yükleme aracı:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ilk önce asağıdaki linkten xxjıd yüklüyoruz asağıdaki resim gibi (dosya kodu: samfirmware.com)
herşeyden önce pc de kies kurulu olmalıdır.
yukardaki gibi yerleştirdikten sonra telefonu download moda alın (ses kısma tusu+kilit tusu+kapama tusu) telefonu pc ye tak port searcha bas download yazısı aktif oldumu o butona basın ikinci yüklemede yazdığım gibi aynı şekilde.
sonra orjinal bada 1.2 yi yüklüyoruz (samsung serverinden alınmış %100 orjinal türkiye bada 1.2 dir.)
dosyanın kodu: ganstera
hepsini yükledikten sonra
bu ayarları yapınız. sistemin sağlıklı olması için.
*#5239870*# kodu tuşlayın karsınıza bir menu gelecek oradan
Pre-configuration seçin şifre olarak *#27236*# girin ve ordan tur seçin
dediklerini yaptım ama teleson kendine sürekli restart E]yapıyor[/QUOT
tamam sorun çözüldü şuan versiyon 1.2![]()
((iyi geceler 08:30 da iş bası var uykusuz kalmayalım![]()
ben izliyorum 3g den youtube falan ım dede sorun yok ben düb farkettim sen pfs dosyasını yüklemememişin ml nin en alttındoki dosya bi sorun var yani ka1 i tekrar yükle ganstera nın verdiği kodları gir tur seçdun gece ka1 yaptim ama simdi fark ettim 3g den youtubdan video izlenmiyor baglanti koptu diyor bide im e giriyorum palringo yaziyor java hatasi gecersiz bicim yaziyor ayni sorin sizdede varmi
ben izliyorum 3g den youtube falan ım palringoda da sorun yok ben dün farkettim sen pfs dosyasını yüklemememişin ml nin en alttındoki dosya bi sorun var yani ka1 i tekrar yükle ganstera nın verdiği kodları gir tur seçdun gece ka1 yaptim ama simdi fark ettim 3g den youtubdan video izlenmiyor baglanti koptu diyor bide im e giriyorum palringo yaziyor java hatasi gecersiz bicim yaziyor ayni sorin sizdede varmi
ewet kardeş serviste ayni bizim yaptığımız gibi yüklüyor ve 40 tl para istiyor şer.....sizlerSamsung sağolsun bunu da gördük! Peki telefonu servise versek de bu şekilde mi yükleyecekler, önce JID sonra KA1.

Arkadaşlar ne yaptıysam bir türlü kies e gösteremedim telefonu. kies ı silip yeniden kurdum başka USB ler denedım ama olmadı. neyi yanlış yapıyor olabilirim. Yardımcı olursanız eğer çok sevinirim çünkü telefon numaralarım Kies te kaldı
kiese telefonu gösteremeyenler... başka bilgisayarda deneyin eğer orada da görmüyorsa kurulumda bir hata yapmışsınız demektir. tekrar fw atın.
doğru diyorsun benimki başka bilgisayarda gördü denemek lazım.bu hatayı almanızın nedeni herşeyi yükledikten sonra ayar yapmamanızdır 1 sayfada var onları yapıp tekrar deneyinkamera başarısız sorunu alan varmı güncellemeden sonra