zeki müren benide görsün istiyorum

arkadaşlar konu yanlış yere açılmış bence çünkü bu sorun sybian tüm telefonlarının sorunu sadece sybian-3 sorunu degil bu konu her yere açılmılı bence çok güzel bi konu sybian telefonları bıraktıla pek program filan yok hiç ilgilenmiyorlar sybian telefonla

mail atmıştık ne oldu varmı gelişme.
arada bilgilendirme msj yazın.
bişidaha sorcam nokıadan mail alan varmı.
arkadaşlar konu yanlış yere açılmış bence çünkü bu sorun sybian tüm telefonlarının sorunu sadece sybian-3 sorunu degil bu konu her yere açılmılı bence çok güzel bi konu sybian telefonları bıraktıla pek program filan yok hiç ilgilenmiyorlar sybian telefonla
nokia devri kapanmıştır devir apple ve android devridir
ben dün şu yaılım sorunu için bi daha mail attım bizim kodlara daha güncelleme çıkarmadılar o şikayetimi dile getirdim bi arasalar beni diyeceklerim çok :d

Böyle davranmaları güzel ama nokia yazılımcıları ne kadar teşvik edebilir ? nokiadan cevap geliyo s3 desteği sürecek diye bence bu bile tatmin edici değil şuana kadarki destekten memnunmuyduk ki de sürmesine sevinicez ayrıca gameloftun forumunu takip ediyosanız görmüşsünüzdür s 3 oyunları hakkında konular açılmış orda da adamlar cevap olarak s3 ün android ve İOS kadar popüler olmadığını söylüyolar ama bu konuda çalışmalarımız sürüyo demekteler yani gameloftta sesimizi duyurabilirsek çıkacak oyun sayısını değiştirebiliriz , gameloft s3 için daha çok istenen yüzeysel oyunlar için çalışıyo bence her görüşle ilgileniyorlar bence s3 destek için oraya da konu veya msjlı destek vermeliyiz ki bir potansiyel görsünler
ben de varım