n8 için Teleskop

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
n8 için Teleskop
n8 için bir ara bu ürünü görmüştüm acaba alan arkadaş varmı güzel olur 12 mp kameraya zoom almayı düşünüyorum 12 $

• Beğen
Tepkiler: orcusss

mc_mfi

Üye
şu ilk reklamlarda vardıya bide dot un çekiminde kullanmışlar o iyi ya buna pek güvenemiyo insan

melgklay

melgklay

Üye
şu ilk reklamlarda vardıya bide dot un çekiminde kullanmışlar o iyi ya buna pek güvenemiyo insan

hangisinden bahsediyorsun dostum? bende düüşünüyorum böyle bişe almayıda..

webplayer

webplayer

Üye
Hoş bir ürüne benziyor ancak kılıfın resmi bile yok. Gerçekten 6x optik zum falan sağlıyorsa kılıf da güzelse güzel bir ürün, alınabilir bence.

najanaja

najanaja

Üye
ben daha önce n73 için almıştım çok güzel 1-2 km kadar net çekim yapabiliyor ayağının ucunda gibi görünüyor bu mesafe yalnız onu n8 e monte etmenin bir yolunu bulamadım. bendeki farklı önden arkadan kapaklı n73 e göre tel kapağın içinde kalıyor her mrka ve model için ayrı oluyor n8 için çıktığını sanmıyorum senin gösterdiğin n8 e uymaz. Ama bulursanız kaçırmayın derim hem ucuz oluyor en fazla 15-20 tl civarı olur.

webplayer

webplayer

Üye
Bunlardan ülkemizde bulamaz mıyız acaba ebay'e mahkum muyuz?

AYNA

AYNA

Üye
içinde hiç bişi olmadığından olabilir mi?:d:

:d :D bir işe yaramıyo mu bunlar yani? ben zoom özelliğini pek kullanmıyorum gerçi sebep olarakta görüntü kalitesinin düşmesi..

mustafaozman

mustafaozman

Üye
valla arkadaşlar azevvel sipariş verdim hongkong dan geliyor 25 güne kadar maximum burada gelince görüşlerim paylaşırım inşallah

Melih Burak

Melih Burak

Üye
Hoş bir ürüne benziyor ancak kılıfın resmi bile yok. Gerçekten 6x optik zum falan sağlıyorsa kılıf da güzelse güzel bir ürün, alınabilir bence.

burdan bakın

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
çok kullanışlı olur bence optik zoom olduğundan görüntü kalitesi de bozulmaz zoom yapınca alma imkanım olursa kaçırmam :)

kadikoy

kadikoy

Üye
gittigidiyorda.com sitesinde buna benzer satiliyordu.

Maximien

Maximien

Üye
Compatible Brand: LG

LG ile uyumlu diyor sanki. Sorun olmaz inşallah.

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
arakdaş daha gelmedi mi ya hong konktan :) geldiyse paylaşır mısın :)

emre2574

emre2574

Üye
sımdı bısı dıyecem tepkı alacam bılıyorum :ehe bu kadar ugrasacagınıza bı dıjıtal kamera alın :D n8ın kamerasıda eksık olsun :bigstar:

hotboy_ist

Üye
bence bu daha mantıklı. Tripod da var :D teleskopta

pRime.

pRime.

Üye
güzelmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt