S8500 İçin Bada os 1.2 Güncellemesi Yayınlandı (S8500JVKC1)

Sponsorlu Bağlantılar

tesadüf05

tesadüf05

Üye
Arkadaşlar ben aydın hocamın XXJL2 sinin üzerine JVKA1 i kurdum social hub etkin ve mesenger var Product Code ise *#5239870*# kodu tuşlayın karsınıza bir menu gelecek oradan
Pre-configuration u secin ve şifre olarak *#27236*# girip TUR seç (ganstera arkadışıma teşekkür ederim) TUR u seçtim gerçi zaten seçili idi çünki aydın hocamın yönetemiyle ( Yükleme yapıldıktan sonra Tuşlara basıp
*#272*SSDD#

kodu girilecek burada SS: telefondaki saat DD: dakika. Telefon 10:23 gösteriyorsa

*#272*1023#) TUR u seçmiştim. Özetle JVKA1 i kullanıyorum kies en son sürüm dior hem TUR seçili hemde social hub ve mesenger aktif.

http://www.maxicep.com/bada-os/xxjl2-uzerine-jvka1-yuklemesi-scoil-hub-ve-mesenger-etkin-469358.html

ceycey111

ceycey111

Üye
bu bölge dil dediğin pc den mi yapılacak yoksa int exp veya firefoz tanmı açıklarmısın

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar pc den bölge dilini abd seçin güncelleme yapıyor

--------------- Ekleme ---------------

yükledim evet bada 1.2 en önemli değişiklik telefonun tuş kilidinin şekli değişmiş ikincisi ise kies baglandıgında telefonun ekranı kararmıyor bunda gelen mesaj gibi ekranın üstüne bilgi kutusu gelmiş şimdilik baktıgım bunlar

Kies üzerinde JVKA1 i yükleyen var mı arkadaşlar sorun düzeltilmiş mi ?

denetm masasi/bolge ve dil seceneklerinden butun herseyi ingilizce abd yapiyosun bilgisayar resetleniyo ve kiesi acip yukluyosun ben yukledim butun uygulamalar sornsuz calisiyor

mty29

mty29

Üye
denetm masasi/bolge ve dil seceneklerinden butun herseyi ingilizce abd yapiyosun bilgisayar resetleniyo ve kiesi acip yukluyosun ben yukledim butun uygulamalar sornsuz calisiyor

Senin adına sevindim samsung insanı öyle bir duruma düşürüyor ki kies üzerinden orjinal yazılım yüklerken bile bin kere düşünüyorsun acaba telefona zarar gelecekmi diye. Spoof yapılabiliyor mu peki resmi 1.2 de denedin mi ?

ceycey111

ceycey111

Üye
Senin adına sevindim samsung insanı öyle bir duruma düşürüyor ki kies üzerinden orjinal yazılım yüklerken bile bin kere düşünüyorsun acaba telefona zarar gelecekmi diye. Spoof yapılabiliyor mu peki resmi 1.2 de denedin mi ?

spoof u denemedim henuz

google98765

Üye
BADA 1.2 YUKLESİN diye TEL-PA merkez servisine verdik telefonu BADA 1.0.2 yükleyip geri verdiler. Son çıkan sürüm bu, sorununuz varsa müşteri hizmetlerini arayın diyorlar

