Nokia'ya mail atalım

Sponsorlu Bağlantılar

eray28

eray28

Üye
yaz benıde

mustafaozman

mustafaozman

Üye
Kankiler bende varım

dwarwendwarfy

dwarwendwarfy

Üye
SymbiaN ForeveR! +1de benden

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
Bi mesaj belirleyelimki herkez aynı şeyi yollasın daha kolay olur ve anlasınlar hep aynı şeyi yollamamızın nedenini ciddiye daha çok alınır haksızmıyım ???

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
haklısın haklısın kardeş işim var bi müşteriyle uğraşıyorum boş kalamadım ki bi yoksa yazıcam birşeyler..

suat1111

suat1111

Üye
geldim geldimmmmm

mc_mfi

Üye
arkadaşlar bu belirtilen gibi pr2.0 ne zaman geleceğini sorarsak iyi olur hatırlarsanız nokia kendi sitesinde arayüzün değişeceni sölemişti

one2one2

one2one2

Üye
bende varim ama ek olarak s^3 un yazilimsal sorunlarinida ekleyelim :)

suat1111

suat1111

Üye
bence mail atalım olmazsa:vur atalım

sgececi

Üye
benide yazın

apobaba1234

apobaba1234

Üye
bende varım konuyu açan arkadaş bide örnek mail hazırlarsza hep beraber yollayalım aynısını

yilan53

Üye
öncelikle hangi konuda mail atacaz arkadalar yazılım ile ilgili mi yoksa ovi mağazadan kontor tl ile alışveriş mi

tonyboy03

Üye
bende varım

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
Bende mail hazırladım dileyen arkadaşlar burdanda atabilirler..Yilan53 senin yazdıklarınıda ekledim bikaç birşey daha belirttim..

--------------- Ekleme ---------------

eklememi istediğiniz şeyler varsa söyleyin arkadaşlar veya şurası olmamış şöyle olsa daha iyi olur gibi fikrinizi belirtebilirsiniz..

yilan53

Üye
Bende mail hazırladım dileyen arkadaşlar burdanda atabilirler..Yilan53 senin yazdıklarınıda ekledim bikaç birşey daha belirttim..

--------------- Ekleme ---------------

eklememi istediğiniz şeyler varsa söyleyin arkadaşlar veya şurası olmamış şöyle olsa daha iyi olur gibi fikrinizi belirtebilirsiniz..
tamam fark etmez benim konuyu kapatabilirler o zaman burdan devam ederiz

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
tamam fark etmez benim konuyu kapatabilirler o zaman burdan devam ederiz

Aklına gelen başka birşey varsa ekleyeyim.direk symbian3 ün üzerinde durmadım ki bütüm symbian kullanıcıları bu maili göndersinler diye..

melgklay

melgklay

Üye
Arkadaşlar bende varım ama yapmam gereken neyse bana pm ile bilgi verirseniz sevinirim

Takipçi Satın Al

Üst Alt