sertifika hatası - dosya bozuk

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustafa3447

Üye
    Konu Sahibi
sertifika hatası - dosya bozuk
slm arkadaşkar, benim böyle bir sorunum var, bir arkadaş teli hacklemeyenler tüm dosyaları ekledim diye bir konu açmış, ordan adım adım herşeyi yaptım, hack yapmadan önce tüm programlar sertifika hatası diyordu, hacktan sonra ise tüm programlar dosya bozuk hatası veriyor, uğraşmaktan delirdim, ya arkadaşlar lütfen biri yardım etsin, sevinirim, teşekkürler..

Edit : tel marka Nokia N73

Tuba

Tuba

Üye
ya seçtiğiniz hackleme programı telefona uygun değildi yada bir yerde hata yaptınız formatlayın teli düzelecektir...

mustafa3447

Üye
    Konu Sahibi
formattan başka çaresi yokmu arakdaşlar, dünden beri 3-4 kere format attım, tüm düzenim tlf ayarlarım bozuluyor :((, + hafıza kartındaki eski programları çalıştırmıyor onada format gerektiriyor :(

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
formattan başka çaresi yokmu arakdaşlar, dünden beri 3-4 kere format attım, tüm düzenim tlf ayarlarım bozuluyor :((, + hafıza kartındaki eski programları çalıştırmıyor onada format gerektiriyor :(

Telefona bir program kurduğunda her iki hafızaya da dosyalar kaydedilir.Telefona format atıyorsan hafıza kartını yedekleyip ona da format atman lazım yoksa hem yavaş çalışır hem de sistemsel hatalarla karşılaşırsın.Ayrıca her formatta yeniden ayar yapmana gerek yok.Nokia PC Suite ' yi indir telefonu kabloyla PC'ne bağla,ayarlarımı yedekle seçeneğini seç ve format at.Formattan sonra da tekrar telefonunu bağlayıp eski ayarlarını olduğu gibi formatlanmış telefonuna enjekte edebilirsin.Kolay Gelsin

mustafa3447

Üye
    Konu Sahibi
tşkler Ercan arkadaşım, henüz şimdi gene hack için uğraştım ama olmuyor, adım adım yaptım, ama gene sertifika süresi geçmiş gibi hatalar veriyor :(((..

waycell

waycell

Üye
keşke hack için kurduğun proyu ve telinin markasını modelini yazsaydın ilk problemin için şunu söyleyeyim sys bin klasörüne eklediğin installserver.exe dosyası teline uyumlu değil ondan dolayı bozuk dosya hatası alırsın.sertifika süresi geçmiş diyen prolar içinse tarihi geriye alıp öyle kurmayı dene

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Kardeş dün bir ton yazı yazmıştım buraya,bir hata oluştuğu için silinmiş.Tekrar yazayım senin için..

Yukarıda verdiğim linkteki konuyu hatasız uygulamışsan bir sorunla karşılaşmazsın,herhalde yanlış yapmışsın.Her neyse..Ben kendi uyguladığım yöntem ile anlatayım.Öncelikle aşağıda vereceğim linkteki dosyayı indir.Sonra telefonun her iki hafızasına da format at(telefon hafızası,hafıza kartı).sonra İndirdiğin dosyayı rar'dan çıkararak telefonuna gönder.X-plore Kod alma uygulamasını yükle,yüklenmezse tarihi bir yıl geriye al,yine yüklenmezse 1 yıl daha geriye al.tarih-Saat uygulaması arka planda açık kalsın.Deneme-yanılma yoluyla yükle.Sonra X-plore 1.22 Unsigned uygulamasını yükle.Ardından HelloCarbide uygulamasını yükle.Bunları yüklemeyi başarılı bir şekilde gerçekleştirdiysen geriye bir şey kalmıyor.X-plore uygulamasını aç,Kod alma uygulamasından aldığın kodu oraya gir ve programı tam sürüm yap.Sonra X-plore uygulaması arka planda açık kalsın ve HelloCarbide uygulamasını aç.Birinci seçeneği seçip Yes de.Hellocarbide'den çıkıp X-plore uygulamasına tekrar gir.İndirmiş olduğun dosyalar arasından "installserver.exe" yi kopyalayıp C:/Sys/Bin dizinine yapıştır."Bin" klasörü yoksa kendin oluştur.Hepsi bu kadar.Telefonunu yeniden başlat,artık telefonuna istediğin uygulamayı yükleyebilirsin.

Benim 2 senedir kullandığım ve tek bir sorunla karşılaşmadığım yöntem bu.

Tüm bunları yapmana rağmen hala bir hatayla karşılaşıyorsan senden ricam telefonun versiyonunu öğrenebilir miyim?

