Aziz™;3216339' Alıntı:bataryaya tamir yapılmaz veya kodla yapılacak işide yoktur ya pil yan sanayi maldır yada uyumsuz pil kullanıyorsundur.orjinal bataryayı dene oda olmadı demekki telefonun max. dayanma süresi o kadardır
Aziz™;3216366' Alıntı:telefonun kendi tarayıcısından gerekli internet ayarlarını yaparak denedinmi?operada açılmamaı normalde kendi tarayıcısıyla dene
Corby pro B5310 Telefon kendi kendine resetleniyor!!! Acaba bunun Sebebi nedir
Arkadaşım bende samsung 5233 var ben int.paketim ile int.e bağlanıyorum ve mynet e giriyorum fakat kullanıcı adı ve şifre kısmı bende aktif değil oyunlara giremiyorum neden ve oyuna girmem için yada bu tür ikinci işlemlerde örneğin biletix e girmem için kullanıcı adı yazamıyorum bu tür sorunları nasıl halledebilirim....tşk ler...
--------------- Ekleme ---------------
- Ne zamandan veri oluyor
- Hangi olaydan sonra oldu
- Resetlerken Beyaz ekran geliyormu?
Ben samsung star 5233w kullanıyorum firmware yükledim telefon daha açılmıyo napabilirim?
15 gün önce Spot samsung f-480 aldım. Bluetooh la bilgisayarıma bağlanıp internete giriyordum. Ama birden bluetooth arızalandı. Etkinleştirilebiliyor ama diğer aygıtları göremiyor, diğer aygıtlarda telefonu görmüyor. 3 makine ile denedim hiçbiri telefonumu görmüyor. Master format attım ddüzelmedi. Firmvare yükledim yine düzelmedi. Ne yapmam lazım, yardımcı olursanız çok sevinirim?
Birşey daha eklemek istiyorum. Gece bluetooth çalışıyordu bilgisayarla sabaha kadar şarz oldu, sabah bluetooth çalışmadı.
Tuncay bey benim sorunumu tekrar anlatayım. Bir gece telefonumu bilgisayara usb kabloyla bağlayıp sabaha kadar şarz ettim. Sabah kalktığımda daha önce çalışan bluetooth çalışmaz oldu. Etkinleştirilebiliyor ama hiçbir cihazı görmüyor. Dokunmatik tuşlarıda eskisi gibi değil. Daha fazla takılıyor, bazen bastığım tuş değilde yanındakini alıyor. Ne yapmam lazım. Tavsiyeniz benim için önemli.
.3-4 gün önce olmuştu telefonu formatladım. formatladıktan sonra 1 kere daha aynı şeyi tekrarladı bidaha olmadı
.Herhangi bi olay olmadı telefonun resetlenmesine etki edicek. Düşme vs...
.Resetlenirken beyaz ekran gelmiyor, telefon sanki kapalıymış açma tuşuna basmışım gibi oluyor.
ben 2 defa sorunumu burda sordum. 1 defada özel mesaj attım ama diğer sorulara cevap verilirken benim sorunum es geçildi, ilgilenen olmadı. Sorum çokmu zor acaba. Yapılacak birşey yoksa servise gönder diyin bari rahatlayayım.
benımde bı sorum olucaktı sorum şu
1) aldıgım 1 hafta olan samsung monte s5620 cep telefonum kendi kendine kapanıp acılyo durmadan devam ediyo taki ben telefonun bataryasını cıkarıp bı daha acana kadr bu gnde 5-6 kez oluyo ne yapmam lazım firmware falan yuklemedım ve icnde olan firmware de en guncel olan q klavye olan firmware ne yapmam gerek??? şimdiden teşekkurler...
Öncelikle değerli bilgileriniz için sizi tebrik ediyiyorum.
Benim sorum şu .. Monte telefonum var toplu mesaj atmak istediğimde rehberde 10 adet aşıldı hatası veriyor ve daha fazla seçemiyorum bunun bir çözümü varmı acaba şimdiden çok teşekkür ediyorum
tuncay bey benim problemim hakkında bilgi verebilirmisiniz?
Sorununuzu tekrar alabilirmiyim cok yogunumda affınıza sıgınarak