Nokıa nın son güncellemesi gıg fınder

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa nın son güncellemesi gıg fınder
Arkadaşlar bu gig finder ne işe yarıyor? Anladığım kadarıyla müzikle ilgili bişey. Ve konumumu yanlış buluyor. Ben Konya-Ilgın da otururken konumumu Konya-Tavşanlı diye biyerde gösteriyor. Nedir bu???? :vur

babacana27

Üye
arkadaşlar merhaba n80 telefonuma güncelleme yaparken bağlantı koptu ve telefon açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler saygılarımla...

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
arkadaşlar merhaba n80 telefonuma güncelleme yaparken bağlantı koptu ve telefon açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler saygılarımla...

jaf ile mi yapıyordun phoenix ile mi yoksa nokia software updaterlemi ?

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
soruma cevap verecek misiniz?? :nono: :off:

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
gıg finder i ilk sende duydum ne olduğu hakkında bi fikrim yok.

--------------- Ekleme ---------------

Gig finder, cep telefonunuzdan direk olarak bilet vs. satın alabileceğiniz, müzik dinleyebileceğiniz müzik üzerine kurulu bir cep telefonu uygulaması. Burada konserleri arayabilir, müzikle ilgilenen başka kişilerle iletişim kurabilir, veya sadece müzik dinleyebilirsiniz.

Son zamanlarda yaygınlaşmaya başlayan gig finder, diğer pek çok alternatifi gibi ölecek mi, yoksa daha mı popüler olacak, bunu zaman gösterecek. Ama kullanışlı bir sistem değil, bazı sıkıntıları var. Güzel organize edilmemiş ve ufak işlemler için bile bir sürü vakit kaybetmeniz gerekebilir. Yine de bir bakayım diyorsanız siz bilirsiniz tabii.

Açıklama bu anlamadım ama işe yararada benzemiyor bence:islik

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
cvp için saol okuduktan sonra sildim gig finderi :)

SilentOne

SilentOne

Üye
greksiz bir şey yha

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
eed :)

ZaZuM

ZaZuM

Üye
bize göre bir ise yaramaz ama yurt dışında belki daha iyi işliyordur araştırmak lazım

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
doğru :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt