Samsung gt-s5620 monte için sorularınız varsa buyrun...

Sponsorlu Bağlantılar

berkay_zm

berkay_zm

Üye
    Konu Sahibi
any video converter programını indirdim video dönüştürüyorum ama telefon ancak saklama amaçlı alır falan diyor izleyemiyorum.Video real player aracılığı ile iniyor internetten yapamadım bir türlü lütfen yardım et çözünürlük ses falan yanlış mı giriyorum acaba?

ozellestirilmis mp4 formatinda donusturuyorum ben sorun olmuyo cok da net

baranselona

baranselona

Üye
any video converter programını indirdim video dönüştürüyorum ama telefon ancak saklama amaçlı alır falan diyor izleyemiyorum.Video real player aracılığı ile iniyor internetten yapamadım bir türlü lütfen yardım et çözünürlük ses falan yanlış mı giriyorum acaba?

bide total video converter var HD versyonuyla videoları ve filmleri çok kaliteli şekilde izleyebilirsin benim telde 3 film var özellikle 300 spartalıda efektler akıcılık falan mükkemmel çok kaliteli dönüştürüyor

burda nasıl kullanılacağı anlatılmış

eğer siteye üye olmak istemiyorum derseniz programın indirme linkini vereyim sitede anlatıldığı gibi dönüştürebilirsin

Monteee

Monteee

Üye
tamam yaptım teşekkürler ama bu seferde görüntü sesten hızlı gidiyor :/

baranselona

baranselona

Üye
hangisinde total video converter de mi

Monteee

Monteee

Üye
hayır any video converter programında

unforgiven__

Üye
selam arkadaslar dün akşam aldım telefonumu.genel itabirle hoş güzel bi telefon ama alışmakta zorluk çekecek gibi görünüyorum.bikac sorum olcak yardım ederseniz sevinirim..

1)telefon quwerty klavye yüklü halde geldi yani sanırım son sürüm oluyo peki google maps in hangi sürüm oldugunu nasıl ögrenebilirim?
2)ekrana tıkladıgımda titreşimli uyarı oluyodu onu kapattım fakat hala menuye girerken tuş kilidi açarken falan çok ufak şekilde titreme oluyo tamamen nasıl kapatabilirim?
3)samsung Apps ve palringo ne işe yarar?
4)dün akşam notebook bilgisayarla 3 oda geriden nete rahat girerken tel modemi görmüyodu acaba noteboktaki wifi performansını telefonda alamıcamız anlamınamı geliyo?
5)ekranda görünen 3g yazısını hoparlor ikonunun yanında görünen simkart şeklindeki ikonu nası nası kaldırabiliriz ve ne anlam ifade ediyo?
6)dokunmatik algılama gayet başarılı ve hızlı fakat mesaj geldiinde biraz yavas açıyo gibi geldi mesajı normalmi bu acaba?
7)facebok ve msn chat için e buddy hangi sürümü indirmeliyim indirdikten sonra hangi dosyaya atcagım birşey fark ettiriyormu?
8)internetteyken sayfa yakınlaştırma yani zoom olayı yokmu telefonda ben göremedim sanki 2 kademe oluyo gibi geldi bana?
9)arama kaydı bölümü cevapsız aramalar falan kısa yol erişimi yokmu o dosyaya?

çok soru sordum farkındayım arkadaslar yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ediyorum

--------------- Ekleme ---------------

son birşey daha unutmuşum :) ben hafıza kartını kullanmak istiyorum dosyaları falan nası hafıza kartına geçirebilirim?

h1r1h2

Üye
klavyeyi büyültmenin bi yolu var mı.? çok kullanışsız :\

baranselona

baranselona

Üye
selam arkadaslar dün akşam aldım telefonumu.genel itabirle hoş güzel bi telefon ama alışmakta zorluk çekecek gibi görünüyorum.bikac sorum olcak yardım ederseniz sevinirim..

1)telefon quwerty klavye yüklü halde geldi yani sanırım son sürüm oluyo peki google maps in hangi sürüm oldugunu nasıl ögrenebilirim?
2)ekrana tıkladıgımda titreşimli uyarı oluyodu onu kapattım fakat hala menuye girerken tuş kilidi açarken falan çok ufak şekilde titreme oluyo tamamen nasıl kapatabilirim?
3)samsung Apps ve palringo ne işe yarar?
4)dün akşam notebook bilgisayarla 3 oda geriden nete rahat girerken tel modemi görmüyodu acaba noteboktaki wifi performansını telefonda alamıcamız anlamınamı geliyo?
5)ekranda görünen 3g yazısını hoparlor ikonunun yanında görünen simkart şeklindeki ikonu nası nası kaldırabiliriz ve ne anlam ifade ediyo?
6)dokunmatik algılama gayet başarılı ve hızlı fakat mesaj geldiinde biraz yavas açıyo gibi geldi mesajı normalmi bu acaba?
7)facebok ve msn chat için e buddy hangi sürümü indirmeliyim indirdikten sonra hangi dosyaya atcagım birşey fark ettiriyormu?
8)internetteyken sayfa yakınlaştırma yani zoom olayı yokmu telefonda ben göremedim sanki 2 kademe oluyo gibi geldi bana?
9)arama kaydı bölümü cevapsız aramalar falan kısa yol erişimi yokmu o dosyaya?

çok soru sordum farkındayım arkadaslar yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ediyorum

son birşey daha unutmuşum :) ben hafıza kartını kullanmak istiyorum dosyaları falan nası hafıza kartına geçirebilirim?

1) eğer son sürüm yazılım geldiyse cihazında google maps 3.0.2 yüklüdür eğer kendinde bakmak istersen nasıl bakacağını anlatayım
menü-oyunlar-diğer-ayrıntılar-google maps yaptıktan sonra bilgilerde sürüme bakabilirsin

2) titreşimi kapatınca otomatik kapanması gerekiyor eğer kapatılmayan yerler varsa önlem amaçlı menüye girildi-tş klidi açıldı vb uyarmak içindir..

3) samsung apps internete girerek cihazınıza uygun oyun program vb.. indirmeniz için menüye koyulmuş kısayoldur eski sürüm yazılımlarda indirme olarak geçiyordu

4) ben binadaki 10-15 modemi gördüm yani modemi görmeme diye bişey olmaması lazım belki modeme uygun değildir modemle uyumsuzdur...

5) 3g yazısı olduğun yerde 3g nin çektiğini gösterir - sim kart şeklindeki şekil ise hafıza kartının takıldığını gösterir

6) gelen kutusundaki mesajları çok hızlı şekilde açıyor- gelen mesajı ise titreşim efekti vererek açıyor bu yüzden yavaşmış gibi geliyor olabilir

7) ebuddy için ve diğer oyun program vb için bi önceki sayfada(20) gerekli linkleri vermişim

JAR dosyasını telefonunuzun hafıza kartına atarak ve sonra attığınız dosyayı telefondan bularak krabilirsiniz

ebuddy linki

8)internette yaklaştırma olayı tabiiki var ekrana basılı tutun ve yukarı doğru sürükleyin yakınlaşacaktır fakat kendi internet browseri biraz ağır bu yüzden opera mini yi kurmanızı tavsiye ederim

opera mini linki

9) arama kaydına girmek için telefon normal ana ekrandayken arama tuşuna basmanız yeterlidir kayıtlar dosyası açılacaktır

vve aradığınız birçok cevap bu konuda vardır konuya bi göz gezdirmenizi tavsiye ederim özellikle son 10 sayfayı falan :oke:

iyi akşamlar

mhmtfzl33

mhmtfzl33

Üye
yüklemen gereken programlar
opera(internet için şart)

msn için ebuddy

YATAY araba yarışı ve kaliteli olarak

http://www.maxicep.com/samsung-uygu...sung-starda-100-calisiyor-denendi-391067.html

yatay oyunlarda linklerde

http://www.maxicep.com/sizlerden-ge...ekran-yatay-java-oyunlari-denendi-408447.html