Download Link:

mustafa3447

Üye
    Konu Sahibi
Ercan kardeş, bende dün baya şeyler yazdım, hepsi silinmiş :(.. yardımların için tşk ediyorum, dediklerini şimdi adım adım tekrar deneyecem, telefon versiyonu nsl öğreniliyor ? sanırım eski versiyon.. ve telim Nokia N73, bu arada dosya yöneticisinde tmp66FD.$$$ gibi bir dosya oluşuyor bu aralar, tıklıyom dosya bozuk diyor, virüs olma ihtimali varmı ? tşkler

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Ercan kardeş, bende dün baya şeyler yazdım, hepsi silinmiş :(.. yardımların için tşk ediyorum, dediklerini şimdi adım adım tekrar deneyecem, telefon versiyonu nsl öğreniliyor ? sanırım eski versiyon.. ve telim Nokia N73, bu arada dosya yöneticisinde tmp66FD.$$$ gibi bir dosya oluşuyor bu aralar, tıklıyom dosya bozuk diyor, virüs olma ihtimali varmı ? tşkler

Bekleme ekranında *#0000#' yi tuşlayın ve en ilk satırda V ile başlayan versiyon numarasını buraya yazın

mustafa3447

Üye
    Konu Sahibi
V 2.0628.0.01 yazıyo.

mustafa3447

Üye
    Konu Sahibi
o yöntemide denemiştim, olmadı

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
V 2.0628.0.01 yazıyo.

Allah Allah :hmmm Telefonu ilk çıktığında aldın ve hiç güncellemedin sanırım.

Şu an ki kullanılabilir en güncel versiyon V4.0839.42.2.1 sürümü.

Bilgisayarına Nokia Ovi Suite yükleyip güncelle bir an önce.Bir çok hata versiyondan kaynaklı olabiliyor.

mustafa3447

Üye
    Konu Sahibi

bilmem wala , olmadı, versiyoondan kaynaklanıyor olabilirmi nsl yazılım güncelleştirirm ?

--------------- Ekleme ---------------

_є_®_¢_α_N_™;3259773' Alıntı:
Allah Allah :hmmm Telefonu ilk çıktığında aldın ve hiç güncellemedin sanırım.

Şu an ki kullanılabilir en güncel versiyon V4.0839.42.2.1 sürümü.

Bilgisayarına Nokia Ovi Suite yükleyip güncelle bir an önce.Bir çok hata versiyondan kaynaklı olabiliyor.

saol kardeş, verdiğin programı indirecem şimdi vaktim yok çıkacam, denedikten sonra sana yine msj atacam, yardım edersen sevinirim, teşekkürler

Tuba

Tuba

Üye
bilmem wala , olmadı, versiyoondan kaynaklanıyor olabilirmi nsl yazılım güncelleştirirm ?

--------------- Ekleme ---------------

saol kardeş, verdiğin programı indirecem şimdi vaktim yok çıkacam, denedikten sonra sana yine msj atacam, yardım edersen sevinirim, teşekkürler

hiç sanmam versiyonla ilgili olsun n73 ilk aldığım günden beri bu hack prosu ile hackliyorum teli şimdiki versiyon ise son versiyonu V4.0839.42.2.1 halada o proyu kullanıyorum...

inş başarırsınız Ercan arkadaşımızın yardımıyla :oke:

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye

Elimden geldiği kadar tabi yardım ederim ..

hiç sanmam versiyonla ilgili olsun n73 ilk aldığım günden beri bu hack prosu ile hackliyorum teli şimdiki versiyon ise son versiyonu V4.0839.42.2.1 halada o proyu kullanıyorum...

inş başarırsınız Ercan arkadaşımızın yardımıyla :oke:

Estağfurullah ablacım sen varken bize laf düşmez.

Tuba

Tuba

Üye
_є_®_¢_α_N_™;3260004' Alıntı:

Elimden geldiği kadar tabi yardım ederim ..

Estağfurullah ablacım sen varken bize laf düşmez.
yok Ercan sağolasın ama işte bildiğim kadar yardımcı olurum ancak sadece bildiğim konuları cevaplarım zaten :)
bende profesyonel değilim bildiğimde var bilmediğimde elbette :oke:

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
yok Ercan sağolasın ama işte bildiğim kadar yardımcı olurum ancak sadece bildiğim konuları cevaplarım zaten :)
bende profesyonel değilim bildiğimde var bilmediğimde elbette :oke:

Ben de sadece bildiklerimi paylaşıyorum ablacığım.Profesyonel değilim anlayacağın.Sadece yardım amaçlı basit çözümleri dile getiriyorum hepsi bu.Her neyse sorunlar çözülsün de ... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt