zaferozkan

zaferozkan

Üye
ya yeni tanıtılan arayüzü siz görmedinizmi bilmiyom ama bu mwc tanıtılan arayüz gayet güzel

hani resimler ben mi göremiyorum arkadaşım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt