Nokia'ya mail atalım

Sponsorlu Bağlantılar

Siyah.

Siyah.

Üye
bende varıım:naughty:

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
tekrar güncelledi..

luckysleven

luckysleven

Üye
zeki müren benide görsün istiyorum

phasan

phasan

Üye
bende katılıyorum

phasan

phasan

Üye
arkadaşlar konu yanlış yere açılmış bence çünkü bu sorun sybian tüm telefonlarının sorunu sadece sybian-3 sorunu degil bu konu her yere açılmılı bence çok güzel bi konu sybian telefonları bıraktıla pek program filan yok hiç ilgilenmiyorlar sybian telefonla

Siyah.

Siyah.

Üye
arkadaşlar konu yanlış yere açılmış bence çünkü bu sorun sybian tüm telefonlarının sorunu sadece sybian-3 sorunu degil bu konu her yere açılmılı bence çok güzel bi konu sybian telefonları bıraktıla pek program filan yok hiç ilgilenmiyorlar sybian telefonla

aynen :vur

buketcik

buketcik

Üye
mail atmıştık ne oldu varmı gelişme.
arada bilgilendirme msj yazın.
bişidaha sorcam nokıadan mail alan varmı.

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
mail atmıştık ne oldu varmı gelişme.
arada bilgilendirme msj yazın.
bişidaha sorcam nokıadan mail alan varmı.

mail atanları nokia arayıp sorunları dinleyip bilgilendiriyor..

--------------- Ekleme ---------------

konu heryere açılmalı ama hepsini takip edemeyeceğim için buraya açtım diğer yerlerede link verdim symbian 3 e açılmış diye yanlış anlamayın arkadaşlar genel maildir bu..

buketcik

buketcik

Üye
ok:hmmm

Dr.Mouse

Dr.Mouse

Üye
bende varım hala s60v5 de sorun var ve s60v5 temasını s^3 teki gibi yapsınlar veya xpressmusic için yeni yüksek görsellikli tema yapsınlar ki telefon hevesimiz yükselsin

mesajı şimdi yolladım tek birinci maddesini değiştirdim ve 5. sini ekledim

Terzi38

Terzi38

Üye
Bende varım arkadaşlar

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
37 mail oldu arkadaşlar haydi katılıma devam..

yilan53

Üye
ben dün şu yaılım sorunu için bi daha mail attım bizim kodlara daha güncelleme çıkarmadılar o şikayetimi dile getirdim bi arasalar beni diyeceklerim çok :d

zeusahmet

zeusahmet

Üye
nokia devri kapanmıştır devir apple ve android devridir

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
nokia devri kapanmıştır devir apple ve android devridir

burası mail atma konusudur.işletim sistemlerini tartışma konusu değildir..

ben dün şu yaılım sorunu için bi daha mail attım bizim kodlara daha güncelleme çıkarmadılar o şikayetimi dile getirdim bi arasalar beni diyeceklerim çok :d

bende bekliyorum arasınlar bende baya birşey sorucam..:kop:

Bugün nokia beni aradı konultum.dedimki nokia windowsla anlaştığı için symbianı biraz geri çekecekler uygulama konusunda sıkıntı çekiliyor zaten bu konuda destek olacak mı dedim? bayandı konuştuğum.dediki; hayır hayır symbian felan geri çekilmicek dedi symbian^3 henüz yeni bir işletim sistemi böyle birşey olmayacak uygulama konusunda destek sürecek denildi.ben bunlara sorarken en başta dedimki ben n8 almak istiyorum ama tereddütlerim var çok araştırdım ve donma reset atma sorunları var dedim bunlar ne olacak dedim.oda dediki bu yeni güncelleme yapıldıktan sonra o tarz sorunla hiç karlılaşmadık dedi.peki dedim bende o anda aklıma başka birşey gelmedi sormak için bide tam müsait anıma denk gelmedi araması o yüzden rahat konuşamadım ben.ama gerçekten nokia müşterileriyle ilgileniyor çok taktir ettim.ben 1 ay önceye kadar sonyericsson kullanıyordum symbian işletim sistemli tabikide.sonyericssona atmadığım mail kalmamıştı sonunda aramıştım cevabını bildiğim bir soru sormuştum ona bile yanlış cevap vermişlerdi sonyericsson olarak! üstüne mail gönderdim şikayet tarzında nasıl bilgili olmaz sonyericsson servisi diye ama ondanda cevap gelmedi bana gelen tek cevap bize mail attığınız için teşekkürler maili yani.sırf bu ilgisizlik yüzünden telefonu sattım yani.playnow vardı aynı ovi tarzı hiçbirşey yok ordada.güncellemede sunulmuyordu sattım kurtuldum şimdide n8 alıcam inşallah..

SPLNTR

SPLNTR

Üye
Böyle davranmaları güzel ama nokia yazılımcıları ne kadar teşvik edebilir ? nokiadan cevap geliyo s3 desteği sürecek diye bence bu bile tatmin edici değil şuana kadarki destekten memnunmuyduk ki de sürmesine sevinicez ayrıca gameloftun forumunu takip ediyosanız görmüşsünüzdür s 3 oyunları hakkında konular açılmış orda da adamlar cevap olarak s3 ün android ve İOS kadar popüler olmadığını söylüyolar ama bu konuda çalışmalarımız sürüyo demekteler yani gameloftta sesimizi duyurabilirsek çıkacak oyun sayısını değiştirebiliriz , gameloft s3 için daha çok istenen yüzeysel oyunlar için çalışıyo bence her görüşle ilgileniyorlar bence s3 destek için oraya da konu veya msjlı destek vermeliyiz ki bir potansiyel görsünler

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
Böyle davranmaları güzel ama nokia yazılımcıları ne kadar teşvik edebilir ? nokiadan cevap geliyo s3 desteği sürecek diye bence bu bile tatmin edici değil şuana kadarki destekten memnunmuyduk ki de sürmesine sevinicez ayrıca gameloftun forumunu takip ediyosanız görmüşsünüzdür s 3 oyunları hakkında konular açılmış orda da adamlar cevap olarak s3 ün android ve İOS kadar popüler olmadığını söylüyolar ama bu konuda çalışmalarımız sürüyo demekteler yani gameloftta sesimizi duyurabilirsek çıkacak oyun sayısını değiştirebiliriz , gameloft s3 için daha çok istenen yüzeysel oyunlar için çalışıyo bence her görüşle ilgileniyorlar bence s3 destek için oraya da konu veya msjlı destek vermeliyiz ki bir potansiyel görsünler

haklısın katılıyorum sana.geçen bir konu açılmıştı bununla ilgili gamelofta mail atma gibisinden.orayada güzel bir metin ayarlıyalım gameloftuda email yağmuruna tutalım.biz birşeyler yapmazsak symbian^3 iyice batacak..
bu arada ana sayfada gördüm layar programını symbian^3 içinde üretmişler yani destek var ama yeterince değil..

esatgelmedi

Üye
ben de varım

Takipçi Satın Al

Üst Alt