Nokia N8 vs Samsung Wave

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
franzliszt

franzliszt

Üye
hadi oyun yönünden karşılaştıralım?
daha geçenlerde sana güzel cevap verdim oyun konusunda değilmi hatırla?

karşılaştıralım bende güzelcene oyunları paylaştım sana , sen diyorsunki gameloft destek vermiyor falan aksine yeni çıkan cihaza destek yeni başladı oviye hergün oyun veriyorlar(gameloftlar ise nadir geliyor ama zaten cihaz 3,4 aylık yani oyun havuzunun dolması için belli bir zamanında geçmesi gerekiyor ) ama zaten çoktan hd oyunlar var n8 de gayet güzel ve iyi birşey daha var oyunları portlayabiliyorlar n8 e örnek pes i portladılar bekleyip görücez , bu açıdan karşılaştırmak için erken ama n8 in hd oyun performansı gerçekten çok iyi.

ganster86

Üye
karşılaştıralım bende güzelcene oyunları paylaştım sana , sen diyorsunki gameloft destek vermiyor falan aksine yeni çıkan cihaza destek yeni başladı oviye hergün oyun veriyorlar(gameloftlar ise nadir geliyor ama zaten cihaz 3,4 aylık yani oyun havuzunun dolması için belli bir zamanında geçmesi gerekiyor ) ama zaten çoktan hd oyunlar var n8 de gayet güzel ve iyi birşey daha var oyunları portlayabiliyorlar n8 e örnek pes i portladılar bekleyip görücez , bu açıdan karşılaştırmak için erken ama n8 in hd oyun performansı gerçekten çok.
doğru belli bir zaman gececek. bak kardes alınma ama nokia artık sıktı yıllardır hep symbian hep aynı işlemciler hep aynı kafa
bende eskiden senin gibi hep nokia derdim. ama artık nokia sıktı be millet çift işlemciye geçti ne bilim 1 ghz veya 1.2 ghz geçti nokia hala 600 lerde. hala symbian kullanıyor ben çok nokia kullandım ama nokia artık sıktı. eskiden şöyle düşünürdüm samsung al diyenlere samsung falan telefon değil derdim ama samsung su 2 yılda çok değişti elime wave aldım dedim nokia ne ki samsung çığır aşmıs dedim evet doğru.
bak ben waveden önce n8 kullandım. sonra satıp wave aldım ve önceden n8 aldığıma çok pişman oldum. waveyi elime aldım internet ne bilim oyuna girdim gayet süper cihaz. menülerde yağ gibi akıyor hiç kasma yok n8 in yavas olduğunu ozaman anladım ve birdaha nokia almamaya karar verdim.
bada os tam anlamıyla mükemmel bir sistem oturmuş bir sistem ama bada os 2.0 la daha da güzel olacak.
ne bilim n8 de android olsaydı söyle işlemci yüksek olsaydı daha iyi olurdu ve kesinlikle n8 imi satmazdım.ve çok süper cihaz olurdu n8

franzliszt

franzliszt

Üye
doğru belli bir zaman gececek. bak kardes alınma ama nokia artık sıktı yıllardır hep symbian hep aynı işlemciler hep aynı kafa
bende eskiden senin gibi hep nokia derdim. ama artık nokia sıktı be millet çift işlemciye geçti ne bilim 1 ghz veya 1.2 ghz geçti nokia hala 600 lerde. hala symbian kullanıyor ben çok nokia kullandım ama nokia artık sıktı. eskiden şöyle düşünürdüm samsung al diyenlere samsung falan telefon değil derdim ama samsung su 2 yılda çok değişti elime wave aldım dedim nokia ne ki samsung çığır aşmıs dedim evet doğru.

