xmoostyx
Üye
şimdi yükledim wave cilere hayrlı uğurlu olsun. kurcalayıp bilgilerimi paylaşacağım.jvka1 güncellemesidir.
![]()
hemen bekliyoruz sen de kiesten denesene bi sende de bi sorunsuz bağlanacak mı?
şimdi yükledim wave cilere hayrlı uğurlu olsun. kurcalayıp bilgilerimi paylaşacağım.jvka1 güncellemesidir.
![]()
tabiki gitmez sonucta orjinal 1.2 yi yüklüyorsun samsun kieste vermiş garanti dışı kalmazhocam kimse sormamış garanti gidiyormu yani anlaşılıyor mu?
hocam kimse sormamış garanti gidiyormu yani anlaşılıyor mu?
evet resimdeki gibiya bi de bir sey soracağım ganstera xxjıd için boot change ve download ı seçiyoruz diğer iki sürümde de seçmeden yüklüyoruz değil mi?
resimdeki gibi işaretleme yaptıkran sonra telefonu kapat download moda al(ses kısma tusu+kilit tuşu+kapama tuşu) sonra telefonu usb bayla port seacrh bas sonra downloada bas.ama resimde download aktif değil![]()
hemen bekliyoruz sen de kiesten denesene bi sende de bi sorunsuz bağlanacak mı?
ilkönce kiesi pc ye kur sonra telefonu kapat download moda al (ses kısma tusu+kapama tusu+kilit tusu aynı anda bas) sonra telefonu pc ye tak port searca bas sonra download aktif olacak ona bas ve bekle.ama resimde download aktif değil![]()
o da bende saklı kalsınben her kısmı anladım da bu samsung serverından alınması olayını anlayamadım bu server faklı birşey mi nasıl iş anlamadım yani bizim alabileceğimiz birşey mi acaba ?
Sırf meraktan soruyorum

herşeyü yükledikten sonra 1 sayfada yazdığım ayarları yapmayı unutmayınız.valla hocam yükledim tel açılıyor şu an bakalım
port hatası ml nin telefonu tanıması için pc de kies kurulu olması lazımDownload Start Ch[0]
BootLoader 1703.9KB OK[1.2s]
Dbl 281.5KB OK[0.3s]
Wait reset !!
port open error!
Böyle bir hata verdi
port hatası ml nin telefonu tanıması için pc de kies kurulu olması lazım
telefonu download moda alıyormusun bi yerde yanlıs yapıyorsun.demekkihocam en son versiyonu kurulu
hocam en son versiyonu kurulu