3gs 4.2.1 jailbreak sorunu..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

recoba9

Üye
    Konu Sahibi
3gs 4.2.1 jailbreak sorunu..
Merhaba arkadaşlar yeni aldığım 3gs 8 gb telefonumu burdaki linkdeki gibi jailbreak yaptım http://www.maxicep.com/iphone-destek-yardim/ios-4-2-1-jailbreak-resimli-anlatim-425935.html
ilk sorun orda yazılan cydia nın içinde appsync 4.2 yok ....herneyse..sonra i tunesden oyun attım il başta error occurred 0xE8008001 hatası aldım daha sonra installer i yukledim içinden cydia nın ...sonra bidaha attım oyunları bu sefer aldı ama açılmıyor ne oyunlar neden cydia... yani bi turlu yapamadım... nasıl olucak bu işn dogrusu

hakankurban

hakankurban

Üye
appsync 4.2 cydia.hackulo.us source adresinden indirebilirsin..attığın dosyalar telefona gider o zaman

recoba9

Üye
    Konu Sahibi
hakan bey tesekkurler cvınız ıcın o adresi dediğiniz gibi cydia nın içinden girdim ama bulamadım..4.0 var en yuksek

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
adresini ekle orda appsyc for 4.2 yi kur..

bejum3

bejum3

Üye
kardes instaluis yukle icinde veriyor app sync 4.2 bende bu sekilde yaptim. dene olur

adoleb

adoleb

Üye
arkadaslar bu ddgnz sorun suz jb mı anlamadm chzm 3 gs 16 gb yenı bootrom bır cıhaz

vasquezb16

Üye
adresini ekle orda appsyc for 4.2 yi kur..

dostum burdan indirebilceğim ne var acaba yardımcı olur musun ? bende iphone 3Gs JB yaptm fakat telefon kapandıgında tekrardan redsn0w ile just reboot tethered mi ne öyle birşey yapıp açabiliyorum telefonu, bu sorunun bir çözümü var mıdır ? Yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler.:bye2:

atakax

atakax

Üye
dostum burdan indirebilceğim ne var acaba yardımcı olur musun ? bende iphone 3Gs JB yaptm fakat telefon kapandıgında tekrardan redsn0w ile just reboot tethered mi ne öyle birşey yapıp açabiliyorum telefonu, bu sorunun bir çözümü var mıdır ? Yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler.:bye2:

4.2.1 jailbreak sorunlu malesef bekliyoruz az kaldı yakında sorunsuz jailbreak çıkacak

--------------- Ekleme ---------------

herkeste o şekilde yani size özel bir sorun değil

recoba9

Üye
    Konu Sahibi
yani beklemek lazım downgrade hakkında nediyorsunuz yapsak 3gs mizi downgrade olurmu?

hakankurban

hakankurban

Üye
shsh kaydınız varsa sürüm düşürme yapabilirsiniz kaydınız yoksa düşemezsiniz..shsh kaydı çok önemli her yeni versiyonda mutlaka alın her an lazım olabilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt