Samsung gt-s5620 monte için sorularınız varsa buyrun...

Sponsorlu Bağlantılar

dr_furkangs

Üye
yetkili servislerde en son hangi fw var biliyor musunuz ben samsun a mail attım servislerle bağlantıya geçin dedi

adsiz789

Üye
meraba arkadaşlar
ben telefonu bugün aldım..pcden tele resim müzik vb. gibi şeyler aktarmak istiyorum
usb kablosunu takıyorum. Yeni Donanım Bulma Sihirbazı çıkıyor ve arama yapıyor hep böyle.. açılmıyor başka bişey ne yapmam lazım lütfen yardımcı olur musunuz

baranselona

baranselona

Üye
meraba arkadaşlar
ben telefonu bugün aldım..pcden tele resim müzik vb. gibi şeyler aktarmak istiyorum
usb kablosunu takıyorum. Yeni Donanım Bulma Sihirbazı çıkıyor ve arama yapıyor hep böyle.. açılmıyor başka bişey ne yapmam lazım lütfen yardımcı olur musunuz

bilgisayarında kies yüklü değilse ve sende telefondan kies modunda bağlanıyorsan bilgisayar telefon tanımaz bu yüzden dediğim ayarları yapmalısın

menü->ayarlar->telefon ayarları->PC bağlantısı burdan" bağlanırken sor " seçilecek ve kaydedilecek artık telefonunuzu bilgisayara bağladığınızda size 3 seçenekli bir menü çıkacak siz burdan " yığın bellek" modunu seçeceksiniz ve artık bilgisayarınız telefonun hafıza kartını görecek aynı bir flaş bellek gibi

FAKAT telefonu yığın depolama modunda her bilgisayara bağladığınızda bütü hafıza ayarları otomatik olarak telefon hafızası olur bunu düzeltmek için he usb bağlantısından sonra

menü->ayarlar->hafıza ayarları->varsayılan bellek burdan her şıkkı teker teker telefon hafızası yerine hafıza kartı olarak ayarlamalısınz

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca kameradan kapalı ortamlarda verim alamayanlar için kamerayı açın ve soldaki SCN yazan yere tıklayıp gece modunu seçin renkler inanılmaz fazla değişiyor

normaldede aynı scn yerine basıp manzara modunda fortoğraf çekince renkler biiraz daha canlı oluyor

gülücük yakalama yı herkes biliyordur

panaromik çekimle bi odayıda boydan boya çekebiliyorsunuz mesela bi doğa manzarasını 360 derece çekebilirsiniz etrafınızda dönerek kameradaki ssensörde sizin döndüğünüzü anlar ve çekimlere başlar

vede telefonun gizlilik şifresini bilmeyenler için gizlilik şifresi 8"sekiz" tane 0 "sıfır" dır

adsiz789

Üye
çoook sağolun allah razı olsun dediklerinizi yaptım ve oldu (:

baranselona

baranselona

Üye
:oke:

beyler bikaç oyun programda paylaşayım bulamayanlar için hiçbirinde klavye vb.. yoktur tamamen monteye uyumludurlar.

dosyanın içindekiler

PROGRAMLAR

eBuddy(MSN VE FACEDE CHAT)
Iphone unlock(iphone tuş kilidi)
OPERA MİNİ 5.0.1(İNTERNET İÇİN İYİ BİR PROGRAM İLK AÇILIŞTA BİRAZ YÜKLENİYOR SONRA ÇOK GÜZEL KULLANILIYOR)
WİNRAR(BİLGİSAYARDAKİNİN AYNISI)
GOOGLE MAPS 3.0.2 (YÜKLÜ OLMAYANLAR İÇİN)

