Samsung ile Hertürlü Soruna Yetkili Ağızdan Cözülür /Hergün 7 Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

virus19

virus19

Üye
iyi akşamlar samsung star kullanıcısıyım fw değişikliği yaptum forumda bulunan orjinal yazan kasım-ocak-şubat hepsini kurdum ancak mesajlarda türkçe karakter sorunuyla karşılaştım bu sorunu nasıl çözebilirim sıklıkla mesaj kullanan biriyim yardımcı olursan sevinirim

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Aziz™;3216339' Alıntı:
bataryaya tamir yapılmaz veya kodla yapılacak işide yoktur ya pil yan sanayi maldır yada uyumsuz pil kullanıyorsundur.orjinal bataryayı dene oda olmadı demekki telefonun max. dayanma süresi o kadardır
Arkadaşın Dediğine katılıyorum

--------------- Ekleme ---------------

Aziz™;3216366' Alıntı:
telefonun kendi tarayıcısından gerekli internet ayarlarını yaparak denedinmi?operada açılmamaı normalde kendi tarayıcısıyla dene
Samsunq Cihazlarda saten M.youtube vardır ve Sorunsuz calışır
FaceBook Dersenızi Bolt 2.50 Sürümü Videoları açmaktadır.

Corby pro B5310 Telefon kendi kendine resetleniyor!!! Acaba bunun Sebebi nedir

• Ne zamandan veri oluyor
  • Hangi olaydan sonra oldu
  • Resetlerken Beyaz ekran geliyormu?

Arkadaşım bende samsung 5233 var ben int.paketim ile int.e bağlanıyorum ve mynet e giriyorum fakat kullanıcı adı ve şifre kısmı bende aktif değil oyunlara giremiyorum neden ve oyuna girmem için yada bu tür ikinci işlemlerde örneğin biletix e girmem için kullanıcı adı yazamıyorum bu tür sorunları nasıl halledebilirim....tşk ler...
Tarayıcınız nedir bolt,Opera denedinizmi?

Arkadaşlar Bazı soruları anlamakta Gerçekten zorlanıyorum bunun
için Maddeler halinde Şu Şekilde Sorar iseniz
Daha seri ve aydınlatıçı Çözümleri size iletebilirim

• (örnek),Şu olaydan sonra... : Sebeb
  • (örnek),Telim Şarz tutmuyor.... : Sorun
  • (örnek), Batarya değiştirdim.... Faydasız çözüm
  • (örnek) ,mail adresi (yardımcı olamadıklarıma daha sonra çözümü buldumda ulaşmak için

illegal_mck

Üye
s8003 için bold 2.5 bulamadım hangisi facebook videolarını oynatabiliyor ve de tam ekran oluyor

papyruss

papyruss

Üye

• Ne zamandan veri oluyor
  • Hangi olaydan sonra oldu
  • Resetlerken Beyaz ekran geliyormu?

.3-4 gün önce olmuştu telefonu formatladım. formatladıktan sonra 1 kere daha aynı şeyi tekrarladı bidaha olmadı
.Herhangi bi olay olmadı telefonun resetlenmesine etki edicek. Düşme vs...
.Resetlenirken beyaz ekran gelmiyor, telefon sanki kapalıymış açma tuşuna basmışım gibi oluyor.

burakcaylak

Üye
Ben samsung star 5233w kullanıyorum firmware yükledim telefon daha açılmıyo napabilirim?

matematikman

Üye
ben 2 defa sorunumu burda sordum. 1 defada özel mesaj attım ama diğer sorulara cevap verilirken benim sorunum es geçildi, ilgilenen olmadı. Sorum çokmu zor acaba. Yapılacak birşey yoksa servise gönder diyin bari rahatlayayım.

Aziz™

Üye
Ben samsung star 5233w kullanıyorum firmware yükledim telefon daha açılmıyo napabilirim?

eksik bir dosya olmuş olabilir yada firmware dosyaları karışmış olabilir.öncelikle doğru firmware dosyalarını indirdinizmi..indirdiyseniz multiloader programını kullanmakta iyimisiniz çünkü ilk defa yapmışsanız bir hatadan dolayıda öyle olmuş olabilir

15 gün önce Spot samsung f-480 aldım. Bluetooh la bilgisayarıma bağlanıp internete giriyordum. Ama birden bluetooth arızalandı. Etkinleştirilebiliyor ama diğer aygıtları göremiyor, diğer aygıtlarda telefonu görmüyor. 3 makine ile denedim hiçbiri telefonumu görmüyor. Master format attım ddüzelmedi. Firmvare yükledim yine düzelmedi. Ne yapmam lazım, yardımcı olursanız çok sevinirim?

Birşey daha eklemek istiyorum. Gece bluetooth çalışıyordu bilgisayarla sabaha kadar şarz oldu, sabah bluetooth çalışmadı.

Tuncay bey benim sorunumu tekrar anlatayım. Bir gece telefonumu bilgisayara usb kabloyla bağlayıp sabaha kadar şarz ettim. Sabah kalktığımda daha önce çalışan bluetooth çalışmaz oldu. Etkinleştirilebiliyor ama hiçbir cihazı görmüyor. Dokunmatik tuşlarıda eskisi gibi değil. Daha fazla takılıyor, bazen bastığım tuş değilde yanındakini alıyor. Ne yapmam lazım. Tavsiyeniz benim için önemli.

öncelikle firmware at derdim ben ama atmışsın.ilk önce başka sürümlerde firmware at bu kategoride f480 için verilmiş güzel birkaç firmware var onları indirip tele at..hard formatta atmışsın..dokunmatik olayına gelincede kalibrasyon ayarı diyeceğim ama f480 kapasitif ekranlı olduğu için kalibrasyonunun olmaması lazım.senin yapacağın tek şey birkaç farklı firmware dene eğer sorununa çözüm olmazsa telefondan (spot olmasından) kaynaklanan bir durumdur

.3-4 gün önce olmuştu telefonu formatladım. formatladıktan sonra 1 kere daha aynı şeyi tekrarladı bidaha olmadı
.Herhangi bi olay olmadı telefonun resetlenmesine etki edicek. Düşme vs...
.Resetlenirken beyaz ekran gelmiyor, telefon sanki kapalıymış açma tuşuna basmışım gibi oluyor.

telefona yeni bir firmware atmayı deneyin telefon modelinize uygun olarak mutlaka bulursunuz.indirdiğiniz firmware dosyalarınıda firmware dosyalarını telefona aktarmaya yarayan multiloader programıdır.kullanımı çok basittir ama kullanmayı biliyorsanızda sorun yok.genelde bu reset olayları yani ben karşılaştığım zaman kullandığımdan farklı bir firmware atarak hallederdim

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ben 2 defa sorunumu burda sordum. 1 defada özel mesaj attım ama diğer sorulara cevap verilirken benim sorunum es geçildi, ilgilenen olmadı. Sorum çokmu zor acaba. Yapılacak birşey yoksa servise gönder diyin bari rahatlayayım.
Garantisi varsa Servise gönderin beyfendi
Düşünün birinin başı ağrıyor ve doktoru arıyor başım arıyor dio baş arısının sizinde takdirinizle
binlerce sebebi vardır
Sizin bize sorduğunuz soruda böle birşey görmeden yanlış birşeyler söylemek istemiyorum

burakcaylak

Üye
"eksik bir dosya olmuş olabilir yada firmware dosyaları karışmış olabilir.öncelikle doğru firmware dosyalarını indirdinizmi..indirdiyseniz multiloader programını kullanmakta iyimisiniz çünkü ilk defa yapmışsanız bir hatadan dolayıda öyle olmuş olabilir"

Tam bilmiyorum bu 3. yapışım ilk yaptığımda olmadı 2. denedim oldu ama ingilizce idi. 3. yaptığımda ise çalışmıyor. Sesi Kapat + Tuş Kilidi + Kapat yapıyorum dowload yazısıda gelmiyor.

vistada

Üye
Selam bende samsung c3510 var fakat hiç bir şekilde youtubedan video izleyemiyorum bolt browser indirdim onda da loading kısmında takılı kalıyor.

bygeforce

bygeforce

Üye
Samsung Wave s723 Kullanıcısıyım... ve Kies de güncelleme problemi yaşıyorum....
1- Kies 1.5.3 ü kurdum ve denedim YAZILIM GÜNCELLEMESİ YOKTUR dedi.
2- Kies 2.0 ı kurdum. Yeni bir firmware güncellemesi mevcut lütfen Kies'i güncelleyin dedi ve güncelledikten sonra Yeni bir Firmware güncellemesi çıktı...
3- Kies güncellemesi esnasında YAZILIMI YÜKSELT dediğimde bir süre bekliyor ve otomatik olarak BAĞLANTI KESİLDİ hatası veriyor....
dediğim gibi sadece en son sürümünde güncellemeyi görüyor.. güncelleme yapılmamış kies de bile güneellemeyi göstermiyor.. güncelle diyincede olan problem böyle işte...
bada OS 1.1 yüklü şuanda telefonumda ve olan bu durumda yeni bir güncelleme gösteriyor.. gelen ne güncellemesi bilmiyorum yani 1.1 yüklü telefon için nasıl bir güncelleme koydular.. böyle bir problem le karşılaşıyorum bu konuda yardım edersen sevinirim...

PROBLEM NERDE?

not:.. 16 GB lık bir hafıza kartı telefonumun sistemine nasıl bir fayda sağlar...?

dafha22

Üye
benımde bı sorum olucaktı sorum şu
1) aldıgım 1 hafta olan samsung monte s5620 cep telefonum kendi kendine kapanıp acılyo durmadan devam ediyo taki ben telefonun bataryasını cıkarıp bı daha acana kadr bu gnde 5-6 kez oluyo ne yapmam lazım firmware falan yuklemedım ve icnde olan firmware de en guncel olan q klavye olan firmware ne yapmam gerek??? şimdiden teşekkurler...

ressam82

ressam82

Üye
Öncelikle değerli bilgileriniz için sizi tebrik ediyiyorum.
Benim sorum şu .. Monte telefonum var toplu mesaj atmak istediğimde rehberde 10 adet aşıldı hatası veriyor ve daha fazla seçemiyorum bunun bir çözümü varmı acaba şimdiden çok teşekkür ediyorum

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
benımde bı sorum olucaktı sorum şu
1) aldıgım 1 hafta olan samsung monte s5620 cep telefonum kendi kendine kapanıp acılyo durmadan devam ediyo taki ben telefonun bataryasını cıkarıp bı daha acana kadr bu gnde 5-6 kez oluyo ne yapmam lazım firmware falan yuklemedım ve icnde olan firmware de en guncel olan q klavye olan firmware ne yapmam gerek??? şimdiden teşekkurler...
Bence Teknik servise göndermelisinz 1 hafta oldu diyorsunuz
Manuel olarak çözeceniz zaman ve Sinire yazık

Öncelikle değerli bilgileriniz için sizi tebrik ediyiyorum.
Benim sorum şu .. Monte telefonum var toplu mesaj atmak istediğimde rehberde 10 adet aşıldı hatası veriyor ve daha fazla seçemiyorum bunun bir çözümü varmı acaba şimdiden çok teşekkür ediyorum
Kişileri Sim kartta taşırsanız 200-300 kişiye aynı anda atabilirsniz bildiniz üzere tel 50 kişi alıyor

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
FirmWare Atabilmek İçin Telefonun En Kötü Samsung S5230 Mu Olması Gerekiyor ?

bygeforce

bygeforce

Üye
tuncay bey benim problemim hakkında bilgi verebilirmisiniz?

dafha22

Üye
teşkkrler yolladım servıse...

ssxI

Üye
iyi akşamlar ben samsung corby pro B5310 sahibiyim bu telefonda ses yükseltme işlemini nasıl yapabilirim ayrıntılarıyla aradığım kadarıyla pek bulamadım ve özellikle istediğim sadece mp3 ü kulaklıkla dinlerken sesini arttırma işlemi yapabilirmiyiz, teşekkür ederim

Xurmirac

Xurmirac

Üye
yha benim samsung c3303k cham telim war hangi oynu yüklersem yüklüyüm indirilen jar qeçersiz diyo

500kb den fazla oyunları yükleyemeyenler
*#52828378# yazın
06 OTA test e qirin
Maximum JAR size 800-1000 arası birşey yapın TMM

Üst Alt