S8500 Bada os 1.2 Sorunu Çözüldü

Sponsorlu Bağlantılar

mildew583

mildew583

Üye
bu arada ganstera, bide son sürüm yazan kies görüntüsü koyarsan hem benim hem de şüphelenenler için güzel olabilir.

viranufuk

viranufuk

Üye
multi ile yükleme yapacağın için yüklediğin uygulamalar telefonda gözükmeyecek haberin olsun.
daha sonra wirelsen app stordean indirdiklerimde gözükmiyicekmi ona göre yoksa yüklemem bursa denizli maçlarrından daha kötü olurum valla :)

mildew583

mildew583

Üye
türkiye 1.2 si için şifre "ganstera" dır. indirenlerin haberi olsun. bunu da hallediver :D

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
kiesteki durum içiniz rahat olsun
buda resmi sonradan çıkan yazılımları rahatlıkla yüklersiniz

--------------- Ekleme ---------------

daha sonra wirelsen app stordean indirdiklerimde gözükmiyicekmi ona göre yoksa yüklemem bursa denizli maçlarrından daha kötü olurum valla :)
gözükür arkadasım

viranufuk

viranufuk

Üye
baba bendeki uygulamaların hepsi şimdi ücretli olmuş

mildew583

mildew583

Üye

sonrakiler değil şimdi yüklü olan uygulamalar gözükmeyecek.

teksenle

Üye
cok tesekkurler

halil45

Üye
peki arkadaşım bu yüklemeyi yaptıktan sonra kieste bu cihaz güncellenemez hatası alabilirmiyiz... bilgilendirirsen sevinirim...:oke:

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
kiesteki durum içiniz rahat olsun
buda resmi sonradan çıkan yazılımları rahatlıkla yüklersiniz

gözükür arkadasım
kiesteki durum resimdeki gibi

viranufuk

viranufuk

Üye
sonrakiler değil şimdi yüklü olan uygulamalar gözükmeyecek.
şu an yüklü olanlar diye kastetmiştim yanlış oldu yani yüklü uygulamalar indirdiklerimde gözükmüyecekmi

furkanosman

furkanosman

Üye
çokkk saol Ganstera.
yaa böyle yapıcı işlere bayılıyorum yaahu :oke:

adelante55

adelante55

Üye
ganstera, her şeyi iyi güzel açıklıyorsun, teşekkürler.
benden de sana son soru gelsin, xxjid i yükledikten sonra kies JVKA1'i geçerli sürüm olarak görüp yükseltmen gerektiğini yazdı mı?

benden de sana son soru gelsin, xxjid i yükledikten sonra kies JVKA1'i geçerli sürüm olarak görüp yükseltmen gerektiğini yazdı mı?

FuXiN

Üye
Benim telefonda kies üzerinden güncelleyince telefon sapıtmıştı jl2 yüklemiştim servise gitmemek için bu iyi oldu en kısa zamanda deniyecegim. Teşekkürler..

mildew583

mildew583

Üye
peki arkadaşım bu yüklemeyi yaptıktan sonra kieste bu cihaz güncellenemez hatası alabilirmiyiz... bilgilendirirsen sevinirim...:oke:

sayfa 3 te bunun için konulmuş caps var. almayacaksın.

ganster86

Üye
    Konu Sahibi

jıd yükledikten sonra kies jvka1 yükle diye tabiki yazmaz jıd avrupa sürümü çünkü.

C.Can

C.Can

Üye
Spoof oluyor mu ganstera ?

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
Spoof oluyor mu ganstera ?
olmaz heralde denemedim 1.0.2 de engellediler 1.2 dede olmaz heralde.
spoof yapmaktansa uygulama satın alalımki gelişsin yeni uygulamalar gelsin:oke:

Üst Alt