dostum anladım seni merak etme bende böyle işlemci özellikli cihazları ve yeni teknolojiye açık platformaları seviyorum ben bada yi samsung firmasını başarılı bulan biriyim , şuan adreno gpu lardan tut tegra işlemciler çıkıyor hepsini biliyorum nvidia firmasının işlemcilerini merak ediyorum çok sağlam bir firma. ben sadece kişinin seçimine yapılan saygısızlığa kızıyorum n8 benim 2.telim asıl kullandığım n900 . n900 gibi bir cihaz varken şuan piyasadaki modeller cezbetmiyor benim derdim nokia değil , çift işlemcili cihazlar gelsin bakıp değerlendirip en güçlüsünü alıcaz n8 foto sevenler için iyi bir cihaz ve yere vurulacak bircihaz değil cidden kötüleme politikası rahatsız ediyor kullanmasam adam doğru söylüyor edim böyle telefonun içine diyip satarım akıl var mantık var. öyle hayvani bir cihaz değil ama güzel kamera ve multimedya değeri sunan iyi bir tercih n8 yarıştırma mantığınıda anlamıyorum zaten kulvarlar farklı. bu arada gerçekten insanlar symbiandan sıkılmış olabilir hak veriyorum ama birde bunun manyakları var firma bu yüzden vazgeçemiyor , yinede ben en çok maemo kullanıyorum linux daha hızlı biraz daha pro bir yazılım

ganster86

Üye
nokia iyi telefon çıkarıyor ama yazılım konusunda sınıfta kalıyor. telefon kadar telefonun içindeki yazılım da önemli yazılım tam anlamıyla çalışmassa o telefondan ne beklersin ki symbian işte böyle hep sıkıntıları var güncelleme çıkarıyor bir yeri yaparken baska yeri bozuyor yada tam anlamıyla düzeltmiyor sorunu. nokia meego yada android li yeni telefon çıkarsa çok süper olur ve pazar payını arttırır benim düşüncem böyle.

--------------- Ekleme ---------------

bazıları yanlıs yorum yapıyor yok neymiş bada os ta uygulama yok bada cıkalı daha 1 yıl olmus sanki androıd ios symbian ilk çıktığında cok uygulama vardı zamanla gelişti bada da öyle hele bada os 2.0 çıksın 1 yıl gibi süre sonra ben eminmki çok kaliteli sistem olacak.

franzliszt

franzliszt

Üye
nokia iyi telefon çıkarıyor ama yazılım konusunda sınıfta kalıyor. telefon kadar telefonun içindeki yazılım da önemli yazılım tam anlamıyla çalışmassa o telefondan ne beklersin ki symbian işte böyle hep sıkıntıları var güncelleme çıkarıyor bir yeri yaparken baska yeri bozuyor yada tam anlamıyla düzeltmiyor sorunu. nokia meego yada android li yeni telefon çıkarsa çok süper olur ve pazar payını arttırır benim düşüncem böyle.

işte nokianın bir küçük bölümü var maemo linux mühendisleri çalışıyor onlarda n900 ü çıkardılar linuxlu müthiş hızlı bir cihaz , bak böyle modeller çıkarsa çoktan uçuşa geçmişti nokia android 2.3yükleniyor ,tüm işletim sistemleri yükleniyor cihaz gerçekten inanılmaz dostum ama gel görki nokia başka işler yapıyor . n900 türkiyeye bile giremedi kullanıcılar bunu kullanamaz diye bir sürü programını sen yüklüyorsun cihazın profesyonel cihaz yani . gitti windowsla anlaştı linux hızı varken sırf isim diye sırf satsın diye oysaki linuxda adamlar hergün program yazıp depolara koyuyorlar bizde beleş müthiş programlar yüklüyoruz açık kod kaynaklı olduğu için ..

ganster86

Üye
n900 baska bir cihaz ya çok süper benim abimde vardı 1 hafta falan kullandım yazılım ve telefon harika bişey n900 ün eline su dökecek telefon tanımıyorum ben.

franzliszt

franzliszt

Üye
n900 baska bir cihaz ya çok süper benim abimde vardı 1 hafta falan kullandım yazılım ve telefon harika bişey n900 ün eline su dökecek telefon tanımıyorum ben.

işte yeni gelecekleri beklicez haklısın şuan böyle bir cihaz yok

mavrick

mavrick

Üye
kusura bakma katılmıyorum uzatmak isterim ama greksiz tartışma yazıp silecekleri için kendimi yormayacağım uzun süreli tartıştık bu konuyu ceptelefonları genel bölümünde görebilirsin , herkezin düşüncesine saygımız var ama sallama durumlarında ciddiye alamayacağım sizi, hangi n8 i aldıysanız artık elinize birde benimkini vermek isterim bakalım anlattığınız gibimiymiş n8

arkadaşım saçma konuşma koy winrarla sıkıştır megauploada yükle görelim bende yüklim varmısın ,banamı öğreteceksin bu işleri . ne diyorum 256aac de kaydetmedim 128aac ile o kayıt , zaten mb olayını geç mbps değerini bilgisayarından görebilirsin bak üşenme banada ekran görüntüsünü kaydet göster. :oke: sen bu iki mikrofon işini kendi istediğin gibi çekemezsin arkadşım çift stereo iki kanaldan alıyor , cızırtı gibi birşeyler zaten olmuyor n8 de ve senin bahsettiğin olay konuşma esnasında ben video çekiminden bahsettim :oke:

tamam yarin durustce resmini gosterecem sana,yine artis artis konusmaya basladin:ehe ,senin n8 in 128 cektigi halde o zman waveden daha az yer kapliyo:ehe kalite ortada:ehe ayrica degerleride yazicam yarin,ayrica wave i sen halen tanimadn konusuyosun:nono:

senam38

Üye
işte yeni gelecekleri beklicez haklısın şuan böyle bir cihaz yok
yawwww franzliszt desteksiz çok atıyosun be kardeşim wave ile hiç video çektinmi ne kadar yer kapladığını gözünle gördünmü allah aşkına ya lütfen yapma her defasında sen rezil olmaktan bıkmadın ama biz seni her defasında yerin dibine sokmaktan bıktık çık artık şu bada platformundan yaa gir symbian a ne işin var burada wavemle n8 her kulvarda tokatlarım benim çektiğim bir video var istersen resimde koyarım sana 4 dk 20sn ve 410 mb aşağı yukarı 1 dklık video 100mb bilmem anladınmı senin n8 in 7 dk lık videosu 560 mb 1dksı 80 mb yapar bilmem kalite anlaşıldımı

ve sanki sinema filmi çekiyoruzda biz burada yok lensi 1.83mm falanda çift hoparlörden ses kaydı yapıyorda 256 aac ses kaydı varda ne gerek videonun kapladığı yer herşeyi gösteriyor arkadaşım

mavrick

mavrick

Üye
yawwww franzliszt desteksiz çok atıyosun be kardeşim wave ile hiç video çektinmi ne kadar yer kapladığını gözünle gördünmü allah aşkına ya lütfen yapma her defasında sen rezil olmaktan bıkmadın ama biz seni her defasında yerin dibine sokmaktan bıktık çık artık şu bada platformundan yaa gir symbian a ne işin var burada wavemle n8 her kulvarda tokatlarım benim çektiğim bir video var istersen resimde koyarım sana 4 dk 20sn ve 410 mb aşağı yukarı 1 dklık video 100mb bilmem anladınmı senin n8 in 7 dk lık videosu 560 mb 1dksı 80 mb yapar bilmem kalite anlaşıldımı

ve sanki sinema filmi çekiyoruzda biz burada yok lensi 1.83mm falanda çift hoparlörden ses kaydı yapıyorda 256 aac ses kaydı varda ne gerek videonun kapladığı yer herşeyi gösteriyor arkadaşım

aynen biz bunu anlatimiyoz adama,neyse ben yarin resmini cekicem koyacam kendisi gorsun

furkant

furkant

Üye
Arkadaşım symbian her geçen gün düşüyor, bada her geçen gün daha parlıyor.. Tereddütsüz wave yi tercih edebilirsin ;)

n900ün eline su dökecek cihaz yokmuş :kop:

mildew583

mildew583

Üye
yine tartışmalara başlandı. yorumsuz...

mavrick

mavrick

Üye
kusura bakma katılmıyorum uzatmak isterim ama greksiz tartışma yazıp silecekleri için kendimi yormayacağım uzun süreli tartıştık bu konuyu ceptelefonları genel bölümünde görebilirsin , herkezin düşüncesine saygımız var ama sallama durumlarında ciddiye alamayacağım sizi, hangi n8 i aldıysanız artık elinize birde benimkini vermek isterim bakalım anlattığınız gibimiymiş n8

arkadaşım saçma konuşma koy winrarla sıkıştır megauploada yükle görelim bende yüklim varmısın ,banamı öğreteceksin bu işleri . ne diyorum 256aac de kaydetmedim 128aac ile o kayıt , zaten mb olayını geç mbps değerini bilgisayarından görebilirsin bak üşenme banada ekran görüntüsünü kaydet göster. :oke: sen bu iki mikrofon işini kendi istediğin gibi çekemezsin arkadşım çift stereo iki kanaldan alıyor , cızırtı gibi birşeyler zaten olmuyor n8 de ve senin bahsettiğin olay konuşma esnasında ben video çekiminden bahsettim :oke:

