blackbird48
Üye
N8 kadar iyi bir başka telefon tavsiyeniz varmı?
arkadaşlar öncelikle konu doğru yerdemi bilmiyorum ama ben N8 kullanıcısı olduğum için özellikle siz symbıan^3kullanıcılarının önerilerini değerlendirmek istiyorum ben bu zamana kadar nokıanın çıkarmış olduğu tüm modelleri ilk çıkardığı günlerde alan birisiyim kısaca bir nokıa fanatiğiyim vede çok memnunum şimdi ise farklı markalardan telefonda kullanmak istiyorum 1 yıl sonrası alacağım telefon hakkında sizlerden öneri,tavsiye istiyorum cihazdan beklentilerim hız,kesinlikle video açacak flaşh,uygulamalar ama en önemlisi olmazsa olmaz sesli yol yardım destekleyen ücretsiz navigasyon böle bir cihaz tavsiye edermisiniz özellikle belirtmnek istiyorum nokıa dan çok memnunum ama farklı modellerde denemek istiyorum bu arada kesinlikle ıphone denen zırvadan bahsetmeyin bu zırvanın haricinde diğer marka ve modellerden tavsiyeleriniz ve nedenleri
)) Şaka bir yana, muhtemelen bir yıl içinde 10'larca 100'lerce model çıkacak, şimdiden kafa yormamak lazım... Yani bekle gör politikasını tavsiye ediyorum.