:oke:

tesekkur ederm :naughty:|-):yuru:ah:vur:heyo:

unforgiven__

Üye
dostum verdiğin bilgiler için teşekkür ama e buddy msn hesabı oluşturdum ama facebok bitürlü yapamıyorum son kullanıcı adı şifre istiyo facebok şifre ve kullanıcı adımı giriyorum hata veriyo.bide opera indirdim fakat zip dosyası önce zipten çıkarıp soramı tele atcaz acil yardım edersen sevinirim

dostum gerek kalmadı sağol biraz uğraştım çözdüm :) ama şu palringonun ne olduğunu çözemedim daha :)

berkay_zm

berkay_zm

Üye
    Konu Sahibi
dostum verdiğin bilgiler için teşekkür ama e buddy msn hesabı oluşturdum ama facebok bitürlü yapamıyorum son kullanıcı adı şifre istiyo facebok şifre ve kullanıcı adımı giriyorum hata veriyo.bide opera indirdim fakat zip dosyası önce zipten çıkarıp soramı tele atcaz acil yardım edersen sevinirim

dostum gerek kalmadı sağol biraz uğraştım çözdüm :) ama şu palringonun ne olduğunu çözemedim daha :)

palriingo ebudsy nimbuz gibi bi program fakat yetersiz :) operayi zip ten cikarip oyle aticaksin telefona icinde jar vr... :)

arkadaslar poker sevenler icin internet uzerinden oynanan mobilpokerclub diye bir program var :) tavsiye ederim :)

arkadaslar poker sevenler icin internet uzerinden oynanan mobilpokerclub diye bir program var :) tavsiye ederim :)

free

free

Üye
Sahte arama bilinmeyen numara yaziyor bende.onun yerine tel no falan yazmaz mi.sizde durum naşil

daredevil_087

daredevil_087

Üye
Samsung tarafından yayınlanan resmi bir FW var mı arkadaşlar?
Bilen varsa yardım etsin, bir telpa servisine götürüp FW update yaptırabiliyor muyuz?

baranselona

baranselona

Üye
Bilen varsa yardım etsin, bir telpa servisine götürüp FW update yaptırabiliyor muyuz?

evet gönderip qwerty klavyeli jtjj2 yazılımını yükletebilirsiniz

akdenizx

akdenizx

Üye

sitde orjinal firmware mevcut. ( servisteki ile aynı ) onu yükleyebilirsiniz..:oke:

unforgiven__

Üye
lütfen acil yardım arkadaslar..
wifi tam çekmesine rağmen e buddy ve hiçbi sayfaya baglanamıyorum internet yok hatası veriyo.wifi kapattım 3g den bağlanim dedim acaba sorun wifidemi die düşündüm aynı hataları alıyorum ne yapmam lazım???

ve 3g den google açmaya çalıştım şimdi DNS başarısız hatası aldım??

baranselona

baranselona

Üye
lütfen acil yardım arkadaslar..
wifi tam çekmesine rağmen e buddy ve hiçbi sayfaya baglanamıyorum internet yok hatası veriyo.wifi kapattım 3g den bağlanim dedim acaba sorun wifidemi die düşündüm aynı hataları alıyorum ne yapmam lazım???

ve 3g den google açmaya çalıştım şimdi DNS başarısız hatası aldım??

eğer opera-ebuddy vb uygulamalardan internete gireceksen

menü-oyunlar-diğer-bağlantılar burdan eğer GPRS ile gireceksen hattının olduğu profili seçmelisin wifi ile gireceksen wireless modemini profil olarak ayarlamalısın

telefonun normal internetinden girmek için ise
menü-internet-ayarlar-internet profilleri burdan eğer GPRS ile gireceksen hattının olduğu profili seçmelisin wifi ile gireceksen wireless modeminin olduğu profili seçmelisin

youtube den video izlemek içinde

menü-ayarlar-uygulama ayarları-medya oynatıcı-VOD ayarları burdan GPRS ile gireceksen hattının olduğu profili-wifi ile gireceksen wireless modeminin olduğu profili seçmelisin

unforgiven__

Üye
dostum olmuyo yav sölediğin tüm ayarları yaptım.mesela wifiden e buddy baglanmayı denedim şimdi e buddy e bağlantıda bir problem var internet bağlantısı yok java uygulamaları için internet ayarlarınız etkinleştirilmeli veya daha sonra tekrar denemelisiniz dedi :(

baranselona

baranselona

Üye
dostum olmuyo yav sölediğin tüm ayarları yaptım.mesela wifiden e buddy baglanmayı denedim şimdi e buddy e bağlantıda bir problem var internet bağlantısı yok java uygulamaları için internet ayarlarınız etkinleştirilmeli veya daha sonra tekrar denemelisiniz dedi :(

ayarlardan telefon ayarlarını falan sıfırla düzelir bendede olmuştu öyle düzeltmiştim

Üst Alt