Daha hızına yetişemediler kulanın farkı görün 5800 v52 6 Ayrı Ev Ekranlı by -r@sim farkı ile

Sponsorlu Bağlantılar

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Konuyu Düzenle/Sil tuşuna basıp anlatımını biraz daha iyileştir diyorum.Adam gibi eleştiri yapıyorum.Konuyu kapat diyip eleştriye kulak asmıosun.Biraz aç resimleri bi yere yazıları madde madde yap daha iyi olsun diyorum.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
ben o konuyu oraya açmadan önce site modları dahil bir çok bu işin uzamalarına gereken onayı aldım sonra açtım gelişi guzel yorum yapam bana sor deki ben şunu şunu anlamdım ben sana gereken bütün yardımı yapacam bu kadar basit senden başka anlatımda sıkıntısı olan yok hepizin eksiyi olabilir sana açıkça diyorum takıldığn yapamadığın bişey varsa sor sana yardımcı olayım gerisinı boşver bana akıl verme ben orda bi sıkıntı olmadığını biliyorum

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
ben o konuyu oraya açmadan önce site modları dahil bir çok bu işin uzamalarına gereken onayı aldım sonra açtım gelişi guzel yorum yapam bana sor deki ben şunu şunu anlamdım ben sana gereken bütün yardımı yapacam bu kadar basit senden başka anlatımda sıkıntısı olan yok hepizin eksiyi olabilir sana açıkça diyorum takıldığn yapamadığın bişey varsa sor sana yardımcı olayım gerisinı boşver bana akıl verme ben orda bi sıkıntı olmadığını biliyorum

Sorduğum da
arkadaşlar bu iz mir kan adlı kişiye gereken cvb ben size bırakıyorum
demiştin.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
sen yardım deyil bir sürü olumsuz eleştiri ve fw karalamalar yazmıştın bende o yuzden arkadaşlar gereken cvp siz verin dedim

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Karalama değildi o.C6 ev ekranı var mı acaba demiştim.

Utk4n*

Utk4n*

Üye
İz[Mir]Kan;3170249' Alıntı:
:kop2:1 Numara:kop::d:
Herkese göre kendi fwsi "Bir Numara, Forumdaki En İyi,Gelmiş geçmiş en hızlı fw"
Bırakın bu pazarlama taktiklerini:d::d:
PazarLama taktikLeri hep işe yarar :D. Bende yazdım 700 keRe indiRiLmiş demekki işe yaRıyoR :D.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
ben zaten o soruya yok demiştim zaten olamazda çünkü bu fw tamemen orjinal 5800 v52 üzerine entegre yapılmış benim kızdıran o parmak işareti oldu bide çok konunun üzerine gitmen oldu her msjda ben şunu belirtim takıldığın bişey varsa yardımcı olayım dedim neyse boş ver yapacağım bişey varsa yardımcı olaym

Utk4n*

Utk4n*

Üye
SiniR yapmaya geRek yok aRkadasLar sakin bi fw yüzünden yau ^^.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi

PazarLama taktikLeri hep işe yarar :D. Bende yazdım 700 keRe indiRiLmiş demekki işe yaRıyoR :D.

vala bemim pazarlama felan yapmaya ne niyetim ne de ihtiyacım var beni tanıyanlar tanıyor tanımayanlarda yakında tanıyacak bem tamamen bir paylaşım yaptım kimin pazarlama yaptığı beli ana sayfada dikat çekemedilerki benim sayfama girildi

Utk4n*

Utk4n*

Üye
vala bemim pazarlama felan yapmaya ne niyetim ne de ihtiyacım var beni tanıyanlar tanıyor tanımayanlarda yakında tanıyacak bem tamamen bir paylaşım yaptım kimin pazarlama yaptığı beli ana sayfada dikat çekemedilerki benim sayfama girildi

SenSin kardeSim EyvaLLah :).

estami

Üye
Arkadaşlar ortada emek var sanırım niyetler yanlış anlaşılmış emeğine sağlık beğenen dostlarda olacak eleştirenlerde elbette önemli olan kırmadan dozu ayarlayabilmek sonuçta yine en iyiyi yine beraber bulmak var.

Ben çok beğendim hızı ve ram'i iyi ama ben denedim kaldırdım nedeni ise n c6 v20 tabanlı fw'leri seviyorum ( Rasim üstad hazır diyor onu bekliyorum) ve kullanan arkadaşlarda güle güle kullansın her şekilde emek verende burada fikrini paylaşanda konuya ortak olmuş oluyor (karşılıklı paylaşım)

Benim anladığım Rasim üstad acele yazdığı için konu düzenlemeyi ve detaylı açıklamayı sevmiyor asıl iş düzenli bir konu ve detaylı açıklamadan geçer Rasim üstadım vaktin olursa dahada düzenlersen konuya giren daha net anlayacak şekilde fikir sahibi olur ve fw'yi yükler (sadece başlık yeterli değil) Böylesi güzel ve hızlı bir fw'ye güzel bir düzenleme gerekiyor.

