Nokia E71 En Son Firmware 501.21.001 Mİ YOKSA 500.21.009 MU Yardım Lütfen?????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Efsane4040

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E71 En Son Firmware 501.21.001 Mİ YOKSA 500.21.009 MU Yardım Lütfen?????
Arkadaşlar Nokia E71 de En Son Firmware Hangisi 501.21.001 Mİ YOKSA 500.21.009 MU 501.21.001 versiyonu Turkcell TR Yazıyor 500.21.009 versiyonu Euro F TURKEY Yazıyor Hangisini NaviFirmden İndirmeliyim Yardım Edin LKütfen Telefon Turkcell den Alınmaydı Ben 501.21.001 Yazılımını Attım İngilizce Oldu Bu İkisinden Hangisini Atmalıyım Garanti Dışına Çıkarmı Cihaz Turkcellin Cihazı:bilmm:bilmm:bilmm:bilmm:bilmm:bilmm:?????

waycell

waycell

Üye
Arkadaşlar Nokia E71 de En Son Firmware Hangisi 501.21.001 Mİ YOKSA 500.21.009 MU 501.21.001 versiyonu Turkcell TR Yazıyor 500.21.009 versiyonu Euro F TURKEY Yazıyor Hangisini NaviFirmden İndirmeliyim Yardım Edin LKütfen Telefon Turkcell den Alınmaydı Ben 501.21.001 Yazılımını Attım İngilizce Oldu Bu İkisinden Hangisini Atmalıyım Garanti Dışına Çıkarmı Cihaz Turkcellin Cihazı:bilmm:bilmm:bilmm:bilmm:bilmm:bilmm:?????
arkadaşım son sürüm tabiki 501.21.01 dir.navi ile indirdiğine göre phoneix ile yazılım atıyorsun.phoneixi aç tools tıkla data pakage downloadı tıkla üst sol kısma telin bataryasının altındaki product kodunu yaz pcye indireceğin yolu masaüstü olarak ayarla ve download et indirdiğin product isimli dosyayı c>program files>common file>nokia>DataPackage klasörüne kopyala değiştirlsinmi sorusuna evet de yazılımı tele yükle garanti dışı kalmaz..kolay gelsin

Efsane4040

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ben yanlışlıkla versiyon 501 yükledim ingilizce oldu sonra 500 yükleyim dedim cihaz açılmadı hiç siyah ekran geliyodu Sonra versiyon 501 in Turkcellini yüklemek istemediğimden Turkcell olmasın diye bunlar başıma geldi yüklemek zorunda kaldım onuda dead phone dedim ancak öyle atabildim şimdi Turkcell ama cihaz 501 versiyon yüklü sorun çıkarmı garantiden çıkarmı yoksa birde sizin dediğiniz şekilde mi yapayım Allaha Şükür o beyaz ekran gitti düzeltene kadar 3,5 attım :) zaten ben düşük versiyon deneyince oldu bunlar Yardım Ederseniz Çok Sevinirim Birde bu 501 versiyonun Turkcell harici yokmu?????

Efsane4040

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım son sürüm tabiki 501.21.01 dir.navi ile indirdiğine göre phoneix ile yazılım atıyorsun.phoneixi aç tools tıkla data pakage downloadı tıkla üst sol kısma telin bataryasının altındaki product kodunu yaz pcye indireceğin yolu masaüstü olarak ayarla ve download et indirdiğin product isimli dosyayı c>program files>common file>nokia>DataPackage klasörüne kopyala değiştirlsinmi sorusuna evet de yazılımı tele yükle garanti dışı kalmaz..kolay gelsin

Hocam ben yanlışlıkla versiyon 501 yükledim ingilizce oldu sonra 500 yükleyim dedim cihaz açılmadı hiç siyah ekran geliyodu Sonra versiyon 501 in Turkcellini yüklemek istemediğimden Turkcell olmasın diye bunlar başıma geldi yüklemek zorunda kaldım onuda dead phone dedim ancak öyle atabildim şimdi Turkcell ama cihaz 501 versiyon yüklü sorun çıkarmı garantiden çıkarmı yoksa birde sizin dediğiniz şekilde mi yapayım Allaha Şükür o beyaz ekran gitti düzeltene kadar 3,5 attım zaten ben düşük versiyon deneyince oldu bunlar Yardım Ederseniz Çok Sevinirim Birde bu 501 versiyonun Turkcell harici yokmu?????

shadow_839

Üye
arkadaşım bende phoenix ile yazılım attım fakat cihazın product codu değişti ve ingilizce oldu biraz uğraştım ve türkçe yaptım ama nssden bakıyorum ürünün product kodu görünmüyor ne yapmam lazım yardımcı olabilirsen sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt