(25/02/2011) 5800 v52.0.007 İÇİN C6 v20.0.043 NEREDEYSE KUSURSUZ

Sponsorlu Bağlantılar

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
(25/02/2011) 5800 v52.0.007 İÇİN C6 v20.0.043 NEREDEYSE KUSURSUZ
MERHABA SEVGİLİ ARKADAŞLAR YENİ BİR FW DEMİCEM GÜNCEL OLAN VE HATALARI MİNUMUM SEVİYEYE İNDİRİLEN BİR FW İLE KARŞINIZDAYIM UMARIM BEĞENİRSİNİZ.:oke:
EKLENEN MODLAR:

1-JAVA SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMAKTADIR JAVA OYUN VE UYGULAMALARINIZI SORUNSUZ ŞEKİLDE YÜKLEYİP KULLANABİLİRSİNİZ
NOT: JAVA KONUSUNDA ÇOK HASSASIMDIR EN UFAK Bİ HATASINI BİLE GÖRMEDİM .
2-WİFİ ÇEKİM HASSASİYETİ ARTIRILMIŞTIR YANİ DAHA GENİŞ ALANLARI TARAR
3-MÜZİK ÇALARIN MENÜYE ATMA SORUNU TAMAMİYLE KALDIRILMIŞTIR
4-DAHA UZUN BATARYA İÇİN CPU AYARALRI İLE OYNANMIŞTIR BU YÜZDEN TEL BİRAZCIK YAVAŞ AMA ÇOKDA YAVAŞ DEĞİL
5- TUŞ KİLİDİNDEKİ TİTREŞİM RAHATLATILMIŞTIR
6-YENİ N8 İKON VE N8 STİLİ KİNETİC KAYDIRMA EKLENMİŞTİR N8 İKONLARI BİNH 24 ÜN YAYINLADIĞI 16/02 2011 TARİHLİ EN SON İKONLAR VE TÜRKÇE
7-OVİ MAPS 3.06 İÇİNDE ENTEGRELİDİR VE GAYET DÜZGÜN ÇALILŞIYOR
8-NDRİVE TTPOD GARMİN VE BENZERİ GALERİDE GÖRÜNMESİNİ İSTEMEDİĞİNİZ RESİMLER GÖRÜNMEZ İÇİNİZ RAHAT OLSUN :oke:
9-CONVERSATİON AUTO İNSTALLER KİLL ME GİBİ GEREKSİZ GÖRÜLEN UYGULAMAALR YAZILIMDAN ÇIKARILMIŞ YAZILIM DAHA SADE VE STABİL HALE GETİRİLMİŞTİR İÇERİSİNE SADECE PHONE TORCH BT SWİCH ROM PATCHER PHONE NET INFO UYGULAMALARI VARDIR.
10- ROM PATCHER OTO BAŞLANGICI ÇALIŞMAKTADIR BİR ÇOK FW DE ROM PATCHERİN OTO BAŞLAMADIĞINI GÖRDÜM AMA BU FW DE O SORUN GİDERİLMİŞTİR :oke: HAFIZA KARTINIZA PATCHES ADINDA KLASÖR AÇIP YAMA DOSYALARI ORAYA ATIN SORUNSUZ KULLANIN
11-MESAJ OKUYUCU TÜRKÇE DİL VE TÜRKÇE KONUŞMACI OLARAK YAZILIMA EKLİDİR AMA PEK KULLANIŞLI BİR ŞEY DEĞİL
12- RAM 50 -55 ARASI DEĞİŞMEKTEDİR RAM YENİLEYİCİ UYGULAMALAR KULLANMANIZI TAVSİYE EDERİM BU KONUDA EN GÜZEL PRO RAM BLOW FAKAT ODA KOD İSTİYO BU YÜZDE BİR ÇOK KİŞİ YAZLIMDAN SİLDİ SİZ KENDİNİZ MANUEL YÜKLERSİNİZ
13- MENÜ DİZAYNI 4X4 DÜR EN SEVDİĞİM MENÜ ŞEKLİ OLDUĞU İÇİN SADECE 4X4 ÖZENLE VE İTİNA İLE HAZIRLANMIŞTIR
14- AÇILIŞ VE KAPANIŞ RESİMLERİ DEĞİŞTİRİLMİŞTİR HER ZAMAN ÇOK HOŞUMA GİDEN AMA ASLA REKLAM İÇERMEYEN ÖZELLİKLE ŞAHIŞ İSİMLERİ İÇERMEYEN AÇILIŞ EKRANI KONMUŞTUR
15- KAMERA DA DOKUNMATİK RESİM VE VİDEO ÇEKME KISMI ÇALIŞIR VAZİYETTEDİR BU KONUDA ALPER ARKADAŞIMIZA SAYGILARIMI SUNARIM AMA MALESEF HALA ARA ARA FOTO ÇEKTİKTEN HEMEN SONRA SİLMEYE ÇALIŞTIĞINIZDA '' KAMERA ZATEN KULLANILIYOR'' HATASI VERMEKTEDİR DÜN MODUNU BULUP YAZILIMIN İÇERİSİNE ATMAMA RAĞMEN HALA AYNI HATAYI ALDIM BU KONUDA DA HERKESTEN ÇOK ÖZÜR DİLERİM.
16-YENİ :oke: TUŞ KLİT SÜRESİ SEÇME MODU EKLENMİŞTİR ARTIK TUŞ KİLİDİ SÜRESİNİ AYARLAYA BİLİRSİNİZ
17- YENİ SHORTCUT İSMİ KISAYOL OLARAK DEĞİŞTİRLMİŞTİR MALUM İNGİLİZCEYDİ TÜRKÇE MENÜDE İNGİLİZCENİN NE İŞİ VAR
18- YENİ :oke: BLUETOOTH İSMİNDE ŞAHIS İSMİ VARDI NOKİA C6-00 ŞEKLİNDE DEĞİŞTİRİLDİ VE EN ÖNEMLİSİ HİÇ BİR REKLAM VEYA ŞAHIS ADI İÇERMEMEKTEDİR
19- YENİ :oke: SLAYT TUŞ KİLİDİ AÇMAK İÇİN SÜREKLEYİN OLARAK DEĞİŞTİRİLDİ.

25-02-2011 GÜNCELLEMESİ:oke:
20-YENİ İPHONE STİLİ KNETİC KAYDIRMA
21- YENİ 5800 DAN ALINMA DAHA UZUN BATARYA ÖMRÜ
22- YENİ TUŞ IŞIKLARINDA Kİ GECİKEN KAPANMA SÜRESİNİ DÜZENLEME MODU
23- YENİ MEDİA BAR SİMGELERİ DEĞİŞTİ

NOT: İÇERİSİNDEN BÜTÜN 3. PARTİ UYGULAMALAR KALDIRILMIŞ SADECE BT SWİTCH VE ROM PATCHER UYGULAMALARI BIRAKILMIŞTIR.
RAM 54.61 MBYTES
4x4 MENÜLÜ 5800 V52.0.007 İÇİN C6 V20.0.043

LİNK:

GÜLE GÜLE KULLANMANIZ DİLEĞİYLE

SAYGILARIMLA BY TUĞRUL_27 :oke:
KURULUM

Öncelikle indirmiş olduğunuz dosyadaki klasörü C:\PROGRAM FİLES\NOKİA\PHOENİX\PRODUCTS\RM-356 KLASÖRÜNE KOPYALAYIN

1-OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5 açın.GO ya tıklayın.

2- BB5 sekmesineTıklayın ve Phone Mode dan OFFLINE Seçin.Bekleyin

3- Menüden Dead USB,Manual Flash,Normal Mode Ve Factory Seti Seçin
Crt 308 deki tiki kaldırın

4- MCU Tıklayın. bekleyin.Program size dosya konumu soracaktır.
C: ye Kopyalamış olduğunuz klasördeki RM-356_52.0.007_prd.core.C0r dosyasını seçin

5- PPM Tıklayıp bekledikten sonra çıkan pencereden
C: ye çıkarmış olduğunuz klasördeki RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V20 Seçin.

6- Ape Variant Tıklayıp bekledikten sonra
C: ye çıkarmış olduğunuz klasördeki RM-356_52.0.007_026_000_U01.uda.fpsx Seçin.
Sonra telefonu kapatın

7- Şimdi Flasha Tıklayın
8- Çıkan Uyarıya Evet Deyin.
Daha sonra Searching phone yazısını görünce telefonun power düğmesine kısa süre basınız.
Flashlama işlemi başlayacaktır.

9- Daha sonra flashlama işlemi bitince telefon açılacaktır.
(Programda ard arda iki kere DONE yazısı) Çıkınca işlem tamamlanmıştır demektir Usb kablosunu telefondan çıkartın telefon açıldıktan sonra ülke şehir tarih ve saat ayarlarını yaptıktan sonra telin tamamen açılıp bir süre kendine gelmesini bekleyin sonra teelfonu kapatıp tele hard format atın nasılmı:
yeşil+kırmızı+kamera+açma kapama tuşlarına elinizi telefon pin kodu ekranı gelinceye dek basılı tutun ülke seçme ekranı gelmiş ise işlem tamamdır daha sonra hafıza kartını ya biçimlendirin yada içerisinden data,private,sys ,system gibi klasöerleri silin daha sonra hafıza kartını telefona takın ve kişisel veri ve programlarınızı telefona yükleyin işlem bu kadar Kolay Gelsin.
Güzel ve sağlıklı günlerde kullanmanız dileğiyle
Saygılarımla :oke:

• Beğen
Tepkiler: alki58, gezgin123456789, bbayin ve 11 diğerleri

medjai001

medjai001

Üye

• Beğen
Tepkiler: ışık_22
MURAT1425

MURAT1425

Üye
tşkelr

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
vay kardeşim çok saol allah razı olsun resimleri eklemişsin çok memnun oldum çok saol

--------------- Ekleme ---------------

ben teşekkür ederim siz değerli dostlarıma indirin en aznıdan deneyin denemkten zarar gelmez ama millet artık bıktı abi telefon manyağa döndü millet ne yapsın neyse çok fazla sorunu yok bunda da kalabilirsiniz saygılarımla

Newpronik

Üye
hocam mesaj saatlerindeki geç gelme bugu devam ediyor mu ?

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
valla ona hiç bakmadım kardeş bazı tellerde olmuyo bende öle bişey yok

alper0642

Üye
kardeş hayırlı olsun, eksik modun varsa bildirirsen elimizde varsa paylaşırız ki daha güzel fw.ler ortaya çıksın, TEBRİKLER

Newpronik

Üye
deneyen varmı arkadaşlar mesajlar geç geliyor mu ?

Utk4n*

Utk4n*

Üye
Eline sağLık kaRdeSim :).

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
kardeş hayırlı olsun, eksik modun varsa bildirirsen elimizde varsa paylaşırız ki daha güzel fw.ler ortaya çıksın, tebrikler

alper çok saol sana ayrıca teşekkür ederim verdiğin mod için çok saol allah senden razı olsun

--------------- Ekleme ---------------

Eline sağLık kaRdeSim :).

SAOOL UTKAN SANADA TEŞEKKÜR EDERİM SENİN KONUNDAN DA FAYDALANDIK NE MUTLU BİZE BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM YOLUN AÇIK GÖNLÜN MUTLULUKLA DOLSUN:oke:

ahmet.220

Üye
Teşekkürler kadeş eline koluna sağlık çok güzel bir wf hazırlamışsın bir sorun olmazsa bu telefonuma yükleyeceğim en son wf olacak tekrar teşekkürler

Hiçişleri

Hiçişleri

Üye
Mesajlarda saat problemi yaşayanlar, bu sorun büyük ihtimalle birkaç fw üst üste yükleyince oluyor, benim x6-32 gb da da oldu orjinal fw yi kurup hard format atıp kendi fw mi yükledim şu an sorun yok, fw yi yayınlamayı düşünüyorum ama kırmızı ışık sorunu var hiç sönmüyo meret, sadece dil seçimi yapınca rstart yapıyo ya cihaz o zaman sönüyo :)

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler kadeş eline koluna sağlık çok güzel bir wf hazırlamışsın bir sorun olmazsa bu telefonuma yükleyeceğim en son wf olacak tekrar teşekkürler

yükle kardeşim umarım beğenirsin ki ben gerçekten fw konusunda çok titizim inan bana çok uğraştım sağlam bi fw yapmak için çokda sağlam demiyorum hala hataları var ama kullanılmıcak gibi değil malesefki o hatalara ne pnht neden binh 24 bi çözüm bulmuş değil kod yazmadan anlasam düzenlicem ama gerçekten çok karışık ve çok temiz bi zihin istiyo yani fw modlarken kafan akrışık olmucak biri müdahele etmicek ben yaklaşık 2 haftadır yalan olmasın bunun üzerine çalıştım elimden gelenin en iyisi bu ve sonunda bişeylere benzetip siz değerli dostlarıma sunmak istedim tekrardan yükleyecek olan arkadaşlar güle güle kullanmalarını diliyorum ama tekrardan şunu söleyim hala hataları var bunu unutmayalım:oke:

sekolele

sekolele

Üye
teşekkürler kardeşim güzel olmuş :D

ahmet.220

Üye
sorun değil kardeşim kullanılıyorsa hatalar bizim için önemsizdir ellerine vede beynine sağlık kardeşim tekrar teşekkürler

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
valla esas ben size teşekkür ederim güle güle gönül rahatlığı ile kullanın

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler :oke:

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeş :oke:

alper0642

Üye
alper çok saol sana ayrıca teşekkür ederim verdiğin mod için çok saol allah senden razı olsun:oke:
Allah senden de razı olsun kardeşim, ne demek, yeterki insanlara bir faydamız dokunabilsin

sekolele

sekolele

Üye
1 gündür kullanıyorum bi hataya rastlayamadım kardeşim helal olsun sana güzel fw :D :D

Üst Alt