dur bende oynayayım bare :ehe
Mert Üye CoDeYs' Alıntı: dur bende oynayayım bare Genişletmek için tıkla ... Oyna oyna Revengeful' Alıntı: Poker en iyisi.. Genişletmek için tıkla ... Bilen var bilmeyen var
CoDeYs' Alıntı: dur bende oynayayım bare Genişletmek için tıkla ... Oyna oyna Revengeful' Alıntı: Poker en iyisi.. Genişletmek için tıkla ... Bilen var bilmeyen var
Mert Üye minoo' Alıntı: Carmen.. Genişletmek için tıkla ... İnternet olmasydı kara kara düşünürdüm bu ne diye Ama internetten de bulamadım. Tiyatro mu
minoo' Alıntı: Carmen.. Genişletmek için tıkla ... İnternet olmasydı kara kara düşünürdüm bu ne diye Ama internetten de bulamadım. Tiyatro mu
buketcik Üye Necmati' Alıntı: şiir yazardım çok ramantiğim Genişletmek için tıkla ... doktor senin şiir benim pazar konusuna benzemesin
Necmati' Alıntı: şiir yazardım çok ramantiğim Genişletmek için tıkla ... doktor senin şiir benim pazar konusuna benzemesin
Necmati Üye bugrayener' Alıntı: doktor senin şiir benim pazar konusuna benzemesin Genişletmek için tıkla ... fena şiir yazarım bacım
bugrayener' Alıntı: doktor senin şiir benim pazar konusuna benzemesin Genişletmek için tıkla ... fena şiir yazarım bacım