bama12

Üye
birazdan ilk siftahı senin fw ile yapacağım (yemekten sonra :D)inşallah yükleyebilirim daha önce teli hacklemiştim güzel bir çalışmaya benziyor en kısa zamanda yapıp görüşümü bildiricem birde n c6 v20 nedir diğer fwlerden farklı olan ne birde estami arkadaşımızın dediği gibi biraz anlatım karışık geldi banada

mangdaşire

mangdaşire

Üye
vay be kardeş.çok güzel fw ama sanki blackstardan biraz alıntı gibi.sadece samsung ev ekranı eklenmiş hali.ama yinede olsun teşekkürler:oke:

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
inşallah memnun kalırsınız blakstarı andırıyor olabilir ama blakstarla alakası yok

--------------- Ekleme ---------------

kesinlikle tavsiye ederim hız ve görselik arayanlar için mükemel

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
TaMaM ARKaDaŞLaR İsTeYen Yüklesin.BuNLaR KeNDi GöRüŞüM.BeNDe 73MB'la BaŞLaDı.TaLiHSiZLiK.SaMSuNG Ev Ekranı VaR DiYe BüYüK BiR HeVeSLe KuRDuĞuM fw.DeNeYeN DeNeSiN.BuRDa @r@sim ARkaDaŞıMıZıN fwsini KöTüLeMeYe ÇaLıŞMıYoRuM.AnLaTıMıNa BiRaZ ÖneM VeRMeSi GeReK.SeRT ÜsLuBuMDaN DoLaYı Da RaSiM ArKaDaŞıMıZDaN ÖzüR DiLiYoRuM ^^.TeŞeKKüR Et'e De BaSTıM.

SoRuNuMuN AraYüZü BiRaZ DaHa FaRKLı Bir JaFLa(DiĞeR KoNuLaRDaKi JaFı kullanıyorum ve açılışı biraz farklı) Fw'yi KuRMaMDaN KaYNaKLaNaCaĞıNı DüŞüNüYoRuM.DiĞeR FW'lerde AnLaTıMa ÖNeM VeRiRSe BiZi MuTLu EDeR ^^.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
teşekür ederim iz mir kan kardeş düşüncelerin için anlatımda sorun yok belki jaf fotolarında takıldın yeni jaf fotolarını yüklemeye çalışacam dediyim gibi eyer sıkıntı çetiyin bölümler varsa bana yaz yardımcı olurum özel msj da atbilirsin

FazLee

Üye
dostum benim tel black yazılım.bu red galiba bunu nasıl yükleyecez bu sürüme

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
fark etmez kardeş aynı şekilde yükle bir sorun olamaz

filozof66

Üye
son 1 kaç gündür galiba başlangıç boyutu vs den dolayı anlaşmazlıklar olmuş ama bende bu tartışmadaki hiç bir sorunla karşılaşmadım başlangıç boyutu 81 küsürdü ve herhangi sorunda yok yalnız yazılımı kurarken ve kurduktan sonra yapmanız gereken bazı şeyler var bu diğer fw kurulumlarındada böyledir ama bu işten anlamayanlar yarım yamalak fw kuranlar direk emek harcayıp bizle paylaşan arkadaşları hemen suçlamayı amaç haline getirmişler öncelikle bu fwyi kurmak zorunda değilsiniz madem kuracaksınız kurmadan önce anlamadığınız yer varsa anlatımda mesaj atıp sorun cevap vermzse yanlış cevap verirse ondan sonra konuşun ama direk fwyi kötülemek emeğe saygısızlıklır ve çok ayıptır.fw gerçekten mükemmel olmuş hızlı stabil ve başlangıç boyutuda dediği gibi rasim kardeşin ben tekrar teşekkür etmek istiyorum eline sağlık kardeş

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş yorumlarda anlaşıldıgı gibi 81 miş demeki kurmadan önce takıldıgımız yerleri sorarak ögrensek daha iyi olur

valla hız ve performans süper herkese tavsiyemdir

İz[Mir]Kan;3171872' Alıntı:
TaMaM ARKaDaŞLaR İsTeYen Yüklesin.BuNLaR KeNDi GöRüŞüM.BeNDe 73MB'la BaŞLaDı.TaLiHSiZLiK.SaMSuNG Ev Ekranı VaR DiYe BüYüK BiR HeVeSLe KuRDuĞuM fw.DeNeYeN DeNeSiN.BuRDa @r@sim ARkaDaŞıMıZıN fwsini KöTüLeMeYe ÇaLıŞMıYoRuM.AnLaTıMıNa BiRaZ ÖneM VeRMeSi GeReK.SeRT ÜsLuBuMDaN DoLaYı Da RaSiM ArKaDaŞıMıZDaN ÖzüR DiLiYoRuM ^^.TeŞeKKüR Et'e De BaSTıM.

SoRuNuMuN AraYüZü BiRaZ DaHa FaRKLı Bir JaFLa(DiĞeR KoNuLaRDaKi JaFı kullanıyorum ve açılışı biraz farklı) Fw'yi KuRMaMDaN KaYNaKLaNaCaĞıNı DüŞüNüYoRuM.DiĞeR FW'lerde AnLaTıMa ÖNeM VeRiRSe BiZi MuTLu EDeR ^^.
arkadaşım konuya yen jaf fotoları ekledim

önceki jaf anlatımında sıkıntısı olan arkadaşlar konuya yeni jaf anlatım eklendi

Üst Alt