C6- 5800 -V -52 Life hs Mükemel Bir fw by -rasim farkıyla

Sponsorlu Bağlantılar

Free07

Free07

Üye
yahu bu nedir anlamadım. 2 gündür serdarın ovi storesi ile uğraşıyoruz ya....fw ile ilgili yorum bekliyoruz varsa yoksa serdarın ovisi...

memoxxxxx

Üye
valla kardeş kimsenin avukatı deyilim elimde geldikçe herkese yardımcı olmaya çalısıyorum fw yi dünden beri kulanıyorum tek kelimeyle süper hele patarya bu fw de süper dün şarj etim daha halen 2 dilim var ve bayada yogun kulandım şu ana kadar çok iyi

ka'in

ka'in

Üye
arkadaşlar fwde proplem yok gayet harika çalışıyor özellikle hız ve pili süper

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar cok teşekür ederim fw ile ilgili yorum ve güveniniz için gerçekten fw benim diye deyil beni bilen biliyor bizde yanlış olmaz hızlı ve stabil ve bataryaya önem verenlere tavsiyemdir

ka'in

ka'in

Üye
rasim ustad olanı söyledik olmayanı deyil tekrar teşekürler

ramozotti

Üye
rasim hocam uzun süredir bir fw yüklemeyi istiyorum senin fw deki yorumları görünce seninkini yüklemeye karar verdim.ama ilk kez yükleyeceğim için korkuyorum açıkçası hata yaparım diye.yüklemeden önce yapmam gereken bişey var mı format vs gibi.bilgilendirirsen sevinirim.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
rasim hocam uzun süredir bir fw yüklemeyi istiyorum senin fw deki yorumları görünce seninkini yüklemeye karar verdim.ama ilk kez yükleyeceğim için korkuyorum açıkçası hata yaparım diye.yüklemeden önce yapmam gereken bişey var mı format vs gibi.bilgilendirirsen sevinirim.

kardeş sayfa 1 de gereken açıklama var ama tabi yapman gereken şu yüklemeden önce hem telefona hem hafıza kartına format at yükleme adımları sayfa 1 de resimli olarak var onları takip ederek yüklemeni bitir ve telefonun açıldıktan sonra telefona son 1 kez format at bu kadar

ramozotti

Üye
teşekkür ederim hocam

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
bişey deyil kardeş

ramozotti

Üye
hocam ben de windows 7 kurulu sitede anlatılana göre yapıyorum ama bi türlü bu jaf programını açamıyorum.nasıl yapıcam anlatabilir misiniz acaba.kusura bakmayın biraz fazla oldum ama bu konuda cahilim biraz.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
hocam ben de windows 7 kurulu sitede anlatılana göre yapıyorum ama bi türlü bu jaf programını açamıyorum.nasıl yapıcam anlatabilir misiniz acaba.kusura bakmayın biraz fazla oldum ama bu konuda cahilim biraz.
estafurulah olabilir kardeş şimdi win 7 de gerçekten zor ben jaf konusunda uzman sayılmam ama şöyle olur sitede win 7 üzerinde jafla kurulum var orayı takip et jafı sorunsuzca kur fw kurma aşamasına geldiyinde sıkıntın olursa yardımcı olurum

memoxxxxx

Üye
kardeş bügün 2 fw en arasında kaldım hangisini kulanayım diye bu arada bunu dünden beri kulanıyorum gerçekten güzel en önemliside pil olayı mükemel

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
valla kardeş sen bilirsin sunması benden

serdar431

serdar431

Üye
yahu bu nedir anlamadım. 2 gündür serdarın ovi storesi ile uğraşıyoruz ya....fw ile ilgili yorum bekliyoruz varsa yoksa serdarın ovisi...

arkadaşım rasim kardeş herkesin sorusuna cevap veriyor sanane bizim aramızdaki konuşmadan. Sadece bende olan bir sorun çıktı sagolsun rasim ve memox arkadaşlar yardımcı olmaya çalıştılar. Bunda celallenecek bir durum yok. Herkes yine görüşünü ve yorumunu belirtsın. Hiç bir engel yoktur. Ben sorunumu belirttim fw de bir sorunmu var diye yokmuş sorun bende. Rasim kardeş bunu zaten bizler için paylasiyor bizim için uğraşıyor.sorunu belirtmek ve yardım istemek benim doğal hakkım. Sagolsun rasim arkadaş elinden geldiğince yardımcı oldu. Yani rasim arkadaş harici kimseyi ilgilendirmez benim buraya yorum yazmam...

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeşler sizden ricam herkes kendine göre haklı olabilir tartışmaya götürecek bişey yok serdar ve free ikinizdede ricam bu

memoxxxxx

Üye
rasim kardeş diyer fw nde bir arkadaşın sorunu vardı bi ilgilensen

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
teşekürler kardeş ilgilendiğin için baktım işlerimden dolayı bazen olmuyorum konularımla ilginlendiğin ve arkadaşlara yardımcı olduğun için sağol

salihk

salihk

Emekli Yönetici
kardeş ellerine sağlık güzel fw ama ovi haritalardaki giriş kısmına tıkladıgınzda sistem hatası alıyorsunuz ve Favorılerdekı ovi ile senkronize et seceni ilede giriş yapmayı denedim şahsen. baglanmıyor sorun ne acaba ?

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
salihk kardeşim şu an cepte takip ediyorum haritalar falan hepsi sorunsuz çalışıyordu sende hata vermesindeki sebep bu aralar ovide sorunlar var başka fw lerdede bağlanma sorunları var birde yükleme talimatlarını tam yaptığına emin ol kartında önceki fw den kalıntı kalmadığına emin ol yükleme öncesi ve sonrası telefonuna format atınmı bütün adımları doğru yaptıysan ilk belirtiğim sorun yani genel ovi bağlanma sorunudur

ka'in

ka'in

Üye
arkadaşlar ovi ile sıkıntı yaşayanlar belirtmek istedim şu günlerde ovide problem var yani genel bağlantı hatası alınyor fw ile alakası yok bilginize

Üst Alt