Samsung & Nokia (Ödev konum)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kral6152

Üye
    Konu Sahibi
Samsung & Nokia (Ödev konum)
Arkadaşlar ben üniversite 3.sınıf öğrencisiyim.Hocamız sınıfta 2 kişiyi karşılıklı münazara yaptırıyor.Benim konum samsung,rakibimin konusu ise nokia...Samsungu öyle bir tanıtmam lazım ki nokianın açıklarını söylemeden karşı tarafın zararlı yönlerini söylemeden bu işin altından kalkmam lazım..Uzun Lafın kısası sizde samsung neden tercih edilmeli nokiaya göre ne eksikleri var ne fazlaları var..Bana lütfen yardımcı olunn..Ve işin kötüsü bu dersten sadece anlatan iki kişinin biri geçecek..Neler yapabilirim neler anlatabilirim..Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
Arkadaşlar ben üniversite 3.sınıf öğrencisiyim.Hocamız sınıfta 2 kişiyi karşılıklı münazara yaptırıyor.Benim konum samsung,rakibimin konusu ise nokia...Samsungu öyle bir tanıtmam lazım ki nokianın açıklarını söylemeden karşı tarafın zararlı yönlerini söylemeden bu işin altından kalkmam lazım..Uzun Lafın kısası sizde samsung neden tercih edilmeli nokiaya göre ne eksikleri var ne fazlaları var..Bana lütfen yardımcı olunn..Ve işin kötüsü bu dersten sadece anlatan iki kişinin biri geçecek..Neler yapabilirim neler anlatabilirim..Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

Telefonunu görünce biraz relam kokan hareketler bunlar gibi geldi.Forumda bi ton Monte vs. 5800 konusu var.

kral6152

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunu görünce biraz relam kokan hareketler bunlar gibi geldi.Forumda bi ton Monte vs. 5800 konusu var.

Şuanda nokia e 71 kullanıyorum..konuları ben belirlemiyorum hoca belirliyo..hayret bişe arkadaş..sanki direk soramıyorum 5800 mı montemi gibilerinden..

-Ozan Can-

-Ozan Can-

Üye
samsunlar daha dayanıklı ve estetik açısından güzel şarjıda cok dayanıyo ve nokiaların işletim sisteminden daha iyi işletim sistemleri var bence

blackbird48

blackbird48

Üye
arkadaşlar öncelikle hakikaten sizleri takdir ediyorum ki konuya sağ duyu ve saygıyla yaklaşarak cevaplar vermişsiniz malesef son zamanlarda nokıa ve samsung her iki bölümdede inanılmaz saygısız sataşmalar yaratarak gerinlik çıkaranlar oluştu insanlar istekleriyle orantılı cihaz alırlar ama millet bunu bi meydan savaşına çevirdi yok senin cihazın şunu yaparda benim ki yapmazmı gibisinden çocukca tarışmalar

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Samsung.Daha dayanıklı bada işltim sistemi s3 ten güzela ma s9 kadar güzel deil.Samsung un dokunmaikleri daha iyi algılıyor.Sensör açısın nokia biraz daha hassas gibi geldi ama...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt