Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

zaza

zaza

Üye
ne çarpılması ilahiler müzikle yapılmıyomu gençlerde genel olarak dinlemiyor ama rock oldumu kendinden geçiyor bunu bilen bazı sanatçılar bu yola baş vuruyor

buketcik

buketcik

Üye
ne çarpılması ilahiler müzikle yapılmıyomu gençlerde genel olarak dinlemiyor ama rock oldumu kendinden geçiyor bunu bilen bazı sanatçılar bu yola baş vuruyor
haklısın gerçekten.

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye

Rock'cılar ilahi ile oynayacağına gitsinler başka oyuncak bulsunlar :D

Yöneticilere NOT: Biz gergin değiliz güzel güzel isa abi ile tartışıyoruz , bizde gerginlik küslük kırılma olmaz :D Tartışmayı tadında bırakırız :D

zaza

zaza

Üye
hiç beklemediğiniz adamlardan öyle şeyler çıkıyorki şaşıracak derecede bunların örnekleri var bir insanın dış görünüşüne değil içinde ne olduğuna bakacaksın

bu yönden bakarsan palyaço gibi giyinmek soytarılık rezillik olurdu ama kimse yadırgıyormu hatta bir iş imkanı saçma birşeyden güzel bişey çıkmış dimi evine ekmek götürüyorsun sonuca bakacaksın

--------------- Ekleme ---------------

Rock'cılar ilahi ile oynayacağına gitsinler başka oyuncak bulsunlar :D

Yöneticilere NOT: Biz gergin değiliz güzel güzel isa abi ile tartışıyoruz , bizde gerginlik küslük kırılma olmaz :D Tartışmayı tadında bırakırız :D
yani merak etmeyin ben sinirlenirsem size hissettirmeden giderim bağazına sarılırım sorun yok yani:d:

buketcik

buketcik

Üye
deli siniz siz yaaa:kop:

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
sen sağol yiğenim öldürdükten sonra parçalayanlarda var:d:

:d:
Abi diğer tarafa tek parça halinde gitmek istiyorum :D O yüzden organ bağışıda yapmıyorum :D Eğer parçalayacaksan organlarımı maxicep e gönder lütfen :D

Artık reklamlarda yazıyormuş 2. el rahmetliden temiz organ bulunur diye :d:

Necmati

Necmati

Üye
:naughty:

zaza

zaza

Üye
Abi diğer tarafa tek parça halinde gitmek istiyorum :D O yüzden organ bağışıda yapmıyorum :D Eğer parçalayacaksan organlarımı maxicep e gönder lütfen :D

Artık reklamlarda yazıyormuş 2. el rahmetliden temiz organ bulunur diye :d:
öbür tarafta ruhun şuanki halinin bir arı boyutu kadardır:naughty:

yani o organlar boşuna gideceğine yararı olsun dimi:naughty:

Necmati

Necmati

Üye
:kro2:

zaza

zaza

Üye
kendi haline bırakın onu doktor dedi ne derse evet deyin:ehe

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
öbür tarafta ruhun şuanki halinin bir arı boyutu kadardır:naughty:

yani o organlar boşuna gideceğine yararı olsun dimi:naughty:

Aaaa senide götürecem seni almadan şurdan şuraya gitmem valla :d:

NECMATİ Necmi Abiye Sesleniş :D' Alıntı:
Necmi abi seni seviyorum sen gelme bizimle sen bu dünyada kal :D mangalda patlıcan yap :d: Ben çok severim patlıcanı :D Arada bir mezarıma getirirsin :d:

Üst Alt