Lüks Telefon Hakkında Yardım Edermisiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zZz...

Üye
    Konu Sahibi
Lüks Telefon Hakkında Yardım Edermisiniz ?
Arkadaşlar Herkeze Merhaba

Ben 10 Ocakta Nokia C7 Aldım Eski Telefonum iPhone 3G 16GB 'tı Onu Satmamın Nedeni Anakart Arızasıydı Sıfır Almıştım Telefonumu. iPhone 'u 550TL 'ye Sattım Herkez Süper Fiyata Sattın Dedi Tamiri 269TL 'ymiş Bende Gaza Gelip Sıfır Telefon Alayım Dedim Aslında Sıfır iPhone 3Gs 8GB Alıcaktım Tam 900 Liraya Akrabamın Telefon Bayisinde Sonradan C7 yi Önerdiler Buda Güzel Dediler Bende 2 Yıl KVK Garantili C7 Aldım 880TL ye Ama Şuan Resmen Ağlıyorum Neden C7 Aldım Diye Keşke iPhone Alsaydım Diyorum Ama İş İşten Geçti Şuan Satmak İstiyorum Sizce Satayımmı Akrabamı Aradım Maalesef Kullanıldığında İade Alamıyorlarmış Ama İstersen Sat Bize Dediler Ama 2.el Fiyatına Olur Dediler Fiyatını Soramadım Sizce Kaç Para Verirler Satsam?

kaptannova

Üye
fazla zarar görmemişse arıza falan yoksa 500-600 eder...

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
keşke baştan yapmasaydın ama zarar görmemişse bide akraba kıyağıyla 750 felan etmesi lasım ama c7 nin nesini beğenmedin ki

Starsley

Arkadaşım neyini beğenmedin telefonun çok merak ediyorum.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
iPhone3Gs lüks telefonda C7 Elit telefondur :D

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
(2.ci Hesap) Tek Sevmediğim Yanı Uygulamaların Az Olması ve Saçma Olması Nedeni Bu Arkadaşlar

Starsley

Uygulamamı az :S saçmamı ne saçması 8mp kamera HD video kayıt amoled ekran 8gb dahili 32gb harici hafıza neyi saçma ?

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
Barış Arkadaş Yanlış Anladın Telefonun Kamera , dışı teması vs hepsi 10üzerinden 10 ama uygulamaları az ve saçma onu diyorum Allah var telefon harika ama uygulama bakımından kötü

Starsley

Tamam arkadaşım ama symbian iphone dan sonra en çok uygulama oyuna sahip bi sistem yani az dediğin yüzlerce bin oyun ve uygulama var. Artı s60v5 de yükleyebiliyosun hatta javayı unutmayalım. Bana az gelmedi bunlar bence sen araştırmadan az diyosun.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Barış Arkadaş Yanlış Anladın Telefonun Kamera , dışı teması vs hepsi 10üzerinden 10 ama uygulamaları az ve saçma onu diyorum Allah var telefon harika ama uygulama bakımından kötü
Sana haksızsın diyemem çok uygulama olmadığı doğru ama yetersizde değil Symbian^3 yeni gelişen bir işletim sistemi eski symbianlardan çok farklı hatta adını Symbian koymasalardı kimse Symbian'a benziyor bile demezdi uygulama çok olmasıda fazla bir işe yaramıyor örneğin bende iPodTouch4 var AppStore'de 20000 tane uygulama var ama ben seçe seçe 13 tane uygulama seçtim iPhone4'üm olsaydı onada en fazla 20-25 tane yüklerdim yani 20000 uygulamadan 25 tane yüklesen geriye kalyor 19975 uygulama ne işine yaradı binlerce uygulama?

Starsley

Adamların beyni yıkanmış bi uygulamdır gidiyo zaten bi telefona en fazla ne kadar uygulama koyabilirsin akıl var mantık var.

clarsa

clarsa

Üye
Sana haksızsın diyemem çok uygulama olmadığı doğru ama yetersizde değil Symbian^3 yeni gelişen bir işletim sistemi eski symbianlardan çok farklı hatta adını Symbian koymasalardı kimse Symbian'a benziyor bile demezdi uygulama çok olmasıda fazla bir işe yaramıyor örneğin bende iPodTouch4 var AppStore'de 20000 tane uygulama var ama ben seçe seçe 13 tane uygulama seçtim iPhone4'üm olsaydı onada en fazla 20-25 tane yüklerdim yani 20000 uygulamadan 25 tane yüklesen geriye kalyor 19975 uygulama ne işine yaradı binlerce uygulama?

2000 tanesi rahat afedersiniz ama osuruk uygulaması :D

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
Arkadaşlar Tamam Symbian^3 te Uygulama Çok Az Değil Ama Yetersiz Mesela Ovistore a giriyosun önerilenler bölümüne giriyosun mesela 1.sayfası çok güzel uygulama 2. sayfası güzel uygulama 3.sayfası idare eder 4. sayfadan sonrası saçma uygulamalarla dolu bunu anlatmaya çalışıyorm Birde Benim eski iphone 'umda 106 tane uygulama vardı dandik uygulama değil hee sapa sağlam gta gangster, asphalt 6 adrenaline vb zaten asphalt 600mb tı :D

Starsley

Daha önceden dediğim gibi araştırmamışsın belli oldu sen sadece mağazaya bakmışsın google bak bakalım uygulamanın ne olduğunu anlarsın ve oyunların

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
Daha önceden dediğim gibi araştırmamışsın belli oldu sen sadece mağazaya bakmışsın google bak bakalım uygulamanın ne olduğunu anlarsın ve oyunların
Araştırma Dediğin Nedir ? Anlayamıyorum Seni Telefonu Savunan Her Zaman Mağazadır !
O zaman Telefon kıyaslamasında c7 nin uygulamalarını araştırarak indiriliyor iphone nun herşey mağazasından indiriliyor diyelim :D

Starsley

dogru mısır patlagı yelenmek ıcecek zar atma gıbı gereksız bır suru uygulamyla dolu yapma ALLAH askına bılıoyruz o uygulamaları

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
dogru mısır patlagı yelenmek ıcecek zar atma gıbı gereksız bır suru uygulamyla dolu yapma ALLAH askına bılıoyruz o uygulamaları
Kardeş Allah İçin Hiç Asphalt 6 Oynadınmı ? Ben iPhone uma O uygulamaları yüklemiyodumki :D

Starsley

kac tene yukuluyodun hadı soyle bı

--------------- Ekleme ---------------

ben burda ıphonedan cok uygulamsı var symbıanın demıoyrum ama konu basında c7 ıle ıphone 3gs demıssın ıns karsılastırmıyosundur

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
kac tene yukuluyodun hadı soyle bı

--------------- Ekleme ---------------

ben burda ıphonedan cok uygulamsı var symbıanın demıoyrum ama konu basında c7 ıle ıphone 3gs demıssın ıns karsılastırmıyosundur

Neyse Sorunumu Hallettim Arkadaşlar Kendime Sıfır 2 Yıl Genpa Garantili iPhone 3Gs 8GB Aldım C7 yi Verdim +50 TL Verdim Biraz Pazarlık Yaptık Tanıdıkla Tamam Dedi Verdi Gıcır Telefonu Artı Olarakta 6 Ay Sigorta Yaptı Şuan Çok Mutluyum Mutluluktan Havaya Uçuyorum Bana Yardımcı Olan Arkadaşlara Teşekkür Ederim :))))

Starsley

Hayırlı olsun ne diim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...