N8 kadar iyi bir başka telefon tavsiyeniz varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blackbird48

blackbird48

Üye
    Konu Sahibi
N8 kadar iyi bir başka telefon tavsiyeniz varmı?
arkadaşlar öncelikle konu doğru yerdemi bilmiyorum ama ben N8 kullanıcısı olduğum için özellikle siz symbıan^3kullanıcılarının önerilerini değerlendirmek istiyorum ben bu zamana kadar nokıanın çıkarmış olduğu tüm modelleri ilk çıkardığı günlerde alan birisiyim kısaca bir nokıa fanatiğiyim vede çok memnunum şimdi ise farklı markalardan telefonda kullanmak istiyorum 1 yıl sonrası alacağım telefon hakkında sizlerden öneri,tavsiye istiyorum cihazdan beklentilerim hız,kesinlikle video açacak flaşh,uygulamalar ama en önemlisi olmazsa olmaz sesli yol yardım destekleyen ücretsiz navigasyon böle bir cihaz tavsiye edermisiniz özellikle belirtmnek istiyorum nokıa dan çok memnunum ama farklı modellerde denemek istiyorum bu arada kesinlikle ıphone denen zırvadan bahsetmeyin bu zırvanın haricinde diğer marka ve modellerden tavsiyeleriniz ve nedenleri

apobaba1234

apobaba1234

Üye
wawe8500 çok şıkk

Uruloki

Uruloki

Üye
Nokia N8 almasaydım HTC Desire HD alırdım flash desteği var ve android i en iyi kullanan cihaz ekranı büyük bir birde sesli yönlerdirme var mı bilmiyorum onuda bakmadım olmadı LG WP7 li cihaz var ismini hatırlamıyorum ona bak ve bence iphone a şans ver jailbreak yaparsan çok güzel oluyor cihaz

blackbird48

blackbird48

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 almasaydım HTC Desire HD alırdım flash desteği var ve android i en iyi kullanan cihaz ekranı büyük bir birde sesli yönlerdirme var mı bilmiyorum onuda bakmadım olmadı LG WP7 li cihaz var ismini hatırlamıyorum ona bak ve bence iphone a şans ver jailbreak yaparsan çok güzel oluyor cihaz
arkadaşım saol evet htc favorilerim arasında ama ıphone deme bana o zırvayı elime bile almam adından bile iğreniyorum

--------------- Ekleme ---------------

wawe8500 çok şıkk
saol önerin için özelliklerine bi bakayım hiç bi bilgim yok cihaz hakkında

muratbeyim

muratbeyim

Üye
Bir yıl sonrasına kim öle kim kala?? :))) Şaka bir yana, muhtemelen bir yıl içinde 10'larca 100'lerce model çıkacak, şimdiden kafa yormamak lazım... Yani bekle gör politikasını tavsiye ediyorum.

Shadow*

Shadow*

Üye
N8'i tekrar düşün derim ben :)

SilentOne

SilentOne

Üye
htc yi de tavsiye ederim :D

blackbird48

blackbird48

Üye
    Konu Sahibi
doruk944

doruk944

Üye
yeni alacağın cihazın telefon özelliğini kullanmıcaksan sana ipod tocuh 4g önerrim jailbrake yaptın mı fıstık gibi oluyo çift kamera mikrofonlu kulaklı iphonelara çıkan applerin hepsi sorunsuz çalıştırıo hemde fiyatı uygun

blackbird48

blackbird48

Üye
    Konu Sahibi
yeni alacağın cihazın telefon özelliğini kullanmıcaksan sana ipod tocuh 4g önerrim jailbrake yaptın mı fıstık gibi oluyo çift kamera mikrofonlu kulaklı iphonelara çıkan applerin hepsi sorunsuz çalıştırıo hemde fiyatı uygun
saol arkadaşım ama benim ıphone ve ürünlerine alerjim var baştada belirttim asla ıphone ve benzeri alet elime almam iğreniyorum onlardan

doruk944

doruk944

Üye
saol arkadaşım ama benim ıphone ve ürünlerine alerjim var baştada belirttim asla ıphone ve benzeri alet elime almam iğreniyorum onlardan

ozaman nokiadan şaşma yeni wm7 li modellerini bekle derim dizaynları çok gzl duruo hele pembe olanı çıktığı an alcam :aha:

Yedek

Yedek

Üye
wm7 li telefon sakın alma e7 al bence

Yedek

Yedek

Üye
uygulama oyun vs. çok az ve kalitesiz

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
Htc desire hd

Starsley

yedek e katılıorum paran varsa e7 al

clarsa

clarsa

Üye
htc hd 2 htc wildfire htc desire hd blackberyy storm 2 samsung galaxys i9000...

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
seneye x7 al derim yada nokia yeni modeller yayınlarsa bakarsın ama x7 çok farklı olacak tüyleri ürpertecek sadece amerikaya dağıtıldı türkiyeye ne zman gelir bilmem ama kesin gelecek nokia yetkilisine sordum yakındır al sana bi inceleme videosu

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
seneye x7 al derim yada nokia yeni modeller yayınlarsa bakarsın ama x7 çok farklı olacak tüyleri ürpertecek sadece amerikaya dağıtıldı türkiyeye ne zman gelir bilmem ama kesin gelecek nokia yetkilisine sordum yakındır al sana bi inceleme videosu

evet güzel gerçekten

clarsa

clarsa

Üye
n9 bin basar hepsine =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt