gerillaxil
Üye
3GS iOS 4.3.3 ve 4.3.5 jailbreak sorun yardım
arkadaslar öncelikle belirteyim JB konusunda yeniyim ama olayı kavradım.
sorunum ise..
3gs 32 gb cihazımda 4.3.3 versiyon yüklüyken jb yapmak istedim. neyse yaptım. oyun indirdim installoustan. kurdum 2 oyunu da. birine bakmak için girdim oyun açıldı fakat kısa bir süre sonra cihaz kapandı. açmak istedim fakat apple logosunda takılı kaldı. mecburen dfu moda aldım. pcye baglayıp restore yaptım. e restore yapınca kendiliğinden 4.3.5 e yükseldi
bu sinirlerimi bozdu bayagı. neyse bu sefer kafaya taktım 4.3.5 e jailbreak yapacam dedim. neyse başladım araştırdım ettim jailbreak yaptım. bu sefer cydiadan installous u indirdim fakat simgesi görünmedi. çıldırma noktasına geldim. bi daha yaptım olmadı. bastan JB yaptım. bu sefer apple logosunda kaldı yine. daha sonra dfuya alıp restore yaptım yine. bu sefer temiz bir restore yaptıktan sonra oyun yükledim storedan. free. fakat telefon bi daha kapandı apple logosunda kaldı. garantiden yeni aldım cihazı. bi daha vermek istemiyorum.
1.si ne yapabilirim??
2.si bu problem neden kaynaklanıyor??
3.sü bu sorun yalnızca bende mi oluyor nedir telefondan iyice sogudum.
yardımlarınızı bekliyorum
saygılar..
sorunum ise..
3gs 32 gb cihazımda 4.3.3 versiyon yüklüyken jb yapmak istedim. neyse yaptım. oyun indirdim installoustan. kurdum 2 oyunu da. birine bakmak için girdim oyun açıldı fakat kısa bir süre sonra cihaz kapandı. açmak istedim fakat apple logosunda takılı kaldı. mecburen dfu moda aldım. pcye baglayıp restore yaptım. e restore yapınca kendiliğinden 4.3.5 e yükseldi
bu sinirlerimi bozdu bayagı. neyse bu sefer kafaya taktım 4.3.5 e jailbreak yapacam dedim. neyse başladım araştırdım ettim jailbreak yaptım. bu sefer cydiadan installous u indirdim fakat simgesi görünmedi. çıldırma noktasına geldim. bi daha yaptım olmadı. bastan JB yaptım. bu sefer apple logosunda kaldı yine. daha sonra dfuya alıp restore yaptım yine. bu sefer temiz bir restore yaptıktan sonra oyun yükledim storedan. free. fakat telefon bi daha kapandı apple logosunda kaldı. garantiden yeni aldım cihazı. bi daha vermek istemiyorum.1.si ne yapabilirim??
2.si bu problem neden kaynaklanıyor??
3.sü bu sorun yalnızca bende mi oluyor nedir telefondan iyice sogudum.
yardımlarınızı bekliyorum
saygılar..