S8500 İçin Bada os 1.2 Güncellemesi Yayınlandı (S8500JVKC1)

Sponsorlu Bağlantılar

aydink_1903

aydink_1903

Üye
slm, son güncelleme kurbanlarından biri de ben oldum. son güncellemeyi yükledim aynı sorunları yaşadım resetledim ve telefon açılmadı. şehir dışında olduğumdan servise gitme gibi bir şansım yoktu ben de multi loader la bi versiyon yükledim ama hoşuma gitmedi ve garanti olayından da dolayı orjinale geri dönmek için internetten bulduğum yönergeleri izledim ve S8500XXJF1 sürümünü yükledim. registry patcher ı kullanmaya çalıştım ama kiesin son sürümü 2.0 da çalışmıyor. orjinale dönmek için şu an geçerli bir yöntem bilen varsa ve paylaşırsa çok sevinirim. günüm kabusa döndü.
JVJK1 i yani JVKA1 e geçmeden önce kullandığınız versiyonu Multiloader ile yükleme şansınız var, cepking com da s8500 yazılım bölümünde var dosyalar bakmadım ama burada da birileri vermiştir oradan alıp. önce burada arayın zira cepking artık yeni üye kabul etmiyor şimdilik.

Uyarı XXJF1 yüklü değilse kesinle üzerine JVJK1 atmayın.

Kolay Gelsin

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
bende bunu tavsiye ederim kiesle uğraşmaya değmez bunu yükledim cok süper oldu telefon.

TheMax

TheMax

Üye
beyler site yeni ama elemanlar sorunu çözmile. inceleyin derim siteyi....

emrezx

Üye
benim anlamadığım bişe var, samsung firması jvka1 i veya diğer qüncellemeleri kiese vermeden önce test etmiyormu? bide acaba bu jvka1 in sorunlu olduğunu bakalım nezaman anlıcaklar, bana kalırsa böle kalacak ve hiçkimse ilgilenmicek sorun yoktur deyip kestirip atacaklar, bide neden böle şeyler Türkiyede olur anlamıyorum, millet kiesten yüklüo takır tkır kullanıo, illa bizim sıkıntı çekmemiz lazım...

--------------- Ekleme ---------------

ben çözülen bişe qöremedim?

exsen

exsen

Üye
benim anlamadığım bişe var, samsung firması jvka1 i veya diğer qüncellemeleri kiese vermeden önce test etmiyormu? bide acaba bu jvka1 in sorunlu olduğunu bakalım nezaman anlıcaklar, bana kalırsa böle kalacak ve hiçkimse ilgilenmicek sorun yoktur deyip kestirip atacaklar, bide neden böle şeyler Türkiyede olur anlamıyorum, millet kiesten yüklüo takır tkır kullanıo, illa bizim sıkıntı çekmemiz lazım...

ben çözülen bişe qöremedim?

Adam reklam yapmış başka birşey yok , çözüm filan hikaye zaten...:bann:

omaray

Üye
Benim anlamadığım olay şu arkadaşlar benim kieste tık yok yani en son çıkan yazılım diyor millet nasıl oluyorda görüyor benim tel yurtdışı çıkışlı ondanmı acaba.

szeer

Üye
neden bizle dalga geçiyorsun!!! bu sitede bir Allah!ın kulu yorum bile atmamış ben yazdım sadece. Ne geçti eline?
:bann: :off: :megafon:

metehan66

Üye
arkadaşın bahsettiği site samsung Türkiye tarafından açılmış bir site ve adamlar, maxicep ve diğer forumlardaki çözümleri apararak siteyi oluşturmuşlar anladığım kadarıyla.yani adı geçen sitede yeni ve orijinallik adına bir şey yok.

by_burak_1

Üye
arkdaşlar benim fark ettigimi sizde fark ettiniz mi bilmiyorum ama orada internet baglantınız kesildi demiyor telefonuzla olan baglantı kesildi. Dİyor... =(

metehan66

Üye
Arkadaşlar içinizden ingilizce bilenler Kore samsunga şu an yaşananları ayrıntılı bir şekilde mail yoluyla iletebilir mi??çünki bizimsamsung Türkiye resmen 3 maymunu oynuyor ve gelen serzenişlere kulakları tıkalı.ayrıca oluşturulan bu maili burda paylaşalım hepimiz yollayalım koreye.

szeer

Üye
eski sürüme anca multiloader ile gecebilirsin yada servise verirsin baska yolu yok.

multiloader yaptım versiyon adım 1006021308lısxxjf1 oldu bu nedir yaa :( bana bu konuda yardım eder misin orijinal roma nasıl dönerim. kies güncelleştirme yapılamaz diyor kafayı yicem kırıp atacağım.

aybek1453

Üye
multiloader yaptım versiyon adım 1006021308lısxxjf1 oldu bu nedir yaa :( bana bu konuda yardım eder misin orijinal roma nasıl dönerim. kies güncelleştirme yapılamaz diyor kafayı yicem kırıp atacağım.
Dostum orjinalde ne işin var.Yükle multiloaderle 1.2 yi hem de sosyal hub premiumlu.Orjinalden 100 kat daha güzel.

bunu tavsiye ederim.davetiye lazım olursa özel mesaj atarsınız.

viranufuk

viranufuk

Üye
Arkadaşlar içinizden ingilizce bilenler Kore samsunga şu an yaşananları ayrıntılı bir şekilde mail yoluyla iletebilir mi??çünki bizimsamsung Türkiye resmen 3 maymunu oynuyor ve gelen serzenişlere kulakları tıkalı.ayrıca oluşturulan bu maili burda paylaşalım hepimiz yollayalım koreye.
dün samsung tr ye mail attım da dedğin gibi 3 maymunu onyuyorlar bence arka arka ya mail atalım samsung tr ye veya birisi ingilizce yazıp buraya attsın bizde copy paste yapalım gönderelim

cano1985

cano1985

Üye
yanıt verdiğiniz için teşekkürler, multiloader la son versiyon da güzel ama telefon garanti kapsamından çıkıyor en büyük sıkıntı orada.

adelante55

adelante55

Üye
slm, son güncelleme kurbanlarından biri de ben oldum. son güncellemeyi yükledim aynı sorunları yaşadım resetledim ve telefon açılmadı. şehir dışında olduğumdan servise gitme gibi bir şansım yoktu ben de multi loader la bi versiyon yükledim ama hoşuma gitmedi ve garanti olayından da dolayı orjinale geri dönmek için internetten bulduğum yönergeleri izledim ve S8500XXJF1 sürümünü yükledim. registry patcher ı kullanmaya çalıştım ama kiesin son sürümü 2.0 da çalışmıyor. orjinale dönmek için şu an geçerli bir yöntem bilen varsa ve paylaşırsa çok sevinirim. günüm kabusa döndü.

şuna bi göz at arkadaşım.

http://www.maxicep.com/bada-os/orijinal-rooma-donemeyenler-buraya-lutfen-464823.html

yeni sürüm için telefondan bakınca da bu uyarı çıkıyor! :vur

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
ingilizce bilmeye gerek yok
bu linkten türkçe yazıp ingilizce karşılığını yan tarafta görürsünüz isterseniz hedef dili kore yapın daha iyi olur.
|

mty29

mty29

Üye
İnanılır gibi değil insanlar 3-4 ay Kies üzerinden Bada OS 1.2 nin gelmesini bekledi ML ile Flash atmadı telefonuna zarar gelmesin diye o kadar bekledikten sonra Kiese gelen güncelleme telefonları kullanılmaz hale getirdi. ML ile flashlayanlar her açıdan karda yani Samsung hakikaten bu işi beceremeyecek.

kamikaze482222

Üye
bana şu korenin adresini bulun ben mail göndereyim oraya

furkanosman

furkanosman

Üye
arkadaşlar ya 2 gündür deniyorum aynı sorun vardı baglantı kesiliyodu güncelleme sırasında. ama şimdi hiç bişey gelmiyo teli baglıyorum baglanıyor. ama yeni firmware var uyarısı gelmiyo.. sag taradfta GT s8500 yazısına sag tıklıyorum ve orda üretici yazılımını güncelle var ama silik yani tıklanmıyor bu neden oldu şimdi yaaahu ..
Hay bu samsung un yediğii paralar haram zıkkım olsun yaa....

mty29

mty29

Üye
arkadaşlar ya 2 gündür deniyorum aynı sorun vardı baglantı kesiliyodu güncelleme sırasında. ama şimdi hiç bişey gelmiyo teli baglıyorum baglanıyor. ama yeni firmware var uyarısı gelmiyo.. sag taradfta GT s8500 yazısına sag tıklıyorum ve orda üretici yazılımını güncelle var ama silik yani tıklanmıyor bu neden oldu şimdi yaaahu ..
Hay bu samsung un yediğii paralar haram zıkkım olsun yaa....

Bekle Arkadaşım güncelleme sorunlu yükleyenler pişman

Üst Alt