OYUNLAR

*CRAZY TAXİ(YATAY EKRAN TAM EKRAN DOKUNMATİK)
*FİFA 2011 (DİKEY YATAY EKRAN AYARLANABİLİR TAM DOKUNMATİK TAM EKRAN)
*HİGH SPEED(3D ARABA YARIŞI AMA KASIYOR-TAM EKRAN YATAY-DİKEY AYARLANABİLİR)
*İSHOOT(MULTİPLAYER OYNANABİLEN ÇOK ZEVKLİ BİR OYUN WORMS ÜN TANK VERSYONU GİBİ)
*MASA TENİSİ(TAM DOKUNMATİK-TAM EKRAN MASA TENİSİ RAKET PARMAKLA KONTROL EDİLİYOR)
*PES 2010(TAM EKRAN-TAM DOKUNMATİK)
*PİANO(ÇOK ZEVKLİ BİR UYGULAMA PİYANO ÇALMAYA YARIYOR SESİ EN SONDA KULLANILMALI)
*RİDGE RACER DRİFT(YATAY EKRAN-TAM EKRAN-TAM DOKUNMATİK)
*SATRANÇ(ZEVKLİ BİR SATRANÇ OYUNU)

bugra058

Üye
monteye yeni firmware yüklemek istiyorum nerden yükleyebilirim

bugra058

Üye
saol

peki bu fwyi yüklediğimiz zaman garanti dışına çıkıyormu

baranselona

baranselona

Üye
yüklerken bi hata yaparsanız garanti dışına çıkar ama normal yüklerseniz çıkmaz çünkü orjinal yazılımdır

bugra058

Üye
abdsyahid-infoshared.blogspot.com
adresinde çok güzel oyunlar ,uygulamalar,wallpaper,yatay ekran oyunlar var hepsi monteye uygun

*Emre95

*Emre95

Üye
ben daha yeni aldım teli ilk içindeki şarjı bitirdim ve şarja taktım fakat ekranda bağlantı kuruldu die birşey cıktı şarjda takılı iken bi işlem yapamıorum yardım lütfen

morextra

Üye
samsung s 5620 monte uyumlu bi flash player nerden bulabilirim? yardımlarınızı bekliyorum.

baranselona

baranselona

Üye

ucaneloy

Üye
Telefonu bir arkadastan aldim fakat soyle bir sorun var kamera actigimda camera failed diyor bunun cozumu nedir? reset denedim ama bir ise yaramadi...

versiyon olarak su yaziyor telefonda sw s5620xxjc1 csc s5620oxajc1

2. soru da tus takimi ses tonu ve titresimi nereden kapaniyor?

Telefonu bir arkadastan aldim fakat soyle bir sorun var kamera actigimda camera failed diyor bunun cozumu nedir? reset denedim ama bir ise yaramadi...

versiyon olarak su yaziyor telefonda sw s5620xxjc1 csc s5620oxajc1

2. soru da tus takimi ses tonu ve titresimi nereden kapaniyor?

Kendi soruma kendim cevap vereyim ehehe once reset attim sonra uzerine S5620JTJL2 FW yukledim ve kamera duzeldi ayri sorunu yasayan olursa boyle hallediliyormus...

dafha22

Üye
arkadaşlar bende samsung monte aldım aldıgım gun aksam telefon kendılıgınden reset atmaya basladı kapanıp acılıyo 3-4 kere ve ben bataryayı cıkartana kadar devam ediyor bu sorunun cozumu nedir firmware denmı kaynaklanıyor ben telefona firmware falan yuklemedım menude samsung apps var ve yan cevırdıgımde msjlarda telefonu sanal klavye cıkıyo hangı firmware dır resetlenmeye nasıl bır cozum yapabılırız teşekkürler şimdiden

baranselona

baranselona

Üye
yazılımınızı *#1234# yaparak öğrenebilirsiniz

ve şu anda en yeni yazılım S5620JTJL2 dir

sizin sorununuz yazılımsal olabilir ama yazılım atmadan önce format atmanızı öneririm

*2767*3855#

yaparak atabilirsiniz ama telefonun herşeyi silinir yedeklemeyi unutmayın int ayarı vb...

ahmet1026

Üye
işletim sistemi nedir?

dafha22

Üye
yardımmlarınız ıcın tesekkurler servıse yolladım...

free

free

Üye
işletim sistemi java

Üst Alt