cano1985

cano1985

Üye
slm, ben de bu sorunları yaşadıktan sonra geçtiğimiz pazartesi telefonu telpa servisine verdim ve bana da 1.0.2 sürümünü yükleyip verdiler. bir hafta sabrettikten sonra, yine kendimi tutamadım ve kiesten güncelleme yaptım :D sorunlar çözüldü falan diye okumuştum birkaç forumda. bu sefer de şöyle bir şey oldu; güncelleme yüklenirken % 56' larda dosyada sorun var yeniden denemek ister misiniz diye sordu program, evet dedim ve devam ettim, tam sağlıklı bir şekilde yüklendi derken sorunlu yükleme oldu acil durum geriyüklemesi ister misiniz dedi, ok dedim ve download moduna aldıktan sonra telefonu programı geriçektim. yalnız şöyle bir şey oldu, eskiye geri dönmeme rağmen telefon yeni sürümle gelen özellikleri taşıyor ve kiese taktığımda ise bu mevcut olan en son sürüm diyor. ben bu işten hiç bir şey anlamadım :) sanırım Samsung'un yazılım konusunda daha on fırın ekmek yemesi lazım. umarım samsung'tan birileri bu yazıları okuyordur.

aydink_1903

aydink_1903

Üye
slm, ben de bu sorunları yaşadıktan sonra geçtiğimiz pazartesi telefonu telpa servisine verdim ve bana da 1.0.2 sürümünü yükleyip verdiler. bir hafta sabrettikten sonra, yine kendimi tutamadım ve kiesten güncelleme yaptım :D sorunlar çözüldü falan diye okumuştum birkaç forumda. bu sefer de şöyle bir şey oldu; güncelleme yüklenirken % 56' larda dosyada sorun var yeniden denemek ister misiniz diye sordu program, evet dedim ve devam ettim, tam sağlıklı bir şekilde yüklendi derken sorunlu yükleme oldu acil durum geriyüklemesi ister misiniz dedi, ok dedim ve download moduna aldıktan sonra telefonu programı geriçektim. yalnız şöyle bir şey oldu, eskiye geri dönmeme rağmen telefon yeni sürümle gelen özellikleri taşıyor ve kiese taktığımda ise bu mevcut olan en son sürüm diyor. ben bu işten hiç bir şey anlamadım :) sanırım Samsung'un yazılım konusunda daha on fırın ekmek yemesi lazım. umarım samsung'tan birileri bu yazıları okuyordur.
Acil durum geri yüklemesi bir önceki yazılımınızı geri yüklemez, yüklemeye çalıştığınız fakat hata veren son yazılımı tekrar yükler. Tam hakim olmadan bir konuda yazı yazmak böyle yanlış sonuçlar verebiliyor.

Kolay Gelsin

sez00

Üye
kiesten güncelleme yaparken jka1 .amss.bin hatası alıyorum güncelleme hep yarıda kesiliyor.bana bu konuda yardımcı olabilecek var mı..........

serad

Üye
kiesten güncelleme yaparken jka1 .amss.bin hatası alıyorum güncelleme hep yarıda kesiliyor.bana bu konuda yardımcı olabilecek var mı..........
Aynı sorun bende de var başka bir sayfaya konuyla ilgili mesaj attım ama cevap veren olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum.

http://www.maxicep.com/bada-os/kies...yemeyenler-icin-resimli-anlatim-2-469728.html

Windowstan Dil degisikligini yaptiktan sonra guncelleme icin gerekli yazilimi yukluyor ancak cihazin gucellemesine gectikten sonra kies `amss.bin is invalid` hatasi veriyor. windows 7 kies 2 kullaniyorum. Guncellemeyi birturlu yapamiyorum. Gerci guncellestirmeyi yapsam ne gibi faydasi olacak bilmiyorum ancak tek umudum hafiza probleminden kurtulmak. yardimlarinizi bekliyorum

cano1985

cano1985

Üye
Acil durum geri yüklemesi bir önceki yazılımınızı geri yüklemez, yüklemeye çalıştığınız fakat hata veren son yazılımı tekrar yükler. Tam hakim olmadan bir konuda yazı yazmak böyle yanlış sonuçlar verebiliyor.

Kolay Gelsin

ilginiz için teşekkürler ama ben bir Samsung kullanıcısıyım orada çalışan bir mühendis değil ve burası da kullanıcıların görüş alışverişi yaptıkları bir forum, bu yüzden burada bir sıkıntımı dile getirirken veya bir geri dönüşte bulunurken konuya tam hakim olmam gibi bir şey söz konusu olamaz.

size de kolay gelsin

sinomix

Üye
ya arkadaslar güncelleme yaparken C: User/AppData/Local/Temp/tmp87.tmp.zidpfolder/amss.bin file is invaild bçyle bir hata veriyor işletim sistemim win 7 64 bit kies son sürüm yüklü instıl yapıp yeniden kurdum yine aynı hatayı veriyor bir bilgisi olan varmı lütfen yardım edin

avvenante

Üye
slm arkadaşlar kiesten 1.2 güncellemesini yaparken 100 oldu bu defa üretici yazılım kurtarma diye birşey çıktı karşıma
onun da dolmasını bekledim yine sonuç alamadım
telefonu açtığımda ise ekranda küçük bir telefon + ünlem işareti + bilgisayar görüyorum başka da bir şey yok
yardımlarınız için teşekkrler

serad

Üye
ya arkadaslar güncelleme yaparken C: User/AppData/Local/Temp/tmp87.tmp.zidpfolder/amss.bin file is invaild bçyle bir hata veriyor işletim sistemim win 7 64 bit kies son sürüm yüklü instıl yapıp yeniden kurdum yine aynı hatayı veriyor bir bilgisi olan varmı lütfen yardım edin

Senin le aynı problemi yaşadım sadece bölge ve dil ayarlarından klavyeler ve dilleri değiştirmen sorununu çözeceğini düşünüyorum. Diğer kısımların hepsi türkçe ve türkiye şeklinde kalabilir. Ben öyle yaptım sorun çözüldü. Sorunun kaynağı amss.bin dosyasının unicode programlama dilini okuyup okuyamaması ile alakalı sanırım.
Kolay gelsin umarım sorunun çözülür.

TozteL

Üye
Senin le aynı problemi yaşadım sadece bölge ve dil ayarlarından klavyeler ve dilleri değiştirmen sorununu çözeceğini düşünüyorum. Diğer kısımların hepsi türkçe ve türkiye şeklinde kalabilir. Ben öyle yaptım sorun çözüldü. Sorunun kaynağı amss.bin dosyasının unicode programlama dilini okuyup okuyamaması ile alakalı sanırım.
Kolay gelsin umarım sorunun çözülür.

bu sorun bendede var ne yazikki..dedigin ayarlari yaptim ama yine sorun var ve telefon acilmiyor..samsungun su bizi dusurdugu hallere bak:off::off::off:

calvinklein25

Üye
ben butun ayarlari ingilizce yaptim bu seferde kies guncellemeyi gormuyor hatta direkt olarak guncelleme bolumu yok hic cikmiyor bilen varsa yardim lutfen

lagionaire

Üye
güncelleme yapabilen arkadaşlar herhangi bir değişiklik varmı sistemde ?

TozteL

Üye
arkada;lar bu isten anlayan birileri yardim ets'n lutfen..telefonum kapandi acilmiyor

sinomix

Üye
kardes bilgisayarın büyün dilini değistim olmadı devamlı hata veriyor güncelleme saniyeleri normal gidiyor biyerden sonra hızlı bir şekilde ilerliyor ve amss.bin dosyası hatasıveriyor herseyi denedim omuyor niyhe böyle bir hata veriyor basına gelipte düzelte bilen varmı varsa yardım etsin lütfen bögesel dilini değişince de reset atıyo buseferde güncellemeyi hiç görmüyor yardım lütfen... :S

maniacpow

Üye
Bende de ilk basta güncelleme yapiliyor dedi %100 de doldu sonra aygitla baglantisi kesldi dedi sonraki denemelerimde güncelleme yap dedigimde sürekli baglanti kaybedildi yazısı geldi. Bir türlü olmadı.

sez00

Üye
amss.bin hatası bende de oluyor .bi çözüm bulamadım.uzman arkadasların yardımını beklıyorum

Üst Alt