n900 tam dikey ekran desteği

Sponsorlu Bağlantılar

mutlu 1452

mutlu 1452

Üye
    Konu Sahibi
n900 tam dikey ekran desteği
linkteki dosyayı indirip n900 e atın ve dosya yöneticiden üstüne tıklayın katalog ekliyecek sonra yükleme gelecek yükleyin ve menüden community ssu ikonuna basın.terminal açılır ve sudo gainroot yazıp entere basın bekleyin kendi bitirsin daha sonra community ssu güncelle gelecek onu güncelleyin kendi reset atacak ve artık portrait mod oluyor.:yuru

• Beğen
Tepkiler: most0771, metmer, firkoy ve 2 diğerleri

osmanayman

osmanayman

Üye
Sadece dikey mod olarak mı kalacak, yoksa yataya dönebilir miyiz?..

mutlu 1452

mutlu 1452

Üye
    Konu Sahibi
ana menüde olmuyor uygulama yöneticisi, ayarlar ,catorise bölümü ,takvim,mesajlar,applet bölümü şimdilik bunlar hem dikey hem yatay oluyor

faruktml

faruktml

Üye
Deneyen Varmı ?

--------------- Ekleme ---------------

Evet Kurulum Başarılı Direk Maemo 5 Sistemini Güncelliyor..

Çalışan Özellikler :

Applet Bölümü
Catorise ve Menü
Uygulama yöneticisi
Ayarlar..

Takvim ve Mesajlar Dikey Modda Olmadı Olsaymış İyiymiş Bu Şekilde Pek Kullanılabilir Olduğunu Düşünmüyorum..

mitik94

mitik94

Üye
benım ana menüde dönüyor başka bi yerden yukledım ama bide bu sms kısmıda gönmesı ıcın bi ayarlar yapmak lazım mı ama kafam almadı yardımcı olabılen versa link:

mutlu 1452

mutlu 1452

Üye
    Konu Sahibi
ana menüde nasıl dönüyor dönünce yarım ekranmı oluyor yoksa tam gözüküyormu? bizimkinde olmuyor ayriyeten bişey yükledinmi?

haddan

Üye
bende mesajlar dönmüyor..onun için ayrı bir ayar yamak lazım x term e sanırım.dili anlamıyorum.keşke ingilizce olsaydı.

emin0005

emin0005

Üye
mitik in verdıgı lınkte kı orda yazan bı kac kod vardı onları yazdım ana manu donuyor normal yanı gorunuyor yarım falan degıl msj larda donuyormus ama oyle gosterıyor o baya zor gıbı gorunuyor

haddan

Üye
mesajları döndürmek için ne yapmak lazım bln var mı?

mutlu 1452

mutlu 1452

Üye
    Konu Sahibi
emin kardeş hangisini yazdın ana menü dönmesi için?
ana menü derken bekleme ekranını diyorum bekleme ekranı dönüyormu?

mryseb

mryseb

Üye
dikey ekrana geçmeyen kısımlarda klavyeden CTRL+SHİFT+R tuşlarına aynı anda basın dönecektir.

emin0005

emin0005

Üye
hayır bekleme ekranı degıl menulere gırıyorsun ya orası donuyor.

babaninyeri72

babaninyeri72

Üye
dostum bunu nasil eski haline getiririz portre modunu nasil sileriz ben sildim hala portre modunda

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
ben denemedim ama yukleyecem insaallah olur mesaj donmesede olur cunku fast sms var depolarda onu indirin

re-emre

re-emre

Üye
ana menüde olmuyor uygulama yöneticisi, ayarlar ,catorise bölümü ,takvim,mesajlar,applet bölümü şimdilik bunlar hem dikey hem yatay oluyor

teşekkürler kardeş ama takvim ve mesajlarda olmadı dikey mod,bide onlar olsaydı tam olacaktı ama bizdekiler niye olmadı yani takvim ve mesajlar?

mutlu 1452

mutlu 1452

Üye
    Konu Sahibi
son güncellemelerden sonra mesaj dikey moda geçiyor sanal klavyede dikey modda bile yazabiliyorsun

hsngul44

hsngul44

Üye
dustum sanal klavye nasıl dikey mod yazılıyo ben herşeyi yükledim dikey oldu ama sanal klavye olmadı

firkoy

Üye
programi silsek devam dönermi ?

re-emre

re-emre

Üye
son güncellemelerden sonra mesaj dikey moda geçiyor sanal klavyede dikey modda bile yazabiliyorsun

son güncellemeleri yaptı cihaz ama gene yok sadece ctrl+shift+r tuşuna basınca oluyor demişlerdi üstte o da olmuyordu ama yeni güncellemeyle hiç değilse o şekilde ajanda ve mesajda dikey mod oluyor ama programdan çıkıp tekrar açınca gidiyor ayrıca mesaj yazarken de sanal klavyeye geçince tekrar yatay moda geçiyor olmadı bir türlü nasıl yapacaz kaldırıp tekrar mı kursam yada yanlış bişey mi var ki kardeş?

Üst Alt