31 saniyelik çektim aşağıda linki

senin n8in 31 saniyede 128 aac ile bu kadar mb çeksin görüyüm

geneluye

geneluye

Üye
bence wave çünkü nokia her zaman elinde koz olarak bir üstün modeli tutuyordur ve o çıktığından n8 in açamadığpı oyunlar çıkacaktır ama wave bi yane samsung iphoone gibi telefonlar her zamanda gözdü örneğin iphone 4 çıktığı halde bu oyunları çoğu iphone 3 için de geçerli ama n97 5800 n8 in oyunlarını açamıoyr o yüzde wave her zaman daha önde olacaktır emin ol

Noks

Noks

Üye
katılmıyorum adama adam gibi örnekleyin şuan bir sürü gameloft oyunu var bizdede cihaz çıkalı birkaç ay oldu adamlar devamlı oyun çıkartıyor oviden görebilirsin

wave n8 den iyimi bu tartışılır arkadaşım sonuçta flash yok daha . adam faceden video indirme derdinde . bu iki cihaz birbirinden farlı kamera özellikli cihaz, video çekim foto , dolby plus media cihazı gibi n8 wave ise genel cihaz, oyun ve linux tabanlı yazılım , bu noktada çok tartışılır.

adam faceden video indirme derdinde demişsin wavenin kendi özelligi indirebiliyorsun telefondan facebook videolarını :)

tasarimx

Üye
kardeş bu mevzu n8 mi samsung wave mi , geçmiş forumlara bak ne olduğunu görürsün , üşenirsen ben sana anlatayım , öncelikle n8 ciler doğal olarak n8 al diyecektir, waveciler de wave al diyecektir, senin kafan iyice karışacaktır ha bu arada n8 cilerle wave ciler kıyasıya tartışmaya girecekler yok benim tel daha iyi diye .... sana tavsiyem git alışveriş maazalarına ikisinide iyice incele öyle karar ver ...

böylelikle de forum kirlenmez .... ben insanlarla tartışmaktan bıktım ... ben de senin gibi bir seçim yapmam gerekiyordu . samsung wave , htc desire , n8 arasında ... iyice araştırdım özelliklerini sana tavsiyem önce gsmarena sitesinden özelliklere bak , sonra telleri eline al kurcala biraz ... herkesin ihtiyacı farklı oluyor malum ..

kısacası benim tercihim n8 oldu. kendi ihtiyaçlarım doğrultusunda .. ama sana bu daha iyidir diyemem benim aldığım tarihle şu andaki tarih farklı fiyatlar sürekli değişiyor . kararını kendin vereceksin ....

her tel in sorunu vardır . bunu unutma
önemli olan ihtiyaçlarını belirlemen.
bence samsung wave 2 , htc desire , n8 üçüde süper teller ...

mavrick

mavrick

Üye
kardeş bu mevzu n8 mi samsung wave mi , geçmiş forumlara bak ne olduğunu görürsün , üşenirsen ben sana anlatayım , öncelikle n8 ciler doğal olarak n8 al diyecektir, waveciler de wave al diyecektir, senin kafan iyice karışacaktır ha bu arada n8 cilerle wave ciler kıyasıya tartışmaya girecekler yok benim tel daha iyi diye .... sana tavsiyem git alışveriş maazalarına ikisinide iyice incele öyle karar ver ...

böylelikle de forum kirlenmez .... ben insanlarla tartışmaktan bıktım ... ben de senin gibi bir seçim yapmam gerekiyordu . samsung wave , htc desire , n8 arasında ... iyice araştırdım özelliklerini sana tavsiyem önce gsmarena sitesinden özelliklere bak , sonra telleri eline al kurcala biraz ... herkesin ihtiyacı farklı oluyor malum ..

kısacası benim tercihim n8 oldu. kendi ihtiyaçlarım doğrultusunda .. ama sana bu daha iyidir diyemem benim aldığım tarihle şu andaki tarih farklı fiyatlar sürekli değişiyor . kararını kendin vereceksin ....

her tel in sorunu vardır . bunu unutma
önemli olan ihtiyaçlarını belirlemen.
bence samsung wave 2 , htc desire , n8 üçüde süper teller ...

:oke:

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
kapatın şu sayfayı okumaktan sıkıldım

teksenle

Üye
wave"yi 3310 kıyaslasaydın keske:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt