N8 Product code değiştirme [Yardım]

Sponsorlu Bağlantılar

co123

co123

Üye
    Konu Sahibi
N8 Product code değiştirme [Yardım]
arkadaşlar birisi yalvarırım bana n8 in product code u değiştirmeyi anlatabilirmi nss nin her sürümünü denedim her türlü yol denedim nokia pc suite üzerinden yapıcaktım pc suite n8 i desteklemiyor napmalıyım :(:ağlarım:

--------------- Ekleme ---------------

çünkü product code um 059D576 ve hala çıkmadı :(

saly35

saly35

Üye
bende 2 gündür onunla uğraşıyorum telefonumun içindeki orjinal Product code bir türlü değiştiremedim phoenixle yeni indirdiğim product kodu yüklüyorum ama telefonun içindeki Product code yine değişmiyor yokmu bu konuda yardım edecek biri

Shadow*

Shadow*

Üye
Arkadaşlar ben çok anlamam bu işlerden ama Nokia'nın sağlamış olduğu Product Code değiştirilemez diye biliyorum. İnşallah yanlış bilgi vermemişimdir.

co123

co123

Üye
    Konu Sahibi
ya normalde değiştirilebiliyo x6 5800 fln ama ilk defa n8 hiçbi şekilde değişmedi

saly35

saly35

Üye
navifirmden indirmediğim product code kalmadı yükleme başarılı oluyo menü değişiyo güncelleme yenileniyo dil değişiyor her şey değişiyor ama product code orj kalıyo ?????????

co123

co123

Üye
    Konu Sahibi
yol yokmu ya :(

emre817

Üye
bu zamana kadar nss ile bütün nokiaların kodu değiştirilebiliyordu ancak n8 ve diğer symbian 3 üyelerinde şu anda geliştirilmiş bir yöntem yok

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
arkadaşlar kendiniz yükleyip kafanızı ağrıtıp sinirlerinizi bozmayın götürün bir nokia shop servisine en fazla iki saat içinde yeni versiyonunuz hazır bir telefon için bu kadar üzülmeye ne gerek var....

suat1111

suat1111

Üye
arkadaşlar kendiniz yükleyip kafanızı ağrıtıp sinirlerinizi bozmayın götürün bir nokia shop servisine en fazla iki saat içinde yeni versiyonunuz hazır bir telefon için bu kadar üzülmeye ne gerek var....

iyi fikir

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
teşekkürle kardeş kafaya takmaya değmez ypk oldu yok olmadı...

co123

co123

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler yinede :)

okin

okin

Üye
teşekkürler yinede :)

product code degıstırmen ıcın eprom dan 1000 euro ya lısans alıp kodu acman lazım...onun yerıne forumda hacklı guncelleme var bonu 15 daqk yukleyın...ben ghunlerdır kullanıyorum

sancakta

sancakta

Üye
bende yurt disindan aldigim cihazin Product Codes degistirip ovi suitte update yapmak istiyorum ama nasil oluyo cozemedim n95 imi nemesisle degistirmistim
bunun dilini nasil turkce yapacagim :hmmm

ЯReiS

ЯReiS

Üye
product kodu degismez evet onceden s60 v3 lerde nss ile degisiyodu ama n8 de olmuyor n8 nss ile uyum lu degil sadece phoenix ile uyumlu..degistirmeye ne gerek var ki yeni guncelleme ciktigi zaman ovi degilde navifirm ile phoenix i kullanip gunceleyecegiz o kadar..zaten yilda 1 kez hadi 2 kez guncelleme olur..o da simdilik..

sancakta

sancakta

Üye
product kodu degismez evet onceden s60 v3 lerde nss ile degisiyodu ama n8 de olmuyor n8 nss ile uyum lu degil sadece phoenix ile uyumlu..degistirmeye ne gerek var ki yeni guncelleme ciktigi zaman ovi degilde navifirm ile phoenix i kullanip gunceleyecegiz o kadar..zaten yilda 1 kez hadi 2 kez guncelleme olur..o da simdilik..
arkadasim cihazi yurt disindan aldim pc suitt de guncelleme yaaptigimda koda gore update yapiyor telefoncuda turkce yaptirdigim telefon updatede koda bakiyo geri eski dili yukluyo turkced gidiyor eski arapca halini aliyor

biz dili degistirmis oluyoruz kodu degistirmekle o yuzden kodu degistirmek istiyorum
yardimci olacak varsa sevinirim. :bye2:

ЯReiS

ЯReiS

Üye
arkadasim cihazi yurt disindan aldim pc suitt de guncelleme yaaptigimda koda gore update yapiyor telefoncuda turkce yaptirdigim telefon updatede koda bakiyo geri eski dili yukluyo turkced gidiyor eski arapca halini aliyor

biz dili degistirmis oluyoruz kodu degistirmekle o yuzden kodu degistirmek istiyorum
yardimci olacak varsa sevinirim. :bye2:

kardesim evet dediginiz dogru ovi den guncelleme yaptiginiz zaman cihaz product koduna gore guncelleme yapiyo ve orjinal diline donuyor..bende yurt disindan aldim ve bu guncellemede bunu yasadim oviden yaptim cihaz rusca oldu..onun icin oviden degil phoenix ile navifirm ile indirdiginiz surunu flashlamak lazim inanin 1 dakika sruyor zor degil..zaten dedigim gibi yilda 1 kere guncelleme olur olmaz..product kodu nasil degisir bilmiyorum illaki vardir bir yolu ama benim bilgim yok.(ogrenemyede gerek yok cunki yilda 1 veya 2 kez guncelleme olcak zaten onuda phoenix yapiyor zaten..telefoncularda ayni yolla yapiyor 1 dakikada islem tamam istedigin dili flasliyor)

saly35

saly35

Üye
benimde kodu kesin değiştirmem lazım böylece simlocktan kurtulucam bilgisi olan bu konuda yardımcı olabilecek biri yokmu

tulga82

tulga82

Üye
product code a bakarak arama yaparsam telefonuma uygun firmware uptade bulamıyorum ..
hali hazırda turkçe olan ama
baska bir product için olan flashı atabilmenin bir yolu varmı

co123

co123

Üye
    Konu Sahibi
peki bu phoneix gibi programlarla bilemi imkansız ya ?

sulkoc

Üye
dışarıdan telefon alan arkadaşlar forumda phoneix le flaşlama anlatımları var benim tavsiyem siz navifirm programında Nokia care suite modunda n8 RM-596 13.16 sürümünü seçip euro2_dg_turkey (0599764) kodlu yazılımı seçip en sağdaki tüm dosyaları seçerek indirin sonrada phoenix le flaşlayın bakalım belki açılır cihaz orada simlock dosyasıda var ne işe yarıyor bilmiyorum.

Takipçi Satın Al

Üst Alt