S8500 İçin Bada os 1.2 Güncellemesi Yayınlandı (S8500JVKC1)

Sponsorlu Bağlantılar

ackcemil3

ackcemil3

Üye
bir durum daha var kii kies'e bağlanamıyorum :( kies'e bağlanmayan bir telefonun yazılım sorunu nasıl çözülecek :( samsungg ilk defa nefret ettim senden :vur

Arkadaşım *#8720# dene ondan sonra bir bak bakalım kies görüyor mu

szeer

Üye
Dostum orjinalde ne işin var.Yükle multiloaderle 1.2 yi hem de sosyal hub premiumlu.Orjinalden 100 kat daha güzel.

bunu tavsiye ederim.davetiye lazım olursa özel mesaj atarsınız.

orijinal yükleyip servise yollayacğım ondan orijinal lazım.

emrezx

Üye
arkadaşlar bnde kiesten güncelleme görünüodu ama buqün baktığımda güncelleme görünmüyor, sizde durum aynımı ?

emrezx

Üye
multiloader ile yükleyen arkadaşlardan bi ricam var, sizce kiesteki yazılımın düzelmesini biraz daha beklemeliyim, yada düzelirmi? yoksa ilk türk cfw sini ml ile yüklemelimiyim tşk ederim...

corekotu

Üye
PC'nizin "Bölge ve Dil" seçeneklerinden (denetim Masası) Geçerli Biçimi "İngilizce (ABD)" yağarsanız Kies'den güncellemeyi yüklersiniz.

Ancak güncelleme hatalı. Yükleyen bin pişman. Bir çok uygulama, apps vs çalışmıyor. Münferit bir olay değil. Kim yüklese aynı problemlerle karşılaşıyor.

Sakın yüklemeyin!!!

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
sorun çözüldü arkadaslar samsung apps ve uygulamalar artık çalışıyor sorun 1.0.2 den 1.2 geçiyor ya kiesteki 1.2 fullll değil ondan sorun oluyor yeni bir konu acacam.az bekleyin.

kamikaze482222

Üye
nasıl yani kies üzerindeki verisyon düzeltildi mi?

tesadüf05

tesadüf05

Üye
sorun çözüldü arkadaslar samsung apps ve uygulamalar artık çalışıyor sorun 1.0.2 den 1.2 geçiyor ya kiesteki 1.2 fullll değil ondan sorun oluyor yeni bir konu acacam.az bekleyin.

Tamam arkadaşım saol bekliyoruz

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
1.0.2 den 1.2 ye gecmek için fullll 1.2 olması gerekiyor.
ama kiese koydukları 1.2 fulll değil ondan sorun yaratıyor anladınız mı?
ondan uygulamalar çalışmıyor ve reset atıyor.
yani kos koca samsung hata yapmış

caffes

Üye

peki sen çözüm bulmuştun dedin noldu?

kamikaze482222

Üye
eee hani çalışıyor demiştin ya onu açıklamayacak mısın? sorun çözüldü demiştin bu muydu yani ...

emrezx

Üye

uygulamalar ve samsung apps çalışıyor demiştinizz.., acaba kiesteki güncelleme düzeldimi?

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
ilk önce fulll xxjıd yüklüyoruz multiloader ile sonra türkiye için çıkan orjinal 1.2 yi multiloader ile yükledim sorun düzeldi suan bende 1.2 orjinal yani jvka1 var ve sorunsuz tüm uygulamalar çalışıyor.
orjinal 1.2 yi nerden buldun derseniz samsung sunucusundan aldım upload ediyorum.
sorun su kiesteki 1.2 fullllll değil 1.0.2 den 1.2 ye gecmek için fulllll 1.2 lazım ama samsung fulllll koymamış

caffes

Üye
ilk önce fulll xxjıd yüklüyoruz multiloader ile sonra türkiye için çıkan orjinal 1.2 yi multiloader ile yükledim sorun düzeldi suan bende 1.2 orjinal yani jvka1 var ve sorunsuz tüm uygulamalar çalışıyor.
orjinal 1.2 yi nerden buldun derseniz samsung sunucusundan aldım upload ediyorum.
sorun su kiesteki 1.2 fullllll değil
ama ben ilk önce jıd fulllll yükledim sonra orjinal 1.2 yani kiesteki sürümü yükledim.

Peki multiloader ile yaptıktan sonra önceden satın aldığımız uygulamaları samsungappsten görebiliyormuyuz?

adelante55

adelante55

Üye
sorun su kiesteki 1.2 fullllll değil 1.0.2 den 1.2 ye gecmek için fulllll 1.2 lazım ama samsung fulllll koymamış

herhangi bir değişiklik gözüne çarptı mı türkçe versiyonunda? yapılan yenilik veya gelişme falan?
ya da yaşadığın bi sıkıntı oldu mu kiese bağlanırken? :hmmm

emrezx

Üye
ama samsung sunucusundan aldım demişsin, bu samsung kendi sunucusuna fulllll kiese fullll olmayanımı koymuş, bu bana tuhaf geldi bnce başka bişe var biraz daha beklemek gerekir..

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
herhangi bir değişiklik gözüne çarptı mı türkçe versiyonunda? yapılan yenilik veya gelişme falan?
ya da yaşadığın bi sıkıntı oldu mu kiese bağlanırken? :hmmm
internette değişiklik var. swpe t9 falan var işte hiç bir sıkıntı yok.

--------------- Ekleme ---------------

ama samsung sunucusundan aldım demişsin, bu samsung kendi sunucusuna fulllll kiese fullll olmayanımı koymuş, bu bana tuhaf geldi bnce başka bişe var biraz daha beklemek gerekir..
arkadasım bak simdi bizim sürüm 1.0.2 değilmi kiesten 1.2 gecmemiz için fullll 1.2 lazım ama kiesten yüklenen 1.2 fullll değil yani ben naptım önce fulll sürüm olan xxjıd yükledim sonra samsungtan aldığım orjinal 1.2 yi yükledim bu kadar basit.

--------------- Ekleme ---------------

bence suanda jvka1 var ve tüm uygulamalar ve samsung apps dağil herşey sorunsuz çalışıyor.

viranufuk

viranufuk

Üye
hocam nerden buldun link verebilirmisin

metehan66

Üye
ganstera arkadaşım hem xxjıd hem de orijinal 1.2 nin olmak üzere her ikisinin de linkini verirsen daha güzel olur.
ayrıca bu işlemin sonunda kiese bağlanınca güncelleştirilemez sürüm iletisi çıkıyor mu??????????

Üst Alt