S8500 Bada os 1.2 Sorunu Çözüldü

Sponsorlu Bağlantılar

viranufuk

viranufuk

Üye
ok yaptım şimdi teli inceliyorum

tesadüf05

tesadüf05

Üye
samsung social hup nasıl aktif hale getiriliyor

mildew583

mildew583

Üye
güncelleme yapmayı bilmeyen arkadaşlar için

telefonunuzdan sim kartı ve hafıza kartını çıkartın. telefon kapalı iken (menü tuşu+tuş kilidi+ses kısma tuşu) bu 3 tuşa aynı anda basın. download mode girecektir telefon. telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayın. multiloader da herşeyi yerli yerine koyun (sakın karıştırmayın. telefon açılmaz ama korkmayın tekrar multiloader ile yükleme yapın düzelecektir.). port search ondan sonra download a tıklayın telefonunuz reset atacak ve açılacaktır.

muhmak

Üye
iyi de arkadaşlar S8500 ü nasıl backup yapacağız,mesela bende "smartguard" var ve çok bilgim orda kayıtlı,nasıl backup yapacağız bu telefonu?
backup yapmadan yüklemek istemiyorum :bilmm yardım yokmu?nasıl backup yapacağiz?

corekotu

Üye
Dün Kies'den orj. yazılımı yükledim, malum makina afalladı. Sabah XXJID'i yükledim. Sorun yok. :oke: Ancak tüm ayarları, yeniden yapmam, rehberi falan düzenlemem gerekti.

Şimdi JVKA yüklersem ayarlarım bozulacak mı yine? :bilmm

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
Dün Kies'den orj. yazılımı yükledim, malum makina afalladı. Sabah XXJID'i yükledim. Sorun yok. :oke: Ancak tüm ayarları, yeniden yapmam, rehberi falan düzenlemem gerekti.

Şimdi JVKA yüklersem ayarlarım bozulacak mı yine? :bilmm
hayır bozulmaz

xmoostyx

Üye
tamamdır kardeş csc konfigürasyonunu da yaptım herşey canavar gibi şu an çok teşekkür ediyorum

viranufuk

viranufuk

Üye
kiese bağlanmadı bi trülü

delacrix

Üye
Hocam ellerine sağlık Allah razı olsun daha ne diyim :)

aybek1453

Üye
@gangstera müthiş bir iş.Tebrik ve teşekkür ederim :)

viranufuk

viranufuk

Üye
kiesin son sürümü bu arada

xmoostyx

Üye
bu arada hakikaten serverdan nasıl indirdin hayır bizim bilmediğimiz bi yolsa belki ileride başka bi yerde işimize lazım olur söyler misin?

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
bu arada hakikaten serverdan nasıl indirdin hayır bizim bilmediğimiz bi yolsa belki ileride başka bi yerde işimize lazım olur söyler misin?
samsung firmware serverından aldım bütün kiese verilen sürümler var abim telpa da çalışıyor o söyledi.
servistekilerde ordan alıyor zaten.

kapti

Üye
herşey mükemmel, ellerine sağlık...ama swype yi aktif edemedim bi türlü?

kiyeg

kiyeg

Üye
@ganstera çok teşekkürler yardımların ve paylaşımın için

kapti

Üye
tamam swype aktifdir. tekrara çok sağol

Üst Alt