v60.0.003 versiyonu gecemedim Yardım Edebilirmisiniz !!! acill

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
powwet

powwet

Üye
    Konu Sahibi
v60.0.003 versiyonu gecemedim Yardım Edebilirmisiniz !!! acill
Merhaba Arkadaşlar

5800 xm kırmızı kullanıyorum ne acıdır ki hala v60.0.003 versiyonu gecemedim bir türlü
telefondan yaptığım zaman işlenıyor dıyo fakat bişey olmuyor.

Nokia software Updater den yuklemenın yarısında bağlantı koptu uyarısı
Ovi suite de aynı sorun
Nokia suıte de aynı sıkıntı

NSS den product code değiştir dediler girdim orda yazan zaten 0559083: Euro2 Turkey RED bu ama o da olmadı
birde flaşlama varmış yardım edecek bi allahın kulu yokmu ya team viewer den falan bi baksın acill yardım edin
Tel Hack li bu arada hard format falan mı atmak gerekiyo acaba ?

powwet

powwet

Üye
    Konu Sahibi
eyw kardeşim bakayım hemen olur inş

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
:rica:

powwet

powwet

Üye
    Konu Sahibi
sonuç başarısız :vur dosyalar tam harfı harfıne doğru yaptım tam yukleme işlemı başlıyor tel kapanıyor bağlantı kopuyo açılana kadar error alıyorm zaten .s nokia suit dede aynısı oluyo tel kpanıp açılacak dıyo kapanıp acılıyo fakat bağlantı kopuyo

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Olmaz ama Hard Format atıp dene.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bence pc deki nokia ya ait tüm programları kaldır,cclenear gibi bir program ile temizlik yap,önce phoenix,sonra nokia süit i kur ve ondan sonra doğru dosyalarla flash at.

pissed26

pissed26

Üye
Bence pc deki nokia ya ait tüm programları kaldır,cclenear gibi bir program ile temizlik yap,önce phoenix,sonra nokia süit i kur ve ondan sonra doğru dosyalarla flash at.
yada başka bi pcye programları yükleyip başka pcde dene

powwet

powwet

Üye
    Konu Sahibi
başka pc de de denemiştim olmamıştı birde süleyman in verdiği yönteme bakayım tsk arkadaşlar birde bu yöntemin zararı olurmu birkaç kişi telefonum açılmıyor falan yazmışta ?

Süleyman

Süleyman

Üye
versiyon düşürmeye çalışırsan telefon açılmaz. Fakat anlatımı harfiyen yaparsan hiçbir şey olmaz.

powwet

powwet

Üye
    Konu Sahibi
versiyon düşürmeye çalışırsan telefon açılmaz. Fakat anlatımı harfiyen yaparsan hiçbir şey olmaz.

Şu anki versiyon v52 ben v60 a gecicem sadece hiç bişey yapmadan yazanları uygulayacam öyle deilmi :) versiyon düşürmicem zaten tsk tekrardan

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Aynen sadece versiyon yükselteceksin Yazanları yap olur.

hikmet366

hikmet366

Üye
süleyman yardımci ol bilgisayara baglan arkadaşın

• Beğen
Tepkiler: Programcı06
powwet

powwet

Üye
    Konu Sahibi
süleyman yardımci ol bilgisayara baglan arkadaşın

çok iyi olur aslında hem hata olmasını engeller kardeşm bi yardmcı olrsan sevnrm
birde C:\Program Files\Nokia\Phoenix\ klasörü içerisinde Products\RM-356 klasörleri yok ? bnde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt