ackcemil3
Üye
bir durum daha var kii kies'e bağlanamıyorumkies'e bağlanmayan bir telefonun yazılım sorunu nasıl çözülecek
samsungg ilk defa nefret ettim senden
![]()
Arkadaşım *#8720# dene ondan sonra bir bak bakalım kies görüyor mu
bir durum daha var kii kies'e bağlanamıyorumkies'e bağlanmayan bir telefonun yazılım sorunu nasıl çözülecek
samsungg ilk defa nefret ettim senden
![]()
Dostum orjinalde ne işin var.Yükle multiloaderle 1.2 yi hem de sosyal hub premiumlu.Orjinalden 100 kat daha güzel.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunu tavsiye ederim.davetiye lazım olursa özel mesaj atarsınız.
bende hala görünüyor güncelleme.arkadaşlar bnde kiesten güncelleme görünüodu ama buqün baktığımda güncelleme görünmüyor, sizde durum aynımı ?
sorun çözüldü arkadaslar samsung apps ve uygulamalar artık çalışıyor sorun 1.0.2 den 1.2 geçiyor ya kiesteki 1.2 fullll değil ondan sorun oluyor yeni bir konu acacam.az bekleyin.
1.0.2 den 1.2 ye gecmek için fullll 1.2 olması gerekiyor.
ama kiese koydukları 1.2 fulll değil ondan sorun yaratıyor anladınız mı?
ondan uygulamalar çalışmıyor ve reset atıyor.
yani kos koca samsung hata yapmış
1.0.2 den 1.2 ye gecmek için fullll 1.2 olması gerekiyor.
ama kiese koydukları 1.2 fulll değil ondan sorun yaratıyor anladınız mı?
ondan uygulamalar çalışmıyor ve reset atıyor.
yani kos koca samsung hata yapmış
ilk önce fulll xxjıd yüklüyoruz multiloader ile sonra türkiye için çıkan orjinal 1.2 yi multiloader ile yükledim sorun düzeldi suan bende 1.2 orjinal yani jvka1 var ve sorunsuz tüm uygulamalar çalışıyor.
orjinal 1.2 yi nerden buldun derseniz samsung sunucusundan aldım upload ediyorum.
sorun su kiesteki 1.2 fullllll değil
ama ben ilk önce jıd fulllll yükledim sonra orjinal 1.2 yani kiesteki sürümü yükledim.
ilk önce fulll xxjıd yüklüyoruz multiloader ile sonra türkiye için çıkan orjinal 1.2 yi multiloader ile yükledim sorun düzeldi suan bende 1.2 orjinal yani jvka1 var ve sorunsuz tüm uygulamalar çalışıyor.
orjinal 1.2 yi nerden buldun derseniz samsung sunucusundan aldım upload ediyorum.
sorun su kiesteki 1.2 fullllll değil 1.0.2 den 1.2 ye gecmek için fulllll 1.2 lazım ama samsung fulllll koymamış

ama samsung sunucusundan aldım demişsin, bu samsung kendi sunucusuna fulllll kiese fullll olmayanımı koymuş, bu bana tuhaf geldi bnce başka bişe var biraz daha beklemek gerekir..ilk önce fulll xxjıd yüklüyoruz multiloader ile sonra türkiye için çıkan orjinal 1.2 yi multiloader ile yükledim sorun düzeldi suan bende 1.2 orjinal yani jvka1 var ve sorunsuz tüm uygulamalar çalışıyor.
sorun su kiesteki 1.2 fullllll değil 1.0.2 den 1.2 ye gecmek için fulllll 1.2 lazım ama samsung fulllll koymamış
internette değişiklik var. swpe t9 falan var işte hiç bir sıkıntı yok.herhangi bir değişiklik gözüne çarptı mı türkçe versiyonunda? yapılan yenilik veya gelişme falan?
ya da yaşadığın bi sıkıntı oldu mu kiese bağlanırken?![]()
arkadasım bak simdi bizim sürüm 1.0.2 değilmi kiesten 1.2 gecmemiz için fullll 1.2 lazım ama kiesten yüklenen 1.2 fullll değil yani ben naptım önce fulll sürüm olan xxjıd yükledim sonra samsungtan aldığım orjinal 1.2 yi yükledim bu kadar basit.ama samsung sunucusundan aldım demişsin, bu samsung kendi sunucusuna fulllll kiese fullll olmayanımı koymuş, bu bana tuhaf geldi bnce başka bişe var biraz daha beklemek gerekir..