nokia n8 pil ömrü

Sponsorlu Bağlantılar

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
nokia n8 pil ömrü
Arkadaşlar nokianın resmi sayfasında nokia n8 beklemesüresi 400 saat olaral belirlememiş.yani hic konuşma felam yapmassak 16 günden fazla pilin götürmesi lazım.ve görüşme dakikası olarakda 360 gözülüyor.yani o zaman 6 saat felan konuşmamız gerekiyor.

şimdi ben nokia batter version monitor programını yükledim..
ordada konuşma süresi olarak 3 saat gösteriyor ve beklemesürerisi olarakda 3 gün felan.

o zaman nokia biraz abartmış olmamışmı.yoksa bende mi bir hata var

Yedek

Yedek

Üye
fabrika çıkış ayarıyla o kadar beklmesi lazım alınca hiçbirşey yüklemeyip denerim

byesho

byesho

Üye
Fabrika değerleri bence çok yanıltıcı. Ben hiç bir widgeti kullanmıyorum bildirimler hariç güç tasarruf modunda 2 gün rahat gidiyor . Ama !!! 3g açık ve internet kullanırsan en fazla 14 15 saat gidiyor. Şunuda belirtmek isterim cihazdaki pil 1200 amper bundan daha fazla gitmez sonuçta bir netbook değil.

Lacrymosa

Üye
O bilgiler hep yalan. Asla o kadar gitmez. Telefonda SIM kart olmadan bekleme modunda bekletirseniz yine o kadar gitmez. Yalan.

Yedek

Yedek

Üye
bence deneyin bütün widgetları kapatın home screen da hiçbirşey kalmasın hattı çıkartın bütün uygulamaları ilk aldığınız hale getirin duvar kağıdını siyah bir görüntü koyun ve evde bir yere bırakıp bekleyin bence en az 7 gün gider

mahirmete

mahirmete

Üye
Fabrika değerleri bence çok yanıltıcı. Ben hiç bir widgeti kullanmıyorum bildirimler hariç güç tasarruf modunda 2 gün rahat gidiyor . Ama !!! 3g açık ve internet kullanırsan en fazla 14 15 saat gidiyor. Şunuda belirtmek isterim cihazdaki pil 1200 amper bundan daha fazla gitmez sonuçta bir netbook değil.

evet arkadaşın söylediğine katılıyorm. ben interneti kullanmadan (wi-fi veya gprs) "sadece" mesajlaşma ile 36,5 saatten fazla dayanamadım. Dün fring yükledim %100 iken, bütün gün bağlıydım wi-fi ile toplamda 15dk ya yakın da görüntülü konuştum fring üzerinden, tam 9 saat gitti şarj. Kapandı. Abartmıyorm :) Yakında bi nokia servis e götürüp abi şunu açıp bataryasına bakın sahte mi dicem. Garanti dışı kalmasın diye açmıyorm ama bu süreler bana çok kısa geliyor.

SilentOne

SilentOne

Üye
:d :d :d

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Benim de günlük 150 mesajlaşma işte 5-10 dk telefon görüşmesi yaklaşık 2 gün gidiyor daha fazla gitmez yani o program bende de yüklü aynı değerleri gösteriyor seninki gibi bi sorun yok yani. :)

venusutarit

venusutarit

Üye
bence deneyin bütün widgetları kapatın home screen da hiçbirşey kalmasın hattı çıkartın bütün uygulamaları ilk aldığınız hale getirin duvar kağıdını siyah bir görüntü koyun ve evde bir yere bırakıp bekleyin bence en az 7 gün gider
Arkadaş haklı ama hattı çıkarmaya gerek yok 7 gün gider fakat bu bekleme süresi iyi çeken bir yerde telefon sabit duracak ve ekran kilidini dahi açmayacaksınız bekleme süresini böyle hesaplıyorlar ekranı açtığınızda enerji çeker ve süre kısalır örneğin ekranı 1 saat açık tutmak bekleme süresinden 1 gün götürebilir telefon iyi çekmediği yerde daha fazla batarya harcar bunlarıda göz önünde bulundurmalısınız

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
yani herşey nomal arkadaşlar.adamlar kandırmaca yapmışlar.yok 16 gün acık felan.hepsi hikaye.saolun

denız_23

Üye
vıdeo wifi müzik yanı kısacası kasmazsam 3 gun rahat gıdıyor

damaca

Üye
arkadaşlar telefonu alalı bir ayı geçti duyduğuma göre bataryanın gerçek performansı zamanla gerçekleşirmiş.4 gün önce usbden şarj ettiğim batarya hala 4 kademe gösteriyor.gün içrisinde görüşmelerim az değil saatine bakmadım. wifi ara sıra kendiliğinden açılıyor kapatıyorum.tasarruf modum her zaman aktif.uygulamalara sıkça girmedim, açık uygulamalarıda sürekli kapatıyorum.merakla bekliyorum ne zaman alarm verecek.